Teşekkür ederim karalaham ben de rengarenk şeyleri seviyorum. Hatta diyorum 1 takı daha alıp 12 taneye mi tamamlasam kaydirigubbakcemile3
canım hiç duymamıştım ama çok iyi bir şeye benziyorrr :uhm:
balayını karşılımaktan vazgeçmediler. zaten bi tek patron yok ondan uzun sürüyo. icra kurulu falan giriyo devreye. benim seçtiğim tesis şirketiçi bi problem oluştuğundan gerçekleşmedi. yeni bi yer seçmemi istediler. bende bodrum'u tercih ettim. ve biraz önce balayı voucher'ım geldi maille. acayip heyecanlandım. çok mutluyum:teytey:
kızlar banyoma öneri yapmadınız..kafamda tasarladım bi kaç renk.onu hallettimm..
bari oturma odam için yaptıracağım tv ünitesi renklerine yardım edin yaa
şimdii bu tv ünitesini baz alarak yaptırıyoruz.farklı olarak sağ tarafında olan 3 raftan sol tarafında da olcak ve tvnin olduğu arka platform yarım değil de aşağıya dolapların üstüne kadar uzayacak..
koltuğum köşe koltuk bi tarafı beyaz üzerine kahverengi yastıklar..bi tarafı da kahve üzerine beyaz yastıklar.
renkleri nasıl olmalı tv ünitesinin?
resimdeki renk uyarmı..uyarsa adı nefisfisfisCADIARZU
sulfatçım hasır kaşıklığını nekadara aldın kuzummm
kızlar banyoma öneri yapmadınız..kafamda tasarladım bi kaç renk.onu hallettimm..
şimdii bu tv ünitesini baz alarak yaptırıyoruz.farklı olarak sağ tarafında olan 3 raftan sol tarafında da olcak ve tvnin olduğu arka platform yarım değil de aşağıya dolapların üstüne kadar uzayacak..
koltuğum köşe koltuk bi tarafı beyaz üzerine kahverengi yastıklar..bi tarafı da kahve üzerine beyaz yastıklar.
Canım benim 10 liracık kaydirigubbakcemile2 Ykm de baktım birebir aynısı sanırım 27 liraydı :1rolleyes:
Canım kızlarağası hanının sokağında züccaciyeler var ya orda neredeyse hepsinde var aynı fiyata.nerden aldın kuzum ya ben kskde sordum 12 dedi
çok acil bişey sorucam verdiğiniz cevaba göre iş çıkışı yani tahmini 20 dk sonra, ya gidip alıcam
ya vazgecicem bi pijama beğendim,
spor bisey rengi fuşya, üst yarım kol alt uzun, yazlık
altı çizgi filk karakterleri gibi baskılı üzeri tek renk hoş bisey,
terlik hediyeli,
fiyatı 79 TL,
indirimli hali 64 TL, bana pahalı geldi ama beğendim kararsızım
:1no2:
bi de 89 TL ye düz krem renk yine üstü yarım kol alt uzun pijama takım
üzerinde boncuk isleme yakada dantel var, bayansı bisey ceyizde böyle olsa iyi olur?
hangisini alıym? yada almıym mı? bu da indirimli 70 TL
off ya ne kadar zamandır uğraşıyorum evlilik takvimine, tam kaydete bastımolmadı
çok acil bişey sorucam verdiğiniz cevaba göre iş çıkışı yani tahmini 20 dk sonra, ya gidip alıcam
ya vazgecicem bi pijama beğendim,
spor bisey rengi fuşya, üst yarım kol alt uzun, yazlık
altı çizgi filk karakterleri gibi baskılı üzeri tek renk hoş bisey,
terlik hediyeli,
fiyatı 79 TL,
indirimli hali 64 TL, bana pahalı geldi ama beğendim kararsızım
:1no2:
bi de 89 TL ye düz krem renk yine üstü yarım kol alt uzun pijama takım
üzerinde boncuk isleme yakada dantel var, bayansı bisey ceyizde böyle olsa iyi olur?
hangisini alıym? yada almıym mı? bu da indirimli 70 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?