Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm içine sindiyse canına deysin güle güle kullan o en mutlu gününde

teşekkürler kızlarrr...sağolunnnnn..ayy beğenmeniz çok mutlu etti beni yaaaaaaa

buyruunnn bakalımmmm:) kolundaki yok:)

yerimseniben

kesinlikle ve kesinlikle önemli olan tek seş İÇİNE SİNMESİ, eminim içinde peri kızı gibi olacaksın o gün :) gelinlik kime yakısmaz ki hem :)

Günaydın kızlar. Hafta sonu gelinlik baktım 2 model bependim biri aysira. Fikirlerinizi bekliyorum.

selam arkadaslar aranızda balıkesırlı olan varsa salı pazarı magazalarında suplalar 3.90 ytl ye düşmüş.
silikon nihale 1.75
gondol plastik ürünlerindede indirim var.
arcopal saklama kabı 4 'lü 4.99
ortapedik terlik 3.99
paşabahçe sürahiler 2.50, 1.90, 3.90 fiyat aralıgında değişiyor.
işinize yarayabilir bakmanızı tavsiye ederim.

Günaydin..... hepinize cok uykum var cokkkkkk bktbb sende uyku durumlari nasil?

sabah aksam burdayim artik ben davetiyeni göremiyorum iste oldugum icin evden bakar yorum yazarim ...

canım renkli çay setini metrodan meşrubat bardaklarını realden aldım kelebeklileri de hint pazarından kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım benim :1hug:
yok güzelim avatarıma foto koyarmıyım hiç yakın bi foto buldum netten koydum kız hoşuma gitti sadece hele gözleri yakından masmavi ama avatarda çıkmamış yerimseniben
merhaba arkadaslar, bu foruma yeni üyeyim.
ceyiz basligini okuyunca hoopp diye geldim :) 3 ay sonra dügünüm var, böyle netten fikir alisverisi yapiyorum :)
hoşgeldin feyza aramıza kardeşimin adaşıymışın :lepi:
ay senin avatar bir ara başkasınındı kız bu benim die iddia ediyordu onu hatırladım birden
aman ne biliyim memlekette deliden bol ne var nie yaparlar ki öyle birşey anlamam -tatlicadiarzu-
güle güle kullan aldıklarını canım.çok güzel hepside
teşekkür ederim songacım a.s.
sende güle güle kullan canıma.s.önlüğün çok hoşmuş :lepi:
teşekkür ederim minik daha güzelleri senin olsun :1hug:
hepsi birbirinden güzelmiş güle güle kullan tatlım supla bende alcam ama bir türlü para ayarlayamadım ondan önce önemli ihtiyaçlarımı alıyım diyorum her ay kalıp gidiyor bu gidişle kocişim evlilik yıldönümüzde alcak kaydirigubbakcemile3

ayyy kimindiki :uhm:
kusuruma bakmayın bu saatte neremle okuyosam artık kaydirigubbakcemile3

Bardaklar sinayınmış kaydirigubbakcemile3
Sinay kusura bakma annem güle güle kullan...
:roflol::roflol::roflol::roflol:önemli değil buketcim hatlar bazen böyle karışabiliyor kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim :lepi:

teşekkür ederim böcüğüm camı da kusur kalsın valla bu da 1 lira olmasa hayatta almazdım ona gelene kadar ne ihtiyaçlar var kafayı yiyecem yakında heryerden ihtiyaç fırlıyor ortada para yok -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

deniz bencede al ama modası degısen seylerı degılde sabıt kalan seylere agırlık ver bence

isaura nerde orueuyorsun fatıh bıraz tuzlu yaaa
beta sinay ve dıger herkez aldıklarınzı gule gule kulanınnnn

Günaydin..... hepinize cok uykum var cokkkkkk bktbb sende uyku durumlari nasil?

sabah aksam burdayim artik ben davetiyeni göremiyorum iste oldugum icin evden bakar yorum yazarim ...

cnm klasik pazartesi sendromlarını yaşamaktayım uykum şu anda yok ama bu hafta geçermi düşüncesindeyim

iyi walla cicim aylarına başladık, kazasız belasız sorunsuz atlattık herşeyi, güzel gidiyor.

Darısı başına artık.

ayyy ne güzel cnm ya inşallah darısı başımıza bizde bi atlatsak kazasız belasız

3 ay sonrada senden dinleriz ne kadar mutlu olduunu canım sıkma canını sen :1hug:

AYY MİNİĞİM BENİM SAOL BEBİŞİMM
zaten bugunde doğumgunumm 24 oldum duygusallığım üstümdee
esracgımzıda dun dunya evıen gırdııı

ayy bi gelsede konussak nerde acaba? kuzuluğa gidebilirim diodu nereye karar verdi acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…