Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

BRNCVK86 CNM KHAVEDE UYAR SENINKIBIRAS DAHA KOYU AMA DEIDIGM RENGI BU UNTIYEYLE GORDUM BAL RENGINI HOŞTU GAYETTT
SEN EN DORU KARARI KOLTUKLARI BEYAZ SEÇMEKLEYAPMIŞŞSIN ZATEN KEŞKE BENDE ÖYLE YAPSAYDIM benneyaptımki

beyaz çok çabuk kirleniyor ama

esmy minderleri mi o renk yaptırayım anlamadım canım?
burcucum normalde bunun üstünde raf vardı resminde ama ben kestim..o rafları istemiyoruz diyee..yapacak olan usta dediki bu boyda kalırsa güzel durmaz kapının yanında olcak..kapı hizasında yapalım dedi öle yapması için de tvnin üstündeki platformu uzatması lazım..bu seferde alt tarafla orantısız olur diye düşündük onu da aşağıya indirelim dedik.boyu böle kalırsa duvarda çok ortada durmaz mı?

ay bende bişe soram
şimdi aklıma geldi
ben mobilya siparişlerimi verdim
yemek odam beyaz ve bambu ben koltuklarımı sütlü kahve yapıp alt ayaklarını bambu düşünüyordum
tv ünitemde beyaz ve bambu o odanın koltuğunuda kumaşcıda görünce vurulduğum renkler krem ve gülkurusu idi
acaba nası durarki
daha sipariş vermedim ama

çok tatlı :)

bana göre çok para
bendün 40a buldum bitane vuruldum ama pahalı geldi
ve nasılsa evde değişik modeller var gereksiz diye almadım
şimdi senin gelirine göre krar vermek lazım :)

Canım kızlarağası hanının sokağında züccaciyeler var ya orda neredeyse hepsinde var aynı fiyata.

Bence çok pahalılar canım

haklısınız bence de pahalı, beni düsündüren tek yönü de o zaten evde bi dolu var ama insan evlenirken su da olsun bu da olsun diye herseyi istiyo

bi de yan rafa gelince bu küçük bi duvara yapılmış bizim yaptıracağımız duvar baya büyük ve 195 eninde bi tv ünitesi olacak 2 tarafta raf olmazsa tv çok solda kalacak.böle küçük değilki eni yanii canımm..

ayy şu takvimi bana da gösterin ya nerde??? değiştiremedim hala 0 day yazıyo pöff

BENDE KENDIMI ÖYEL AVUTTUM:jeyyar:
AMA ŞEKERIM SIMDI KULLANMAZSAM COCUK OLUNCA HIC KULANANMAM
SULFAT UNUTMADAN ALDIKALRIN COK CıCı
[SONUNDA KUZNM SAYESINDE STUDYO RESIMLERIMI ALBUME EKLEDIM
BIRINID EBURAY AEKLIYIM

Son düzenleyen: Moderatör:
esmacım biraz önce baktım albümüne bütün fotoğraflar ayrı ayrı çok güzel maşallah canım sana
bi ömür boyu mutlu olursun inşallah canım:1hug:

CADIARZU

banyonu göremedim ben şekercim
bu resimdeki beyaz ve bambu kaplama buda güzel olur ama damaları sık olmasın dikkat et
beyazla duman meşeyide tavsiye ederim

banyomu sabah eklemiştimm canımm..gerilerde kaldı

BRNCVK86 CNM KHAVEDE UYAR SENINKIBIRAS DAHA KOYU AMA DEIDIGM RENGI BU UNTIYEYLE GORDUM BAL RENGINI HOŞTU GAYETTT
SEN EN DORU KARARI KOLTUKLARI BEYAZ SEÇMEKLEYAPMIŞŞSIN ZATEN KEŞKE BENDE ÖYLE YAPSAYDIM benneyaptımki

bal rengi mi olcak o kahve olan yerleri canım?

evet temizlik açısından zorluk çekicez her ne kdr mikrobifer kumaş olsa da kirlencek ama napalımm hoş duruyo bencee:)

bu nasıl benım modelım ınş almak nasıp olur

çok güzelmişş böcükkk..
bu renk uyar mı kahve beyaz koltukla canlarım??

merhaba kızlar,
bu ne hız 3000'e gelmişiz. ama ben hiç ama hiç takip edemiyorum, geçmişi okuyamıyorum :1no2:
nasılsınız iyimisiniz?
morçilek neyaptın beyaz esyaları baktınmı?
haftasonu gelinlik bakmaya gittik, hiç aklımda olmayan bir gelinlik modeli beğendim ama o modeli gordukten sonra baska bisey begenemedim
2500 dedi fiyatına, giydim denedim en son neolur dedik 2000 dedi ama oturup iyi bir pazarlık yapmadık daha dusermi dersiniz kızlar ya? cok cok begendim ama oldukca pahalı

haklısınız bence de pahalı, beni düsündüren tek yönü de o zaten evde bi dolu var ama insan evlenirken su da olsun bu da olsun diye herseyi istiyo

boşver alma kısçem
annem derki almanun sonu yok :roflol:
onun yerine daha lazım bişe alırsın 70 tl ye
tabi yinedee sen bilirsin

güzelim tvniz kaç ekran bak sana bi çizim yapacağım
benimde beğendiğim tv ünitesi çok minik cici bişeydi
benim ölçüm 220 olmasına rağmen çizime geçince iğrenç bişe oldu
lcdniz küçükse eğer evet 195 çok büyük bi ölçü ama normalse 195 küçük bi ölçü
ve çok boğar

CADIARZUevet temizlik açısından zorluk çekicez her ne kdr mikrobifer kumaş olsa da kirlencek ama napalımm hoş duruyo bencee:)

onlarda dedikleri kadar kolay temizlenmiyormuş canım
hafta sonu öğrendim bende ve vazgeçtim

çok fazla düşmez herhalde tabi yinede denemekte fayda var 1900 bile olsa kardır :roflol:
(pinti tubilik simili)

HAYATIM hayırlı olsun hangi otel merak ettim :))

Fuga Fine Times. sağol canım

beyaz+abanoz

bencede iyi bişe ama
eccük pahalı

hayırlı olsun
birden bire neden çıkmak zorunda kaldın

sağol düğündaşım. diğer tesisin olmadğını ve kendime hemen yeni bi yer seçmemi belirttiler. bi sürü otel sayfası açtım altta ve otel aranıyodum deli gibi yeniden. o yüzden KK'dan çıkmak zorunda kaldım. Bi yandan da kendi işimi yapıyodum. Ara sıra çalışmam da lazımkaydirigubbakcemile3

çookk pahalı

BENDE KENDIMI ÖYEL AVUTTUM:jeyyar:
AMA ŞEKERIM SIMDI KULLANMAZSAM COCUK OLUNCA HIC KULANANMAM
SULFAT UNUTMADAN ALDIKALRIN COK CİCİ

SONUNDA KUZNM SAYESINDE STUDYO RESIMLERIMI ALBUME EKLEDIM
BIRINID EBURAY AEKLIYIM

ayyy çokk güzellllllllllllllllllllllŞeniz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…