kizlar aranizda beyaz mobilya kullanan veya almayi düsünen varmi?
ben yatakodasini beyaz mobilya ve kirmizi deko yapmak istiyorum,,,ama beyaz kullanisli degil diyorlar
cnm klasik pazartesi sendromlarını yaşamaktayım uykum şu anda yok ama bu hafta geçermi düşüncesindeyim
ayyy ne güzel cnm ya inşallah darısı başımıza bizde bi atlatsak kazasız belasız
Tubis , Esma
evlenince eksikler çıktı mı?
aaa bunu neden almamışım dediğiniz şeyler oldumu?
hoşgeldin tubiş evlilik nasıl bir duygu henüz cicim ayları içindesiniz ama baştan belli olur herşey bize tavsiyelerin neler???
teşekkür ederim esmacım a.s.
kızlar benim moralim çook bozuk gelinlik hakkında.
haftasonu provam wardı, istediğim gibi dikmişlerdi ama içime sinmedi. sanki bikaç farklılıkları vardı üstümde durduğunda beğenemedim bi türlü. annemler falan çoook güzel dediler ama dün geceden beri rüyalarıma giriyor. kafayı yicem.
galiba öğleden sonra izin alıp gidicem gelinlikçiye.
buarada bişi sorcam, vazgeçmek istesem kaporamı geri veriri mi sizce kızlar??
Selam kızlar. Buketcim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara canım Şeniz
Bugün kardeşimin askerliği bitti :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: , ama istanbulu gezmek istediğinden çarşamba kavuşacağız. 1 saat önce aradı artık özgürmüş, darısı tüm asker bekleyenlerin başına sağ salim kavuşmak nasip etsin allahım :Saruboceq:
Esmacım saol şekerim
kız hakikatten gırgır gelmedi hiç aklıma kaydirigubbakcemile3
Baberko teşekkür ederim bende 2. giydiğim gelinliği daha çok beğendim ve ilk giydiğim gelinlikti. Fiyatı 1800 sizce normalmi??
Ben yatak odamı pelesenk ve beyaz yaptırıcam çoğunluk beyaz olacak. Ama ne renk yatak örtüsü ve fon yaptırıcam bilmiyorum yardıımmmm lütfennnnnn.
Salonda ceviz ve aralarda yine beyaz olacak koltuklar kirli beyaz veya bir ton koyusu olacak.
aimecimm çokkk zariff bir takım kuzucuğummmŞeniz çok beğendim güle güle kullan tatlım... :teytey:kizlar catal bicak kasik takimimi aldim en sonunda....
bu katalogdaki resmi... ben yari parlak yari mat olanini aldim.... [bu resimde kasiklar]
bunlarda benim cektigim resimler... güzel cekemedim... kusura bakmayin ya isik cok vuruyordu, yada cok karanlikta kaldi... artik idare edin.... resimlerdeki halinden coook daha güzeller
bu çok hoşmuş burdan bı ark sarıyo
Eccu hoşgeldin canımm,
Sen evlendin dimii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?