Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşum doğum gunun kutlu ossun bacım
RABBIM sana sağlıklı bı ömur versın sevdıklerınle ınş nıce yıllara
dımek 24 oldun ıyı ozmn benım evlenmeme ortalama 2 yıl var

canım iyiki doğdun
baberko alyansınız çok güzel hayırlı olsun canm mandilin içini ferah tut güzelim ya o gün çuval giysek yakışıcak ama yinede içine sinen olsun

dadadadamm bu da bizim alyansımız kızlar :)) çok içimize sinerek aldık

[ımg]http://img19.imageshack.us/img19/7951/dscf2934a.jpg[/ımg]

mandılıncıgım sen gıt gelınlıkcınsenır ahtalcak emınmmm bak
babkerko cok guzelhayırlı olsn cnm bnm

gerçekten hoşmuş canım bir ömür parmağından çıkmasın yapışsın kalsın oraya ayyy beddua gibim oldu töbeee töbeee (sanki kendim hiç çıkarmıyorum ):roflol::roflol::roflol:

çooooooooook güzel, ayy biz nisanlanalı 1 sene olmadı bile alyans modelimiz eskidi :)
bak ne hos seyler var

Eğer içine sinmiyorsa 100 lira değil 200 olsa yine vazgeç, gidip beğendiğini al,
bugün sana özel olacak çünkü.
ama sunu da belirteyim diktirmekle alakalı değil yaşadığın sorun çünkü ben hazır aldım mesela,
transparandı üstü normalde astarlattım, benim de o biraz hoşuma gitmedi nasıl oldu ki orjinal durmadı mı diye düsündüm,
ama bosverdim simdi, ben kendimi güzel hissediyorsam onu giyince tek önemli olan bu
,

çok güzellermiş ömür boyu çıkmaz parmaklarınızdan inşallah a.s.

oktarcım bende 2. gelinliği daha çok beğendim çok yakışmış sana[/B][/COLOR][/QUOTE]

:1hug::1hug:

2 yıl nişanlı olunca alyanslar çok eskiyor be :)
biz nişanlanırken ayrı alyans almadık
aldığımızı hep kullanalım demiştik
tabi iki yıl kullanınca çok çizildi bizde temizletmeye verdik
şimdi takmıyoruz sağdan çıkartıp sola takmak zor olacak diye
elimizin alışmassı için takmıyoruz

ve bizim alyansımızda bu :)

Herkese merhaba kizlarrrrrr 4 gundur giremiyorum topigimize kimbilir kac sayfa gecmissinizdir ne kadarini okuyabilirim bilmiyorum simdiden herkes yeni cicilerini güle güle kullansin... ilk sayfada baberkocum alyanslarinizi gordum cok hoslar tatlimmmmm güle güle kullanin allahh bi omur boyu mesut etsin cikartmasin alyanslarinizi parmaklarinizdan

cok saol azracım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…