BRNCVK86 CNM KHAVEDE UYAR SENINKIBIRAS DAHA KOYU AMA DEIDIGM RENGI BU UNTIYEYLE GORDUM BAL RENGINI HOŞTU GAYETTT
SEN EN DORU KARARI KOLTUKLARI BEYAZ SEÇMEKLEYAPMIŞŞSIN ZATEN KEŞKE BENDE ÖYLE YAPSAYDIM benneyaptımki
çok tatlı :)
bana göre çok para
bendün 40a buldum bitane vuruldum ama pahalı geldi
ve nasılsa evde değişik modeller var gereksiz diye almadım
şimdi senin gelirine göre krar vermek lazım :)
Canım kızlarağası hanının sokağında züccaciyeler var ya orda neredeyse hepsinde var aynı fiyata.
Bence çok pahalılar canım
beyaz çok çabuk kirleniyor ama
ayy şu takvimi bana da gösterin ya nerde??? değiştiremedim hala 0 day yazıyo pöff
ayy şu takvimi bana da gösterin ya nerde??? değiştiremedim hala 0 day yazıyo pöff
banyonu göremedim ben şekercim
bu resimdeki beyaz ve bambu kaplama buda güzel olur ama damaları sık olmasın dikkat et
beyazla duman meşeyide tavsiye ederim
BRNCVK86 CNM KHAVEDE UYAR SENINKIBIRAS DAHA KOYU AMA DEIDIGM RENGI BU UNTIYEYLE GORDUM BAL RENGINI HOŞTU GAYETTT
SEN EN DORU KARARI KOLTUKLARI BEYAZ SEÇMEKLEYAPMIŞŞSIN ZATEN KEŞKE BENDE ÖYLE YAPSAYDIM benneyaptımki
beyaz çok çabuk kirleniyor ama
bu nasıl benım modelım ınş almak nasıp olur
haklısınız bence de pahalı, beni düsündüren tek yönü de o zatenevde bi dolu var ama insan evlenirken su da olsun bu da olsun diye herseyi istiyo
bi de yan rafa gelince bu küçük bi duvara yapılmış bizim yaptıracağımız duvar baya büyük ve 195 eninde bi tv ünitesi olacak 2 tarafta raf olmazsa tv çok solda kalacak.böle küçük değilki eni yanii canımm..
CADIARZUevet temizlik açısından zorluk çekicez her ne kdr mikrobifer kumaş olsa da kirlencek ama napalımm hoş duruyo bencee:)
merhaba kızlar,
bu ne hız 3000'e gelmişiz. ama ben hiç ama hiç takip edemiyorum, geçmişi okuyamıyorum :1no2:
nasılsınız iyimisiniz?
morçilek neyaptın beyaz esyaları baktınmı?
haftasonu gelinlik bakmaya gittik, hiç aklımda olmayan bir gelinlik modeli beğendim ama o modeli gordukten sonra baska bisey begenemedim
2500 dedi fiyatına, giydim denedim en son neolur dedik 2000 dedi ama oturup iyi bir pazarlık yapmadık daha dusermi dersiniz kızlar ya? cok cok begendim ama oldukca pahalı
HAYATIM hayırlı olsun hangi otel merak ettim :))
kızlar banyoma öneri yapmadınız..kafamda tasarladım bi kaç renk.onu hallettimm..
bari oturma odam için yaptıracağım tv ünitesi renklerine yardım edin yaa
şimdii bu tv ünitesini baz alarak yaptırıyoruz.farklı olarak sağ tarafında olan 3 raftan sol tarafında da olcak ve tvnin olduğu arka platform yarım değil de aşağıya dolapların üstüne kadar uzayacak..
koltuğum köşe koltuk bi tarafı beyaz üzerine kahverengi yastıklar..bi tarafı da kahve üzerine beyaz yastıklar.
renkleri nasıl olmalı tv ünitesinin?
resimdeki renk uyarmı..uyarsa adı nefisfisfisCADIARZU
bencede iyi bişe ama
eccük pahalı
hayırlı olsun
birden bire neden çıkmak zorunda kaldın
çok acil bişey sorucam verdiğiniz cevaba göre iş çıkışı yani tahmini 20 dk sonra, ya gidip alıcam
ya vazgecicem bi pijama beğendim,
spor bisey rengi fuşya, üst yarım kol alt uzun, yazlık
altı çizgi filk karakterleri gibi baskılı üzeri tek renk hoş bisey,
terlik hediyeli,
fiyatı 79 TL,
indirimli hali 64 TL, bana pahalı geldi ama beğendim kararsızım
:1no2:
bi de 89 TL ye düz krem renk yine üstü yarım kol alt uzun pijama takım
üzerinde boncuk isleme yakada dantel var, bayansı bisey ceyizde böyle olsa iyi olur?
hangisini alıym? yada almıym mı? bu da indirimli 70 TL
BENDE KENDIMI ÖYEL AVUTTUM:jeyyar:
AMA ŞEKERIM SIMDI KULLANMAZSAM COCUK OLUNCA HIC KULANANMAM
SULFAT UNUTMADAN ALDIKALRIN COK CİCİ
SONUNDA KUZNM SAYESINDE STUDYO RESIMLERIMI ALBUME EKLEDIM
BIRINID EBURAY AEKLIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?