Keşkeee benimkidee altın sarılı olsaydıı senağlama Benim yemek takımım altın yaldızlı ama kaşık setimi babacım önceden aldığı için pek uymadı senağlama
Bu tam benim takıma göreymişş
üzülme canım tam uymasın ne olcakki...
biz bu kadar ayrıntı düşünüyoruz ama evlendikten sonra kimsenin umurunda olmuyor
birine yemeğe gittiğinde dikkat edermiydin çatala kaşık tabaklarla uyumlu mu değil mi mesela yerimseniben
üzüldügün seye bak hele... olsun hersey de 4x4 uymasi gerek yok... burda olan hepimiz daha yeni yuva kurmaya basliyoruz biz yine sansliyiz cok cok seyler alabiliyoruz... annem babam evlenirken hic bir seyleri yok mus... simdi isebirazda idareli olmak gerek bu lafi da tam da adami söyledi simdi yerimseniben ama gercekten öyle 0 dan ev yuva kurdular calistilar cabaladilar 4 evlat büyütüler ve simdi herseyleri var
düğün dernek ev işlerini hallettikten sonra, zaman içinde hala istiyosan yine alırsın şekerim sen de, bunları alabildiğimize şükür, altınları da kusur kalsın :)) çok da istiyosak zamanla hallederiz inş. Allah da yardım eder :Saruboceq: amaaan bacım sağlık sıhhat olsun, gönüller de bir olsun, yeter elhamdülillah. ohh yerimsenibenKeşkeee benimkidee altın sarılı olsaydıı senağlama Benim yemek takımım altın yaldızlı ama kaşık setimi babacım önceden aldığı için pek uymadı senağlama
Bu tam benim takıma göreymişş
:1ninca:
Tşk ederim songacım daha güzelleri sizin olsun inşallahh a.s.eudocum hepsi birbirinden güzel.allah güle güle kullanmak nasip etsin
Evet canım bu suplanın aynısı bernardoda var 17 TL.iyiki o zaman almamışım.Bizim burda sosyeete pazarları meşhurdu.Herkes kapış kapış alıyordu 5 TL fiyatı herzaman alış veriş yaptığım çocuk olduğu için bana 4TL den verdi saolsun.Metal aparatları mobilya fuarı vardı kampanya yapmışlar o gördüğün tüm aparatları 37 TL ye aldık.Acaip ucuz geldi hemen kaptık kaydirigubbakcemile3 Normalde tek bir baharatlığın fiyatı o kadar başka yerlerede sormuştuk.Krom paslanmaz çelik gayette kaliteli bişey..Walla bunuda herkes alıyordu kalmamıştı bende rica ettim teşhirdeki ürünü verdiler saolsunlar kaydirigubbakcemile3eudocum cok begendim aldıkalrını güle güle kullan..suplayı cok iyi fiyata almışsın nereden aldın...metal baharatlık ve metal folyolugu nereden ne kadara aldın...ayrıca havluların ve sepetinde cok cici..sepetin içindeki ortu çıkabiliyormu?
eurocum hepsi güzel de suplalar sahane cok pahalidir diye düsündüm 4 tl almisiniz
güle güle kulan
Tşk ederim songacım daha güzelleri sizin olsun inşallahh a.s.
Evet canım bu suplanın aynısı bernardoda var 17 TL.iyiki o zaman almamışım.Bizim burda sosyeete pazarları meşhurdu.Herkes kapış kapış alıyordu 5 TL fiyatı herzaman alış veriş yaptığım çocuk olduğu için bana 4TL den verdi saolsun.Metal aparatları mobilya fuarı vardı kampanya yapmışlar o gördüğün tüm aparatları 37 TL ye aldık.Acaip ucuz geldi hemen kaptık kaydirigubbakcemile3 Normalde tek bir baharatlığın fiyatı o kadar başka yerlerede sormuştuk.Krom paslanmaz çelik gayette kaliteli bişey..Walla bunuda herkes alıyordu kalmamıştı bende rica ettim teşhirdeki ürünü verdiler saolsunlar kaydirigubbakcemile3
Sepetimin içindeki örtü malesef çıkmıyor.Kapaklarının yanındaki iplere zımbalamışlar ama zorlasam çıkar yerimseniben Epeyce büyük bişe aldım ama olsun ileride kalabalıklaşırsak yeterli olur kaydirigubbakcemile3 Bunuda 60 TL ye aldım.Ebatı büyük diye bi küçükleri 50 TL felandı..
Evet canım pazarlarda inan hem daha güzel hemde daha ucuza bulabiliyorsun piyasadaki ürünlerden yerimseniben yorumların içinde tşk canım a.s.
az biraz geçmişi okudumda
Songa cnm renkli bardaklarımız ve kelebekli bardaklarımız aynı kaydirigubbakcemile5 bende kelebekli bardağın sürahisinden almak istiom ama 2 tane sürahim var zaten abartmayım dedim. güle güle kullan cnm
aime sanırım daha öncedende göstermiştin bu takımı alıcam diye yada başka bi arkadas gösterdi tam emin değilim. çok şık bir takım benim tarzım bayılırım böyle kibar kaşık çatala güle güle kullan
İsaura baya para dökmüşsündür ama napalım illaki alınacak dimi ütününçok iyi olduğunu duymuştum güle güle kullan cnm
Oveg cnm açıkçası benim tarzım değil düşünki ben nişanında bile pantolon ceket giymiş erkekten bozma bir insanım. ama şu kadarını söyliyim kına gecesi olan sensin canın ne isterse giymekte özgürsün bi kere olucak bu gece hiç birşey içinde kalmasın ayrıca sanada çok yakışmış.
sakın sanssızım deme emi....vallaa cok sanslıymışsın yada ballı diyelim biz buna...:teytey::teytey::teytey:
güzelim o bardaklar başka bir arkadaşın.benim değiller :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?