Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selam kızlar. Buketcim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara canım Şeniz
Bugün kardeşimin askerliği bitti :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: , ama istanbulu gezmek istediğinden çarşamba kavuşacağız. 1 saat önce aradı artık özgürmüş, darısı tüm asker bekleyenlerin başına sağ salim kavuşmak nasip etsin allahım :Saruboceq:

Kayınvalidemleri de sabah uğurladık artık misafirlerimiz de gitti, yine burdan çıkmam kaydirigubbakcemile3

Evet aysira'da denedim kadıköy'de. Üzerinde çok fazla değişiklik yapmıyorlarmış. Gelinlik nasılsa öyle alıyorsun kısaca. Diğerini Sema moda evinde denedim. ıstediğin gibi dikerim dedi. ilki 1950 2.gelinlik 1800tl fiyat nasıl sizce

kızlar sabah sabah sizleri gülümsetmek istedim birkaç evlilik karikatürleri paylaşmak istiyorum

:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydınlarrrr

kızlarrr gelinlik ayakkabımı hallettimmm...
en korkulu rüyalarımdan birini hallettim. gerçi gene topuklu oldu ama napalım yapacak bir şey yok...
normalde de giyebileceğim sade şirin spor bir ayakkabı olduuuuu....

gözün aydın

bugun baktığım kınalık ama altı çok kabarık geldi daha az kabarık hali nasıl sizce.Bizim oralarda kına düğün gibi kalabalık olur ortama uyar yani.Sizce nasıl

model sana çok yakışmış ama bence daha kabarık olmayan bişe giysen daha cici olursun Şeniz

Şeniz yerim ben seni:jeyyar:

Cumartesi günü aldığım cici çeyizlerim :)))

iyi günlerde kullan
su bardaklarından bende de var kaydirigubbakcemile3

kizlar catal bicak kasik takimimi aldim en sonunda....

iyi günlerde kullan

Kızlar bende geçen haftalarda yeni şeyler almıştım ama anca yeni ekleyebildim..
Bu mutfak için aldığımız.Metal baharatlık ve havluluk,folyoluk...

hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan
favorilerim kurulama bezlerin :lepi: önlüğün :asigim: ve sepetin
o kirli sepetini nereden aldın acep

bugün cevahirdeydim ve ykm den bu önlüğü ve tutacakları aldım.sonunda hoşuma giden bir önlük bulabildim :) bu arada ykm de süper mutfak gereçleri var.1 saatte çıkamadım valla

iyi günlerde kullan
bende dün oradaydım Şeniz

kızlar bu davetiye sizce nasıl?

sade ama çok şık
ne kadarmış fiyatı şeker

Günaydın kızlar, iyi haftalar

hoşgeldin adaş
nasıl geçti düğün dernek balayı :)

AYY MİNİĞİM BENİM SAOL BEBİŞİMM
zaten bugunde doğumgunumm 24 oldum duygusallığım üstümdee

doğum günün kutlu olsun
yeni yaşında sevdiceğinle hep birlikte ol inşallah

çok şık durmuş

bende son provadan sonra böyle oldum
2 gn geçtikten sonra aradım gelinlikçiyi
takıntılarımı tekrar dile getirdim bitince beğenmezsem ne yaparız diye sordum
istediğim hale getirebileceklerini söylediler
şimdi provamı bekliyorum :)
benimde rüyalarıma girmişti :tomato:

doğumgünümü kutlayan kızcelerime çook tesekkür ederimm
oktar ben ikisi arasında bi seçim yapamadım yaa
arsima davetiye 100 adeti 73 lira cnm

Son düzenleme:

gözünüz aydın
nerede askerdi :uhm:

Kayınvalidemleri de sabah uğurladık artık misafirlerimiz de gitti, yine burdan çıkmam kaydirigubbakcemile3

Allah kavuştursun :1hug:

kızlar sabah sabah sizleri gülümsetmek istedim birkaç evlilik karikatürleri paylaşmak istiyorum

süperler :roflol::roflol:

yalız değilim Şeniz arsimam ne zormuş gelinlik işi.
canım bende istediğim modeli götürdüm diye beğenmedim demek zoruma gidiyor.
bende öğleden sonra gideyim söylicem benim içime sinmedi diye .
gerçekten kafayı yicem, hala ikna olamazsam 100 lira kapora vermiştik yanarsa yansın artık napiyim. fisfisfis

bende 50 lira kapora verdim beğenmezsem yansın derim açıkçası ama beğenmedim demekte zor olur çok ya
nasıl gösterdiğin resim gibi yapamamışlarmı?
kızlar bu hafta evlenen var mı???

Tubis , Esma
evlenince eksikler çıktı mı?
aaa bunu neden almamışım dediğiniz şeyler oldumu?

buketcıgım cıkmazmı
ev teliği gırgır saa
buarda dogumgunun kutlu olsn cmmmkaydirigubbakcemile5
mandilin bence hıc oyle seyler dusunme aynısanı yaasadım ıptl etmek ıstedım olamdı ama sonudna herkez begendı cnm ınsan oyle oluyor en guzelıne dıkılse oyle oluyor

sulfat, canım gözünüz aydın.

burciş, ayakkabılarını eklememişsin kuzum hadi bekliyirik..

mandilin bence hıc oyle seyler dusunme aynısanı yaasadım ıptl etmek ıstedım olamdı ama sonudna herkez begendı cnm ınsan oyle oluyor en guzelıne dıkılse oyle oluyor

ne biliyim mankende çook daha güzel görünüyor tabi ama resimdeki gibi yakışmadı bana. birde üst kısmını düşük yakalı istiyordum kadın sanki direk V yaka indirmiş gibi geldi ne yapcam bilmiyorum çok sıkıldım. 100 lira umrumda değil cidden. keşke beğendim gelinliği alıp gelseymişim ewe, böyle baştan diktirince çok stresli oluyormuş meğer. Birde kadına modeli ben verdim, nasıl beğemedim vazgeçtim dicem o da ayrı konu pfff fffff
öğleden sonra izin alıp gidicem, yarın haberdar ederim sizi kızlar dua edin bana inşallh mutlu dönerim gelinlikçiden.

ay hemde ne zor
1- gelinlik
2- perde
ömrüm tükendi ikisinden

bu arada kızlar albümler kısmında leylanın nişanı die bi topik var o kızın nişan elbisesi muhteşemmm gördünüz mü

gamze ya bişe sorucam sana
senin klozet kapağın varya onu nereden almıştın

Doğum günün kutlu olsun Esra.
Kızlar ben hala resim ekleyemedim yaaa

esra deil kız buket ama olsun bebişim anladım ben

nice senelere bukettttttttttttttttttttt

saoll cnmm

nice yaşlara buketcim inş. yeni yaşında herşey gönlünce olur bir daha ki yaşına da kocişinle girersin (ne dua ettim heee):roflol:a.s.

inşallahh :jeyyar:

bugün alışverişe vericem kendimi kocacım ne istiosan al hayatım dedi:)))

git ne varsa çarşıyı al gel hihoyyyt

bu arada kızlar albümler kısmında leylanın nişanı die bi topik var o kızın nişan elbisesi muhteşemmm gördünüz mü

evet bende çok beğendim gamzecim

buket hayırlı yaşlar ve hayırlı uzun ömürler inş canım...

saol karalahanam aminnnn

beğenmezsen acıkca söyle
hiç dert etmeden sıkılmadan dicen beğenmedim diye
bak modelle kıyasla fark varsa söle burası böle deil şurası söle deil ondan beğenmedim de

gamze bulamadım elbiseyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…