Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcu canım senin ayakkabılar da burdan çok rahat görünüyor, çok ciciler. ıyi günlerde eskit Şeniz

ouww canım ya cok saol kesinliklee dış çekim çektirin resimlerinizi hem çok güzel hemde çok eğlenceli oluyo herkesin ilgi odağı oluyosunuz kaydirigubbakcemile3
hepinizee çok teşşekkür ederimm Şeniz

evet haklısın bizim nikahta kardeşim çekti sahilde falan. herkes bakıyordu birde gelip gelip soruyorlardı bu tiyatro falan mı diye:roflol: şimd siz gerçekten mi evlendiniz diyorlardı bizde nikah cüzdanımızı gösteriyorduk :roflol: dğünde de profesyonel biriyle anlaşıcaz gene dış çekim yaptırıcazyerimseniben hatta stüdyo hiç çektirmiyceza.s

Burcu canım senin ayakkabılar da burdan çok rahat görünüyor, çok ciciler. İyi günlerde eskit Şeniz

vallahi öyleler tatlımm gönlüme göre buldum sositososito
yalnız yükseğe alışkın değilim ya yürüyen kule gibi hissediyorum kendimii :roflol::roflol::roflol:

buada haftasonu artk buyukolaylara gırıyom yemege cagırma ısıne başlamam lazım
korkuyom yaaaa :1no2:

eccucum cok güzel bir gelin olmussun güzelim çok sade ve bi okadarda güzel üstelik. çok yakısmıssınız gercekten.. Allah huzurunuzu daim etsin tatlimmmm

vallahi öyleler tatlımm gönlüme göre buldum sositososito
yalnız yükseğe alışkın değilim ya yürüyen kule gibi hissediyorum kendimii :roflol::roflol::roflol:

:roflol:
sen yine iyisin
yürüyorsun ve kendini kule gibi hissediyorsun
ben yürüyemiyorum bile :roflol:

burcu canım ayakkabıların çok güzel bence çok rahat ediceksin ve dediğin gibi bir günlük değil herzaman kullanabileceğin bişey seçmişsin iyi günlerde kullan canım
eccu çoooooook güzel bi gelin olmuşsun ve eşinle çok yakışıyosunuz birbirinize maşallah
bi ömür boyu mutluluklar canım beni 2. fotoğrafınıza bayıldın çok doğal çıkmışsınız:1hug:

eccucum cok güzel bir gelin olmussun güzelim çok sade ve bi okadarda güzel üstelik. çok yakısmıssınız gercekten.. Allah huzurunuzu daim etsin tatlimmmm

çok saol azracım aminnnnn hepbirlikte inşallahhh senin eşyaları göremedim ben henüz

:roflol:
sen yine iyisin
yürüyorsun ve kendini kule gibi hissediyorsun
ben yürüyemiyorum bile :roflol:
ayy sevindim benden kötüleride varmışşş :roflol::roflol:
alıştırma yap benim gibi kuzummmyerimseniben

sağol tatlımmmŞeniz

utanmasan göbekte atacan yürüyemiyorum diye :dilcikar:
bi hafta kala yaparım sırnaşık şey

yokkk annemmm yanlışş anladnnnnn:roflol:
kız düşmanımmısın ki yürüyeme diye beddua edeyim kaydirigubbakcemile3
inşallah şöylee salına salınaa yürürsünn...
nişanlında
salınada salınada gelll haydii yawrum dön dolaş yine bana gellll diye şarkı söyler sanaaa
all bundan güzel dua bulamazsın kıymetimi billl :roflol::roflol:

Kızlar çok beğenerek aldığım bıçak setinin bileyici ve bir bıçağında sorun çıktı kontrol ettiğimde. Küf gibi bişey olmuştu. Bugün değiştirmek için gittim ama kalmamıştı başka mecburen yerine bunları aldım. Bunlar da listemde yer alan şeylerdi zaten

Çekmece içi hasır kaşıklığım

Slikon spatula

Cips tabağım, 2 tane alacaktım biri bana biri kocişime. Ama bir tane kalmıştı, diğerini sonra alırım artık

Rengarenk kaselerim, kutusunu açmayı beceremedim, böyle idare edin

sulfatt sende cips kaselenmişsin:))) hayırlı olsun kuzummm:)))
bence yerine aldıkalrında hep ihtiyaç ve lazım olan şeyler...
bnde cumartesi günü pazardan uzun çakmaklar var ya onlardan aldım:) aşkıma söyledim ne gerek vardı aygaz veriyordu burda hediye onlardan dedi:)))))) sigara içien yok mumları elektirik gidinde ocakları şohpenleri yakarız diye almıştım...

sulfatt sende cips kaselenmişsin:))) hayırlı olsun kuzummm:)))
bence yerine aldıkalrında hep ihtiyaç ve lazım olan şeyler...
bnde cumartesi günü pazardan uzun çakmaklar var ya onlardan aldım:) aşkıma söyledim ne gerek vardı aygaz veriyordu burda hediye onlardan dedi:)))))) sigara içien yok mumları elektirik gidinde ocakları şohpenleri yakarız diye almıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…