Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben yatak odamı pelesenk ve beyaz yaptırıcam çoğunluk beyaz olacak. Ama ne renk yatak örtüsü ve fon yaptırıcam bilmiyorum yardıımmmm lütfennnnnn.
Salonda ceviz ve aralarda yine beyaz olacak koltuklar kirli beyaz veya bir ton koyusu olacak.

aaaa beyaz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bende beyaz mobilya kullanan varmi diye soruyordum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kizlar aranizda beyaz mobilya kullanan veya almayi düsünen varmi?

ben yatakodasini beyaz mobilya ve kirmizi deko yapmak istiyorum,,,ama beyaz kullanisli degil diyorlar

Canımm sen de bendensin, ben de yatak odamın mobilyasını beyaz istiyorum sararır diyenler oldu ama napıyim ister is olsun ister pas olsun ben bembeyaz istiyorum o odamı, girince içim açılmalı koyu koyu kahve filan hoşlaşmıyorum ben hem kırmızı yatak örtümü de aldım zaten kaydirigubbakcemile2

FEYZACIM tesekkur ederim benim salon koltuklarimda beyaz daha kullanmadigim icin kullanisliligi hakkinda bisey diyemiycem ama cok hevesim vardi bakalim insallah pisman olmam oktarcim cok tesekkur ederim yatak baza hepsi icinde 4000 tl ye geldi tatlim.. bocukcum torpagim buketicim hepinize cok tesekkur ederim kizlar

cnm klasik pazartesi sendromlarını yaşamaktayım uykum şu anda yok ama bu hafta geçermi düşüncesindeyim

ayyy ne güzel cnm ya inşallah darısı başımıza bizde bi atlatsak kazasız belasız

Tubis , Esma
evlenince eksikler çıktı mı?
aaa bunu neden almamışım dediğiniz şeyler oldumu?

bende henüz bir şey çıkmadı.

hoşgeldin tubiş evlilik nasıl bir duygu henüz cicim ayları içindesiniz ama baştan belli olur herşey bize tavsiyelerin neler???

teşekkür ederim esmacım a.s.

hoşbulduk sinaycım, çokk güzel kendi evinde ve sevdiğin kişiyle birlikte olmak. Bana bazen rüyamış gibi geliyor. En büyük takıntım olan saate bakmaktan halen kurtulamadım. Eve geç kalırım diye sürekli bakıyordum onu bırakınca kesin rüya olmadığını anlamış olacağım sanırım kaydirigubbakcemile3

Kaporanı geri verirler. içine sinmeyen neyse git bir an önce konuş benimde problem olmuştu biliyorsun iptal ettim ve başka yere yaptırdım yani bu en önemli şey gelinler için o yüzden yapamayacaklarını düşünüyorsan hiç düşünme iptal et.

Gözünüz aydın, sağ sağlim bitirmiş ne güzel.

[
Esmacım saol şekerim
kız hakikatten gırgır gelmedi hiç aklıma kaydirigubbakcemile3

bende 3 tane var kaydirigubbakcemile3

Baberko teşekkür ederim bende 2. giydiğim gelinliği daha çok beğendim ve ilk giydiğim gelinlikti. Fiyatı 1800 sizce normalmi??

2. gelinlik gzüel bencede ama sarı işleme yerine gümüş olsa daha hoş olur benim fikrim. 1800 lira fiyatta pahalı değil ancak ne kumaşlar kullanıyorlar ona göre çok değişiyor.

Adaşım hepsici güzel geçti. En güzeli balayıdı hiç dönmek istemedim.

Azra, hayırlı olsun mobilyaların çok beğendim güle güle kullan.

baberko, yüzükler çok güzel hayırlısıyla takın tatlım.

BUKET, doğum günün kutlu olsun canım kocişince çook mutlu yıllar geçirmeni dilerim.

oktarcim pelesenk nasil bir renk biraz tarif edebilirmisin

aimecimm çokkk zariff bir takım kuzucuğummmŞeniz çok beğendim güle güle kullan tatlım... :teytey:

Cevizin biraz koyusu bunun gibi ama daha parlak ve cilalı olacak

Nerenk yatak örtüsü ve fon yaptırıcam yaaaaaa

selam kızlar
öncelikle herkes aldığı cicilerini iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullansın
buketçim doğumgünün kutlu olsun canımŞeniza.s.
baberko alyanslarınıza bayıldım çok şık bi ömür parmaklarınızdan çıkmaz inşallah
azracım köşe koltuğun ve yatak odası takımın çok güzel canım

oktarcim benimkiyle ayni renk o zaman seninki tatlim resimde cok net degil ama cevizin koyusu ve parlak cila mobilyasida beyaz o kadar cok secenek varki canım dun tacın magazasina gittim beynim bulandi.... ama kolay renkler bir cok secenek var bende karar veremedim

Buketcim pike takimini ve masa ortunu cok begendim tatlim iyi günlerde kullan canım

bende bu evlilik takvimini arıyorum ama bulamadım bilem varsa yardımcı olarbilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…