valla annem ve kayınvalidem o kadar beğendiler kii aslına bakarsan fiyatına bakmadan alıyoruz dediler..:)
normal fiyatını hatırlamıyorum ama peşin fiyatını 1550 yaptılar sadece gelinliğin..
duvağını görseniz bayılırsınız özel bi duvakmış..çok hoş bişey..tek başına 450 TL idi ama peşin alınca o da düştü tabii..kısacası
gelinlik+duvak+saç aksesuarları+gelin kesesi+el çiçeği..=1850 TL..
pahalı diyebilirsiniz ama içimize çok sindiii..
cnm içine sindiyse canına deysin güle güle kullan o en mutlu gününde
teşekkürler kızlarrr...sağolunnnnn..ayy beğenmeniz çok mutlu etti beni yaaaaaaa
buyruunnn bakalımmmm:) kolundaki yok:)
yerimseniben
canım renkli çay setini metrodan meşrubat bardaklarını realden aldım kelebeklileri de hint pazarından kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım benim :1hug:Sinaycım renkli bardakların çok cüzel :lepi: Bunlardan ben çok aradım ama bulamadım :1no2: Birde kelebekli takımdan bende aldım.Shaferdan aldığım kelebekli yemek takımıma uyum sağlasın diye yerimseniben Çok güzel dimi yerimseniben ıyi günlerde kullan hepisini :1hug:
Bu arada avatardaki kız senmisin :uhm:
hoşgeldin feyza aramıza kardeşimin adaşıymışın :lepi:merhaba arkadaslar, bu foruma yeni üyeyim.
ceyiz basligini okuyunca hoopp diye geldim :) 3 ay sonra dügünüm var, böyle netten fikir alisverisi yapiyorum :)
aman ne biliyim memlekette deliden bol ne var nie yaparlar ki öyle birşey anlamam -tatlicadiarzu-ay senin avatar bir ara başkasınındı kız bu benim die iddia ediyordu onu hatırladım birden
teşekkür ederim songacım a.s.güle güle kullan aldıklarını canım.çok güzel hepside
sende güle güle kullan canıma.s.önlüğün çok hoşmuş :lepi:bugün cevahirdeydim ve ykm den bu önlüğü ve tutacakları aldım.sonunda hoşuma giden bir önlük bulabildim :) bu arada ykm de süper mutfak gereçleri var.1 saatte çıkamadım valla
http://img232.imageshack.us/img232/9099/s8000030.jpg
teşekkür ederim minik daha güzelleri senin olsun :1hug:songa renkleri süpermiş çok severim yeşili :1rolleyes:
kına elbisesi kimindi unuttum ama kınadan çok nişan elbisesi gibi duruyo
sinaycım çok kullanışlı şeyler almışsın güle güle kullan cicim a.s.
isaura sende iyi günlerde kullan canım bu ara herkes bu süpürgeden bahsediyo
hepsi birbirinden güzelmiş güle güle kullan tatlım supla bende alcam ama bir türlü para ayarlayamadım ondan önce önemli ihtiyaçlarımı alıyım diyorum her ay kalıp gidiyor bu gidişle kocişim evlilik yıldönümüzde alcak kaydirigubbakcemile3Kızlar bende geçen haftalarda yeni şeyler almıştım ama anca yeni ekleyebildim..
Bu mutfak için aldığımız.Metal baharatlık ve havluluk,folyoluk...
Buda 4 TL'ye aldığımız supla..
Buda yemek takımımdaki görünüşü..Nasıl olmuş sizce :uhm:
Buda yemek takımım ve uymadığını düşündüğüm çatal bıçak takımım
Bunlarda meyva bıçakları,çatalları ve tatlı kaşıkları..
Buda ablamın bana hediye aldığı mutfak önlüğümm..:asigim:
Sizler içinde modellik yaptım kaydirigubbakcemile3
Bunlarda cici mutfak havlularımm..:asigim: Çok tatlılar yaa :ecrin_bebek:
Buda geçen gün aldığım çamaşırlığım..
az biraz geçmişi okudumda
Songa cnm renkli bardaklarımız ve kelebekli bardaklarımız aynı kaydirigubbakcemile5 bende kelebekli bardağın sürahisinden almak istiom ama 2 tane sürahim var zaten abartmayım dedim. güle güle kullan cnm
aime sanırım daha öncedende göstermiştin bu takımı alıcam diye yada başka bi arkadas gösterdi tam emin değilim. çok şık bir takım benim tarzım bayılırım böyle kibar kaşık çatala güle güle kullan
ısaura baya para dökmüşsündür ama napalım illaki alınacak dimi ütününçok iyi olduğunu duymuştum güle güle kullan cnm
Oveg cnm açıkçası benim tarzım değil düşünki ben nişanında bile pantolon ceket giymiş erkekten bozma bir insanım. ama şu kadarını söyliyim kına gecesi olan sensin canın ne isterse giymekte özgürsün bi kere olucak bu gece hiç birşey içinde kalmasın ayrıca sanada çok yakışmış.
ayyy kimindiki :uhm:
kusuruma bakmayın bu saatte neremle okuyosam artık kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:önemli değil buketcim hatlar bazen böyle karışabiliyor kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim :lepi:Bardaklar sinayınmış kaydirigubbakcemile3
Sinay kusura bakma annem güle güle kullan...
sinaycım bardaklrın cok guzeller renklı cıvılcıvılllar hepsını ı gunlerde kullan yalnız lımonluk olarak aldığın seyın aynısının cam seklınde aldım ben cunku daha sağlıklı bence sende cam olanı almalısın
iyiyim tubişim bende aynı
e sen anlat bakalım nasıl hayat?
kızlar merhaba bu topige ilk defa yazyorum öyle ufukta evlilik filan yok ama annem ufak tefek şeyleri alıp kenera koyalım diyor ne yapsam karar veremedim geçen ay karacada yemek takımı vardı sade beyaz kendinden kabartmalı fiyat bayagı uygundu günlük kullanım için aldım onu.. ama annem dün aramış karacada kahvaltı takımları gelmiş die ne yapsam kararsızm alsam mı yoksa öyle bir gün gelene kadar beklesem mi . ya sürekli yeni birşeyler çıkıyor .. bi yandanda gördükçe dayanamıyorum bi akl verin bana.. birde hangi markanın takımları daha kullanışlı ben benardonun takımlarını daha çok begendim offf ne yapaym..
bugün fatihe gittim gelinlikçiler çarşısınaaa.. koskoca çarşıda hazır gelinlikler içinde sadece ve sadece 1 adet beğendim kıslaarr..1500 tl fiyatı.. şimdi ben ağlamıyım da kimler ağlasın :1no2:
Günaydin..... hepinize cok uykum var cokkkkkk bktbb sende uyku durumlari nasil?
sabah aksam burdayim artikben davetiyeni göremiyorum iste oldugum icin evden bakar yorum yazarim ...
iyi walla cicim aylarına başladık, kazasız belasız sorunsuz atlattık herşeyi, güzel gidiyor.
Darısı başına artık.
ayyy ne güzel cnm ya inşallah darısı başımıza bizde bi atlatsak kazasız belasız
3 ay sonrada senden dinleriz ne kadar mutlu olduunu canım sıkma canını sen :1hug:
esracgımzıda dun dunya evıen gırdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?