Hamidecim iyiyim cnm sen nasılsın?
Beta düğündaşım okadar şirin şeyler eklemişsinki bayıldım. o havlular süper zaten çamasır sepetine bittim ayy bide mutfak önlüğün çok güzel ablan çok zevkliymiş cnm
Saol canımm :1hug: Evet ablam saolsun parası oldukça bana bişeyler alıyor Şeniz Bende çok beğendim..Hamidecim iyiyim cnm sen nasılsın?
Beta düğündaşım okadar şirin şeyler eklemişsinki bayıldım. o havlular süper zaten çamasır sepetine bittim ayy bide mutfak önlüğün çok güzel ablan çok zevkliymiş cnm
Beta sevdim o elbiseyiçok ta iddialı bir renk
iyiyim ne olsun yaa..al al bitmiyo ..istekler bitmiyo ama para bitiyo..:1no2:
Walla hamidecimm arada banada vuruyor böyle talihler kaydirigubbakcemile3 Hatta alırken epeyce bi inceledim bunda bi bityeniği olmasın diye kaydirigubbakcemile3 Ama gayey kaliteli keşke bi kaç tane daha askılık boru falan alsaymışız :uhm:
Canım önümüzdeki cumartesi teslim alıcam..İçine astar yerleştiricekler ayağıma büyük geldi çünkü..Alınca ilk işim buraya koymak olacak yerimsenibentamam betacım bizidehaberdar et
bu arada hala göstermedin platform ayakkabılarını
çeyiz alışverişlerinde hep şu dikkatimi çekti..gercekten Allah bir sekilde yardım ediyo..dört ayak üstüne düştüğümüz durumlar cok oluyo...delikafadulden
krom boru ve askılıklardan bende istiyorum yemekteyizde bi kadının evinde görmüştüm duvara monte ettirmiş tavalarını falan asmıştı cokta şık duruyordu..Tabi ev sahibimiz eve cekiç vurmamıza musaade ederse...:uhm::uhm::uhm:
aynen yaa bende burdakielrle yetiniyorum:)) eudo bende merak ettim ayakkabını ..bende almak isitoyrum platform ayakkabı..
kızlar bu davetiye sizce nasıl?
buket yorum yapmadan gitmeyim dedimm kaydirigubbakcemile3
Bence çok zarif sade ve şık yerimseniben
buket yorum yapmadan gitmeyim dedimm kaydirigubbakcemile3
Bence çok zarif sade ve şık yerimseniben
kızlar bu davetiye sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?