- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
dadadadamm bu da bizim alyansımız kızlar :)) çok içimize sinerek aldık
sulfat, canım gözünüz aydın.
ne biliyim mankende çook daha güzel görünüyor tabi ama resimdeki gibi yakışmadı bana. Birde üst kısmını düşük yakalı istiyordum kadın sanki direk v yaka indirmiş gibi geldi ne yapcam bilmiyorum çok sıkıldım. 100 lira umrumda değil cidden. Keşke beğendim gelinliği alıp gelseymişim ewe, böyle baştan diktirince çok stresli oluyormuş meğer. Birde kadına modeli ben verdim, nasıl beğemedim vazgeçtim dicem o da ayrı konu pfff fffff
öğleden sonra izin alıp gidicem, yarın haberdar ederim sizi kızlar dua edin bana inşallh mutlu dönerim gelinlikçiden.
[ımg]http://img19.imageshack.us/img19/7951/dscf2934a.jpg[/ımg]
kızlar benim moralim çook bozuk gelinlik hakkında.
haftasonu provam wardı, istediğim gibi dikmişlerdi ama içime sinmedi. sanki bikaç farklılıkları vardı üstümde durduğunda beğenemedim bi türlü. annemler falan çoook güzel dediler ama dün geceden beri rüyalarıma giriyor. kafayı yicem.
galiba öğleden sonra izin alıp gidicem gelinlikçiye.
buarada bişi sorcam, vazgeçmek istesem kaporamı geri veriri mi sizce kızlar??
cnm bayldım önlüğüne ne kadara aldın acaba? :1rolleyes:
Herkese merhaba kizlarrrrrr 4 gundur giremiyorum topigimize kimbilir kac sayfa gecmissinizdir ne kadarini okuyabilirim bilmiyorum simdiden herkes yeni cicilerini güle güle kullansin... ilk sayfada baberkocum alyanslarinizi gordum cok hoslar tatlimmmmm güle güle kullanin allahh bi omur boyu mesut etsin cikartmasin alyanslarinizi parmaklarinizdan
kızlar bu davetiye sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?