yokkk annemmm yanlışş anladnnnnn:roflol:
kız düşmanımmısın ki yürüyeme diye beddua edeyim kaydirigubbakcemile3
inşallah şöylee salına salınaa yürürsünn...
nişanlında
salınada salınada gelll haydii yawrum dön dolaş yine bana gellll diye şarkı söyler sanaaa
all bundan güzel dua bulamazsın kıymetimi billl :roflol::roflol:
Kızlar çok beğenerek aldığım bıçak setinin bileyici ve bir bıçağında sorun çıktı kontrol ettiğimde. Küf gibi bişey olmuştu. Bugün değiştirmek için gittim ama kalmamıştı başka mecburen yerine bunları aldım. Bunlar da listemde yer alan şeylerdi zaten
kızlar sonunda çeyiz setimi aldımmmm..
2500 TL'ye 12 ay taksitle aldımm..mayıs 23 de ödemeye başlıcamm..nasıl sizce??
Sulfatcim güle güle kullan tatlim yeni cicilerini
Blackcim basiniiz saolsun tatlim allah geride kalanlara sabir versin
kızlar çatal kaşıkta birşeyi farkettimsizinle paylaşayım sizde farkettinizmi bunu acaba
bizim evde annemin misafir takımları aksunun ve bıçaklarda yer yer pas lekesi oluyodu
sonra yengemin takımlarına baktım onunki hisar ondada aynı lekeler olmuş
kuzenim 2 yıllık evli ve aynı sorun onda da var jumbo takımında ama hepside sadece bıçaklarda
kızlar
kireç önleyici topu duydunuzmu hiç
:1closedeyes:
kızlar çatal kaşıkta birşeyi farkettimsizinle paylaşayım sizde farkettinizmi bunu acaba
bizim evde annemin misafir takımları aksunun ve bıçaklarda yer yer pas lekesi oluyodu
sonra yengemin takımlarına baktım onunki hisar ondada aynı lekeler olmuş
kuzenim 2 yıllık evli ve aynı sorun onda da var jumbo takımında ama hepside sadece bıçaklarda
Kız kireç önleyici top nedir :uhm:
Kız kireç önleyici top nedir :uhm:
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun (olmuş olacağı kadar zaten vazgeçtim:roflol::roflol: )alkisalkisalkissinaycım şimdi geçmişe baktım aldıklarını güle güle kullan tatlım hepsi çok ciciiii
iyi etmişin sonra mesai bitene kadar başımızın etini yerdin -tatlicadiarzu-:roflol:buketcim davetiye sonuçta yaa millet bakıp bakıp atıyor bende hemen seçtim gönderdim ertesi gün basıldı :1rolleyes:kızlar ben öğle tatilinde naptım bilionuz mu???
gittim o davetyenin siparişini verdimm :tomato:
blackqueen canım teşekkür ederim a.s.Slm kızlar epeydir yoktum cenazemiz vardı senağlama
geçmişi okuyamadım tam 200 küsür sayfa birikmiş en son alıntı yapılanlara göre;
Lokmamm çok yakışmış bence gold supla onuda bordo olsaydın bence boğardı güle güle kullan hepsi çok güzel mutfak havluların çok cici
Sinay güle güle kullan güzelim
Buketciğim yeni yaşın sana huzur mutluluk aşkınla ömür boyu birlikte geçirmen dileğiyle kutlu olsun
Kızlar çok beğenerek aldığım bıçak setinin bileyici ve bir bıçağında sorun çıktı kontrol ettiğimde. Küf gibi bişey olmuştu. Bugün değiştirmek için gittim ama kalmamıştı başka mecburen yerine bunları aldım. Bunlar da listemde yer alan şeylerdi zaten
Çekmece içi hasır kaşıklığım
Slikon spatula
Cips tabağım, 2 tane alacaktım biri bana biri kocişime. Ama bir tane kalmıştı, diğerini sonra alırım artık
Rengarenk kaselerim, kutusunu açmayı beceremedim, böyle idare edin
bizimkilerde yok öyle pas mas
makinada da yıkıyoruz
sizinkinin markası ne canımm??
sizinkinin markası ne canımm??
ağda yapana kadar amma çok yazmışsınız oku oku bitiremedimm..
kireç topu nedir?
sülfat gözünüz aydın canımm.. cips kasen çok cici
burcum ayakkabıların süper... bende yürüyemiyorum topukluluarla alıştırsam kendimi iyi olcak
eccu hemen silmişsin fotoları yine kaçırdımm uff yaa :çok üzgünüm:
böyle bişe
bunu çamaşırla çamaşır makinasına atıyorsun
hem kireci önlüyormuş
bulaşık makiası içinde varmış onda da kireci önlüyormuş
bizim makinalarımız yeni olacağı için henüz kiraç yok acaba kullansak işe yararmı
duyan varmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?