Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çok saol azracım daha güzelleri senin olsun a.s.
Çamaşır sepetini 60 TL ye izmirde bi züccaciyeden aldım.
Metal baharatlığıda mobilya fuarı vardı orda bu komple seti kampanya yapmışlardı 37 TL ye aldık..Kalmamıştı rica ettim teşirdeki ürünü verdiler saolsunlar kaydirigubbakcemile3
Ama paslanmaz çelik krom gayet kaliteli domedek diye geçiyor.netten bakabilirsin çok güzel ürünleri var..[/QUOTE]

netten domedek yazdim hic bisi cikmadi canim internet adresini biliyormuydun sen tatlim

Teşekkür ederim burcişim, vala kocişlerimiz anlamıyor bazen aldıklarımızı :roflol:, oysaki hepsi lazım olan şeyler. Çakmak da öyle

Şeniz

iyi günlerde kullan

Pashminam girmiş bir ara ama yok şimdi burda, nasıl geçti ki sınavı acep :uhm:

Sulfatcim güle güle kullan tatlim yeni cicilerini
Blackcim basiniiz saolsun tatlim allah geride kalanlara sabir versin

kızlar sonunda çeyiz setimi aldımmmm..

2500 TL'ye 12 ay taksitle aldımm..mayıs 23 de ödemeye başlıcamm..nasıl sizce??

brcncvk86 canım en onemli eksikleri almissin allah odeme kolayligi versin hepsi birbirinden güzeller ozellikle tencere takimin cok farkli cok begendim tatlimkaydirigubbakcemile5

Sulfatcim güle güle kullan tatlim yeni cicilerini
Blackcim basiniiz saolsun tatlim allah geride kalanlara sabir versin

Canım benim teşekkür ederim. Sen de mobilyalarını güzel günlerde kullan. Yavaş yavaş okuyorum geçmişi şimdi gördüm. Hepsi çok güzeller canım Bendeki rahatlığa bak daha mobilyam yok kaydirigubbakcemile3

tatlim bu sorunun bende farkina varmistim gecen sene catal bicak takimimi alirken karacadaki yetkiliye sordum neden boyle oluyor dedim anneminki eski jumbolardan onda bile var ayni sorun. Yetkilinin bana soyledigi bicaklarda bu kacinilmazmis siz siz olun yemek takiminizin bicaklarini kesinlikle bulasik makinesine atmayin dedi. Cunku kasik ve cataldan daha farkliymis celigi sebebi keskinlik kazansin diye celigi isliyorlarmis. yani ne marka olursa olsun bulasik makinesi bicaklari dedigin sekle sokuyor tatlim ben koymayi dusunmuyorum bu sebepten dolayi makineye

bizimkilerde yok öyle pas mas
makinada da yıkıyoruz

azracım yatak odanda,köşe takımında harika bayıldım.tabii o kadar para bayılırsan böle bişiy alırsın.yatak odası biraz pahalı geldi bana ama hepsi çok güzeller güle güle kullan...

burcum özgem ayakkabıların çok cici.ayağında paralansın inş...

eccu canım senin aldığın çeyizlerinede bakmayı çok severdim zaten.işlerimden dolayı giremeiyorum,girsemde yazamıyorum.seni yakalamak nasip oldu çok şükür.melek gibi olmuşsun hayatım.hayırlı uğurlu kılsın rabbim inş yeni yaşamını.her yeni evlenene sölemk adet oldu ama yinede söleyeyeim inş evinin resimlerinide görmek nasip olur...alkisalkisalkis

sulfat
Rengarenk kaselerim, kutusunu açmayı beceremedim, böyle idare edin

[/QUOTE]

bunlara bitiyrum ya ne tatlı şeyler bunlar.bardaklarıda var harikalar.iyi günlerde kullan[/B]

Kız kireç önleyici top nedir :uhm:

böyle bişe

bunu çamaşırla çamaşır makinasına atıyorsun
hem kireci önlüyormuş
bulaşık makiası içinde varmış onda da kireci önlüyormuş

bizim makinalarımız yeni olacağı için henüz kiraç yok acaba kullansak işe yararmı
duyan varmı hiç

sinaycım şimdi geçmişe baktım aldıklarını güle güle kullan tatlım hepsi çok ciciiii
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun (olmuş olacağı kadar zaten vazgeçtim:roflol::roflol: )alkisalkisalkis
kızlar ben öğle tatilinde naptım bilionuz mu???
gittim o davetyenin siparişini verdimm :tomato:
iyi etmişin sonra mesai bitene kadar başımızın etini yerdin -tatlicadiarzu-:roflol:buketcim davetiye sonuçta yaa millet bakıp bakıp atıyor bende hemen seçtim gönderdim ertesi gün basıldı :1rolleyes:
blackqueen canım teşekkür ederim a.s.

cips tabağınla slikon spatulandan bende alcam hıh:dilcikar:bide neydi heh hasır kaşıklık ben plastik almıştım bende hasıra çevircem sakın senden görüpte kıskandım sanma :dilcikar:neyse yinede güle güle kullan klava:
ayy bi dövmediğim kaldı :roflol::roflol:
ECCUUUU fotolarına tek kelimeyle bittim ne kadar doğal çıkmışın öle makyaj saç falan kır düğünü gibi maşallah mutlu mesud ol şimdi sırada ev fotoların var esmy koymuş bile evim evime

bizimkilerde yok öyle pas mas
makinada da yıkıyoruz

sizinkinin markası ne canımm??
ağda yapana kadar amma çok yazmışsınız oku oku bitiremedimm..
kireç topu nedir?

sülfat gözünüz aydın canımm.. cips kasen çok cici

burcum ayakkabıların süper... bende yürüyemiyorum topukluluarla alıştırsam kendimi iyi olcak

eccu hemen silmişsin fotoları yine kaçırdımm uff yaa :çok üzgünüm:

geçende ben yapana kadar böyle yapmıştınızz :roflol: bir baktım yazmışsınızda yazmışsınızzz
kuzum teşekkür ederimmŞeniz

canım hiç duymamıştım ama çok iyi bir şeye benziyorrr :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…