Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok iğrenç bişi oldu. sabahtan beri alıntı yapıyorum bu lanet olası bilgisayar yine zart diye kapattı sayfayı ve hepsi uçtu gitti.

sinir oldu ya:çok üzgünüm: herkes aldıklarını güle güle kullansın. herkes resmini koymuş yine kaçırdım. ama eccu'nun gelin halini çok merak ettim.

bu arada da kimse beni merak edip de sormamış teşekkürler...:dilcikar:

bu arada cuma günü ani çıkış yapmak zorunda kaldım, balayı için cevap veremediğim için özür dilerim.

balayını karşılımaktan vazgeçmediler. zaten bi tek patron yok ondan uzun sürüyo. icra kurulu falan giriyo devreye. benim seçtiğim tesis şirketiçi bi problem oluştuğundan gerçekleşmedi. yeni bi yer seçmemi istediler. bende bodrum'u tercih ettim. ve biraz önce balayı voucher'ım geldi maille. acayip heyecanlandım. çok mutluyum:teytey:

Teşekkür ederim karalaham ben de rengarenk şeyleri seviyorum. Hatta diyorum 1 takım daha alıp 12 taneye mi tamamlasam kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar banyoma öneri yapmadınız..kafamda tasarladım bi kaç renk.onu hallettimm..
bari oturma odam için yaptıracağım tv ünitesi renklerine yardım edin yaa
şimdii bu tv ünitesini baz alarak yaptırıyoruz.farklı olarak sağ tarafında olan 3 raftan sol tarafında da olcak ve tvnin olduğu arka platform yarım değil de aşağıya dolapların üstüne kadar uzayacak..
koltuğum köşe koltuk bi tarafı beyaz üzerine kahverengi yastıklar..bi tarafı da kahve üzerine beyaz yastıklar.
renkleri nasıl olmalı tv ünitesinin?
resimdeki renk uyarmı..uyarsa adı nefisfisfisCADIARZU

Teşekkür ederim karalaham ben de rengarenk şeyleri seviyorum. Hatta diyorum 1 takı daha alıp 12 taneye mi tamamlasam kaydirigubbakcemile3

benim on iki takımtım vardır.seni bilmem ama ben olsam alırım fazla fazla dursun.eksikliğini yaşamaktansakaydirigubbakcemile2

Ayyy sinaycım güldürdün beni, vala doğru bir dövmediğin kaldı zaten oklavayı gösteriyorsun dövmüş kadar oldun :roflol: Sen de al tatlım, iyi günlerde kullanalım sonra yerimseniben

canım hiç duymamıştım ama çok iyi bir şeye benziyorrr :uhm:

bencede iyi bişe ama
eccük pahalı

hayırlı olsun
birden bire neden çıkmak zorunda kaldın

sulfatçım hasır kaşıklığını nekadara aldın kuzummm

eccu allah biryastıkta kocatsın cnm çok güzel çıkmışsınız ve doğal

off ya ne kadar zamandır uğraşıyorum evlilik takvimine, tam kaydete bastım olmadı

cnm hemen yazmakıstedım bnm yaptıgım hatayı yapma benm unıtemn modleı boyel degıl ama tonalrı aynı bı bak ıstersen kahve degılde mındlerını bal rengı yanı unıtenın arkasındakı ahsaprengıne benzıyor orenk yaptır ben öyle gordum cok uyumluydu degıstırmek ıcın aldıgım yere gıttıgmde gec kalmstm

canım resmdeki renkler uyar...yerimseniben
yalnız nacizane fikrimi söylemek isterim ki üniteyi ağağıya kadar indirmeyin. bence ona hava katan öyle havada duruyor olması. neden bütününü yapacaksınız ki yasakkelime bence böyle güzel. artı iki yanına raf koydurunca çok göz yorar diye düşünüyorum. mecbur üstlerinede bir şeyler koyacaksın sonra ve dağınık gibi duracak. :CüvCüv: bence böyle olduğu gibi kalmalı. zaten öyle güzel olacağını düşünse tasarlayanlar öyle yaoardı bence kuzum... :1hug:

banyonu göremedim ben şekercim
bu resimdeki beyaz ve bambu kaplama buda güzel olur ama damaları sık olmasın dikkat et
beyazla duman meşeyide tavsiye ederim

çok acil bişey sorucam verdiğiniz cevaba göre iş çıkışı yani tahmini 20 dk sonra, ya gidip alıcam
ya vazgecicem bi pijama beğendim,
spor bisey rengi fuşya, üst yarım kol alt uzun, yazlık
altı çizgi filk karakterleri gibi baskılı üzeri tek renk hoş bisey,
terlik hediyeli,
fiyatı 79 TL,
indirimli hali 64 TL, bana pahalı geldi ama beğendim kararsızım
:1no2:
bi de 89 TL ye düz krem renk yine üstü yarım kol alt uzun pijama takım
üzerinde boncuk isleme yakada dantel var, bayansı bisey ceyizde böyle olsa iyi olur?
hangisini alıym? yada almıym mı? bu da indirimli 70 TL

nerden aldın kuzum ya ben kskde sordum 12 dedi
Canım kızlarağası hanının sokağında züccaciyeler var ya orda neredeyse hepsinde var aynı fiyata.

Bence çok pahalılar canım

BRNCVK86 CNM KHAVEDE UYAR SENINKIBIRAS DAHA KOYU AMA DEIDIGM RENGI BU UNTIYEYLE GORDUM BAL RENGINI HOŞTU GAYETTT
SEN EN DORU KARARI KOLTUKLARI BEYAZ SEÇMEKLEYAPMIŞŞSIN ZATEN KEŞKE BENDE ÖYLE YAPSAYDIM benneyaptımki

off ya ne kadar zamandır uğraşıyorum evlilik takvimine, tam kaydete bastım olmadı

çok tatlı :)

bana göre çok para
bendün 40a buldum bitane vuruldum ama pahalı geldi
ve nasılsa evde değişik modeller var gereksiz diye almadım
şimdi senin gelirine göre krar vermek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…