Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyiyim ne olsun yaa..al al bitmiyo ..istekler bitmiyo ama para bitiyo..:1no2:

Saol canımm :1hug: Evet ablam saolsun parası oldukça bana bişeyler alıyor Şeniz Bende çok beğendim..
Beta sevdim o elbiseyi çok ta iddialı bir renk

Elbiseyi sorma yaa bugün gittim yine baktım.Yarın denicemm kaydirigubbakcemile3 Bu modele benzeyen ama aynı renk çok güzeldi :asigim: Yarın bide pembe abiye için fiyat alıcam hangisi uyguna gelirse onda karar kılıcam bakalım :uhm: Beğenmene sevindim a.s.

çeyiz alışverişlerinde hep şu dikkatimi çekti..gercekten Allah bir sekilde yardım ediyo..dört ayak üstüne düştüğümüz durumlar cok oluyo...delikafadulden
krom boru ve askılıklardan bende istiyorum yemekteyizde bi kadının evinde görmüştüm duvara monte ettirmiş tavalarını falan asmıştı cokta şık duruyordu..Tabi ev sahibimiz eve cekiç vurmamıza musaade ederse...:uhm::uhm::uhm:

tamam betacım bizidehaberdar et
bu arada hala göstermedin platform ayakkabılarını
Canım önümüzdeki cumartesi teslim alıcam..İçine astar yerleştiricekler ayağıma büyük geldi çünkü..Alınca ilk işim buraya koymak olacak yerimseniben

Evet güzel duruyor..Bizim kendi evimiz olacak ama nişanlım bile fayans aralarına çok itinalı bi şekilde çivi çaktı yoksam ona hiçbir kuvvet o fayansları deldiremez kaydirigubbakcemile3

aynen yaa bende burdakielrle yetiniyorum:)) eudo bende merak ettim ayakkabını ..bende almak isitoyrum platform ayakkabı..

aynen yaa bende burdakielrle yetiniyorum:)) eudo bende merak ettim ayakkabını ..bende almak isitoyrum platform ayakkabı..

Tamam canımm teslim alayım koyucam mutlaka yerimseniben
ben kaçarr herkese tatlu rüyalarr mirmirmirmir :1hug:

buket yorum yapmadan gitmeyim dedimm kaydirigubbakcemile3
Bence çok zarif sade ve şık yerimseniben

ya canım ne desemki şimdi tamam doğru sık sade güzel ama ..daha da guzelleri var bence..ama çok begendinse neden olmasın ..
tatlı rüyalar kızlar..opüldünüz hepiniz...

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar bereketli günler inşlh.bktbb davetiye şık ama daha güzelleri vardır ya... betacım neymiş bu platform topuk koyda görelim yafualkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…