gelinlik alırken içine böyle birşey isteyin. önden ve arkadan görünüşünü çektim. etek kısmı da dantelli.
boşver alma kısçem
annem derki almanun sonu yok :roflol:
onun yerine daha lazım bişe alırsın 70 tl ye
tabi yinedee sen bilirsin
güzelim tvniz kaç ekran bak sana bi çizim yapacağım
benimde beğendiğim tv ünitesi çok minik cici bişeydi
benim ölçüm 220 olmasına rağmen çizime geçince iğrenç bişe oldu
lcdniz küçükse eğer evet 195 çok büyük bi ölçü ama normalse 195 küçük bi ölçü
ve çok boğar
brn cvk mınderlerı sadece ahsapınrengınden olabılır
buda çay makinem
İyi bari çok enli bir perden yokmuş para tutacak olanlar 3.40 lık olanlar :1ninca: diğerleri pek tutacağını sanmam ama seçtiğin kumaşlarda önemli tabii yerimseniben İnşallahh gönlüne göre uygun fiyatlı perde bulursun canımm :teselli:
bende kesin annemle giderim zor beğenirim oda biliyor :)
kayınvalidem gelirmi bilmem
benim ölçülerde
4 adet 1.80
2 adet 3.40
1 adet 1.00
Blackcımm yaa allah sabır versin.Allah rahmet eylesinn..:1no2:
Allah rahmet eylesin.
başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin
Biğenmene sevindim :1hug:düğündaşım yok bölee bişey koptum ya süpersinnnn :lepi::lepi:
kızlar bu da ikinizeee a.s.
Oyy oyy papişlerini yesinler seniii :1hug: Çok ciciler senin gibi
işte kızlarrrr bunlarda benim gelin pampişlerm..
bunları almamın birincil sebebi yanları yumuşak der olduğu için ayağın şeklini alıp esniyor. ve hiçççç acıtmıyor. malum nişanda ayaklarım mahfolmuştu bu sefer o yüzden rahatlık ön plandaydı. ikincil sebep ise normal hayatta da giyebileceğim kadar sade olmasıydı... biraz istedğimden topuklu oldu ama yapacak bir şey yok. birde babet almıştım zaten ayaklarım hazır düğüne
Tamam ablama söylimm seninde ablan olsun üzülmee :teselli: Ne istiyosun söyle bakalım kaydirigubbakcemile3ama benim hiç ablam yokkk :çok üzgünüm: hatta abla benimm banada yazık değil mii senağlama biri benim ablam olbilir miii
Tamam canım hiç çekinme yerimseniben İste sen hallederiz kaydirigubbakcemile5
annem bu hafta eminönüne gidip bakacak
baakalım güzel bişi alamazsa haberleşiriz
sağol kuzucum
Evet hemşom globelden aldım.Hani dedim ya tek kalmıştı gidip kaptım diye kaydirigubbakcemile3 Kromlarıda sorma arada böyle şans vuruyo işteBir yandan da geçmişi okudum hemşom bayıldım ya aldıklarına. Hepsi birbirinden güzel, hele hasır sepetin süper. Globalden aldın galiba yerimseniben Ben de beyaz çok seviyorum ama banyo kahve. Hepsini iyi günlerde kullan. Krom askılık, havluluk vs çok uyguna almışsın.
Hemşom sende cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben Kaselerinin rengi ne güzel öyleeKızlar çok beğenerek aldığım bıçak setinin bileyici ve bir bıçağında sorun çıktı kontrol ettiğimde. Küf gibi bişey olmuştu. Bugün değiştirmek için gittim ama kalmamıştı başka mecburen yerine bunları aldım. Bunlar da listemde yer alan şeylerdi zaten
Çekmece içi hasır kaşıklığım
netten domedek yazdim hic bisi cikmadi canim internet adresini biliyormuydun sen tatlim[/QUOTE]Çok saol azracım daha güzelleri senin olsun a.s.
Çamaşır sepetini 60 TL ye izmirde bi züccaciyeden aldım.
Metal baharatlığıda mobilya fuarı vardı orda bu komple seti kampanya yapmışlardı 37 TL ye aldık..Kalmamıştı rica ettim teşirdeki ürünü verdiler saolsunlar kaydirigubbakcemile3
Ama paslanmaz çelik krom gayet kaliteli domedek diye geçiyor.netten bakabilirsin çok güzel ürünleri var..
hayatım bu gercekten gelinligin altına guzel oluyor, digerlerinde kumastan o demirler belli oluyor bazen. bende nisan kıyafetimin altına demirsiz ve tullerle kabartılmıs birsey giymistim. ama gece boyunca cok sıkıntı cektim cunku surekli elbisemin ve o icine giydidim seyin uzerine bastım. o demirler oldugunda hem gelinli hemde altına giyilen tarlatan ayaklarından biraz uzaklasmıs oluyor ve uzerine basmıyoruz, aksi takdirde bunlar gelinlik normal elbise gibi olmadı katlı falan oldugu için ayagının onunde kumas yıgını oluyor ve mutlaka basıyorsun. benim tavsiyem (bende oyle yapacagım) o sıradan dumduz demirli tarlatanlar yerine senin bu resmini koydugun gibi birsey giymek gelinligin altına fakat bununda etek ucuna cok buyuk olmayan yuvarlak bir demir yaptırmak ki gelinlik ayaklarında biraz uzaklassın, emin ol nisanda iskence cektim resmenkızlar gelinliğin altına giydiğimiz şey var ya. ben gelinlik denemeye gittiğim zaman Fatih'e, altıma tek kat üstte ortada ve altta üç tane teli olan bişey giydirdiler ve her yerde aynıydı. Annem modelist olduğu için ve uzun yıllar modacılarla gelinlik ve hot couture üstüne çalıştığıdan bu işi iyi biliyor ayıptır söylemesi. benim gelinlikçilerde denediğim ucuzmuş ve teller sağa sola dönüyomuş. kimi modellerde de belli oluyomuş çizgi halinde. fiyatı da fatih'e giderseniz 15-20 milyon bişey (telli olanların). bu altta gördüğünüz gelinliğin altına giyeceğim şey kendinden katlı demirleri yok. ve gerçekten bunu bile giydiğinde üstüne gelinliği giyme çık çok güzel. neden anlattım bilmeyen varsa fikir olsun diye. (ki ben de yeni öğrendim) gelinlik alırken içine böyle birşey isteyin. önden ve arkadan görünüşünü çektim. etek kısmı da dantelli.
kızlar banyoma öneri yapmadınız..kafamda tasarladım bi kaç renk.onu hallettimm..
bari oturma odam için yaptıracağım tv ünitesi renklerine yardım edin yaa
şimdii bu tv ünitesini baz alarak yaptırıyoruz.farklı olarak sağ tarafında olan 3 raftan sol tarafında da olcak ve tvnin olduğu arka platform yarım değil de aşağıya dolapların üstüne kadar uzayacak..
koltuğum köşe koltuk bi tarafı beyaz üzerine kahverengi yastıklar..bi tarafı da kahve üzerine beyaz yastıklar.
renkleri nasıl olmalı tv ünitesinin?
resimdeki renk uyarmı..uyarsa adı nefisfisfisCADIARZU
evet canim 72 parca
12 Bicak
12 Catal
12 Kasik
12 kücük kasik
12 kücük catal
2 balik catali, 15,5 cm
2 servis kasigi
1 kepce
1 sosluk
1 salata takimi, 2parca
1 pasta seysiii kaydirigubbakcemile3
1 krema kasigi
1 seker kasigil
1 seker tutacagi
1 de cantasi oluyormus CADIARZU
yok canım o kadar da değil 34 bedenim...
avrupalı kuru tahta gibi mankenler varya öleyim aynı işte :roflol:
amcam profesyönel fotoğrafçı o hep der boyun az uzun olsa parise yollardım seni die :roflol:
Kızlar bende geçen haftalarda yeni şeyler almıştım ama anca yeni ekleyebildim..
Bu mutfak için aldığımız.Metal baharatlık ve havluluk,folyoluk...
Buda 4 TL'ye aldığımız supla..
Buda yemek takımımdaki görünüşü..Nasıl olmuş sizce :uhm:
Buda yemek takımım ve uymadığını düşündüğüm çatal bıçak takımım
Bunlarda meyva bıçakları,çatalları ve tatlı kaşıkları..
Buda ablamın bana hediye aldığı mutfak önlüğümm..:asigim:
Sizler içinde modellik yaptım kaydirigubbakcemile3
Bunlarda cici mutfak havlularımm..:asigim: Çok tatlılar yaa :ecrin_bebek:
Buda geçen gün aldığım çamaşırlığım..
kızzz brcncvk86 nerdesin
televizyonunu 102 ekran olarak düşündüm ve çizdim
sen her ne kadar üst dolabı istemesende ben böyle daha güzel duracağına eminim
ve televisyonun yerden yükseliği gayet iyi
bu modelde ise senin dediğin gibi üst model yok
kapı hizasından düşük ama o kadarda kötü değil bence ve televisyonun yerden yükseliği gayet iyi
buda senin dediğin gibi üst yok ve kapı ile aynı hizada
ama baksana tvden arta kalan boşluk çok ve gereksiz
ve televizyon yerden 1 metre yüksekte yatarak izlediğini düşün
çizim senin ölçüne göre yapılmış 195
sağdaki rafların genişliği ise 65 cm
senin dediğin gibi iki yana raf olsa ortaya tv oda böyle olur
bence kötü
ARSIMA ne güzel çiziyon sen aman dıyım ınsan cızmede sureklı böle mobılya falan çiz :roflol:
iyi akşamlar kızlar öpüldünüzzzŞeniz
İyi bari çok enli bir perden yokmuş para tutacak olanlar 3.40 lık olanlar :1ninca: diğerleri pek tutacağını sanmam ama seçtiğin kumaşlarda önemli tabii yerimseniben İnşallahh gönlüne göre uygun fiyatlı perde bulursun canımm :teselli:
böcükcüm geçmiş olsun canım, Allah korumuş, sağol bu arada.
burcucum gelinlik ayakkabını şimdi gördüm çok güzel, güle güle giy inşallah.
arsi ve offf bu şeyin paketinin içinden 1 adet tel çıkıyo zaten isteyince takabiliyosun. bu arada ben çıkıyom öptüm hepirnizi
82 EKRAN CANIM..106 EKRAN SALONDAKİ..BU OTURMA ODASI İÇİN OLCAK..
195 LİK ÜNİTE OLCAK..
kafam karıştııı yaaa
sağol cnm valla..sence hangisi?
bizim tv 82 ekran ama..
o tv ünitesi çizim canım internetten buldum ne yazıkki
normal çizimde üst rafı da vardı da ben kestim..
böle yaptırcaz işte biz..üzerinde belki oynama yapıp belki de yapmayız daha karar vermedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?