Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim canım.bu arada sinaycım sanada teşekkür ederim.daha güzelleri sizlerin olsun

Baberko teşekkür ederim bende 2. giydiğim gelinliği daha çok beğendim ve ilk giydiğim gelinlikti. Fiyatı 1800 sizce normalmi??

komşum doğum gunun kutlu ossun bacım
RABBIM sana sağlıklı bı ömur versın sevdıklerınle ınş nıce yıllara
dımek 24 oldun ıyı ozmn benım evlenmeme ortalama 2 yıl var

OYY KOMŞUM çok saoll SAKIN BENİ FEYZ ALMA BU KONUDA ben zor evleniom

canım iyiki doğdun
baberko alyansınız çok güzel hayırlı olsun canm mandilin içini ferah tut güzelim ya o gün çuval giysek yakışıcak ama yinede içine sinen olsun

cnm çok saoll

güzelmiş canım.sade ve kibar

yehuuu beğenen biri daha çıktıı
buketcim davetiyenin ortası düz beyaz olsa daha iyi olurdu böyle sanki biraz göz yoruyo

cnm haklısın ama değiştirtemem kiiii

alyanslarınızı çok beğendim çok hoşuma gitti bende beyaz altın istiodum sırf ama benimki illa sarısıda olsun dedi hoşşikk :mymeka:
bizde bunu aldıkk

glcnnn cim cnm teşekkür ederim :asigim: seneye bende senin gibi derim mi acaba :)

insanın alyansı gözüne hep güzel görünüyo cnm kac yıl gecerse gecsin
kaydirigubbakcemile5

İste sonunda butun mobilyalarimizi tamamladik kızlarrrr bu oturma odamiz renk kirmizi siyah sectik yanliz

sizinkide çok şıkmış cnm benimkide sarılı istiyodu ama aldıklarımızı denedik.beyaz daha hoş durdu parmakımızda onu aldık :)
şimdi tepsimin telaşındayım ama onada karar verdim. bir tane beyaz gül koyucam nazar boncukaları koyucam biraz olduda bitti maşallah :)

İste sonunda butun mobilyalarimizi tamamladik kızlarrrr bu oturma odamiz renk kirmizi siyah sectik yanliz

cok güzel bir secim, renk olarakta öyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 mutlu ve huzurlu günlerde güle güle kullanin insallahkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Azra çok güzelmiş güle güle kullan cnm ben kiracı olacağım için cesaret edemiyorum köşe takımına ama çok hoşuma gidiyor

çok güzel azracım güle güle oturup eskitin işallah. bende köşe istiyodum oturma odasına ama bitane cekyat koyucaz sadece köşe koltukta ilerde belki 3 odalı bi eve gecersek alabilirim :))

kizlar aranizda beyaz mobilya kullanan veya almayi düsünen varmi?

ben yatakodasini beyaz mobilya ve kirmizi deko yapmak istiyorum,,,ama beyaz kullanisli degil diyorlar

kizlar aranizda beyaz mobilya kullanan veya almayi düsünen varmi?

ben yatakodasini beyaz mobilya ve kirmizi deko yapmak istiyorum,,,ama beyaz kullanisli degil diyorlar

cnm ben beyaz istiyodum yatak odasını ama dün annemde bana is ceker dedi en iyisi cevizmiş.hele koltukları hiç cesaret edemem ama cokta hoş duruyo

Cok tesekkur ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun insallahhh hersey hem kesenize hem gonlunuze uygun olur insallah buda yatak odam yatastan vazgectik herseyi dogtastan aldik yatak odasi fiati cok uygun oldu yatasa nazaran

azracım guzelmış sıyah ve kırmızı olması daha ıyı ı gunlerde oturun ınşŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…