Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gelinlik alırken içine böyle birşey isteyin. önden ve arkadan görünüşünü çektim. etek kısmı da dantelli.

benimki böyle ama o resimde saten görünen yerler benimkinde tül alt kısmı dantelli zarif bişe
benim gelinlikçim çok dikkatli ve pipirikli (sanki kendi giyecek)
ilk görüşmeye gittik sonrasında bazı sorularu kuzenimle sordurdum (oda orada diktiriyor) kesinlikle telli giymesin diye söylemiş
kesin karar verip gittiğimde de telli giyince en ufak bi hareketle bacaklarını komple açabilme imkanın var dedi
çünkü en ufak bi dokunuşla o teller sağa sola öne arkaya her yana gidiyor :)
arkadaşının nikahına gitmiş o zaman masaların önü acıkmış
otururken o tel yüzünden arkadaşının çamaşırını görmüş ve çok kötü bi görüntü onun için asla kullanmam diyor :)

82 EKRAN CANIM..106 EKRAN SALONDAKİ..BU OTURMA ODASI İÇİN OLCAK..
195 LİK ÜNİTE OLCAK..

brn cvk mınderlerı sadece ahsapınrengınden olabılır

canımm koltuğu aldık kahve-beyaz..
içinde 2 turuncu 2 yeşil yastık var ekstra renk olarak

ARSIMA ne güzel çiziyon sen aman dıyım ınsan cızmede sureklı böle mobılya falan çiz :roflol:

HAYATIM nan masallah alcka kalmamış ya sende pıknık örtusu almışsın amme kene var ben hayatta gıtmem pıknege gecen yıl ısırdı çunkum az daha azraılle teslım oluyodum ateslendım falan sonra hayata döndum
hepsını ı gunlerde kulln

bende kesin annemle giderim zor beğenirim oda biliyor :)
kayınvalidem gelirmi bilmem
benim ölçülerde
4 adet 1.80
2 adet 3.40
1 adet 1.00
İyi bari çok enli bir perden yokmuş para tutacak olanlar 3.40 lık olanlar :1ninca: diğerleri pek tutacağını sanmam ama seçtiğin kumaşlarda önemli tabii yerimseniben İnşallahh gönlüne göre uygun fiyatlı perde bulursun canımm :teselli:

Allah rahmet eylesin.
başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin
Blackcımm yaa allah sabır versin.Allah rahmet eylesinn..:1no2:
düğündaşım yok bölee bişey koptum ya süpersinnnn :lepi::lepi:
kızlar bu da ikinizeee a.s.
Biğenmene sevindim :1hug:
Oyy oyy papişlerini yesinler seniii :1hug: Çok ciciler senin gibi Walla burdan bile çok rahat görünüyorr sırnaşık şey Sen benimkileri görsen seninkilere topuklu demezsin heraldee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama benim hiç ablam yokkk :çok üzgünüm: hatta abla benimm banada yazık değil mii senağlama biri benim ablam olbilir miii
Tamam ablama söylimm seninde ablan olsun üzülmee :teselli: Ne istiyosun söyle bakalım kaydirigubbakcemile3

annem bu hafta eminönüne gidip bakacak
baakalım güzel bişi alamazsa haberleşiriz
sağol kuzucum
Tamam canım hiç çekinme yerimseniben İste sen hallederiz kaydirigubbakcemile5
Evet hemşom globelden aldım.Hani dedim ya tek kalmıştı gidip kaptım diye kaydirigubbakcemile3 Kromlarıda sorma arada böyle şans vuruyo işte
Hemşom sende cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben Kaselerinin rengi ne güzel öylee o bambu kaşıklıktan bende istiyorumm sositososito
netten domedek yazdim hic bisi cikmadi canim internet adresini biliyormuydun sen tatlim[/QUOTE]
Özeline mail attım canımm yerimseniben

hayatım bu gercekten gelinligin altına guzel oluyor, digerlerinde kumastan o demirler belli oluyor bazen. bende nisan kıyafetimin altına demirsiz ve tullerle kabartılmıs birsey giymistim. ama gece boyunca cok sıkıntı cektim cunku surekli elbisemin ve o icine giydidim seyin uzerine bastım. o demirler oldugunda hem gelinli hemde altına giyilen tarlatan ayaklarından biraz uzaklasmıs oluyor ve uzerine basmıyoruz, aksi takdirde bunlar gelinlik normal elbise gibi olmadı katlı falan oldugu için ayagının onunde kumas yıgını oluyor ve mutlaka basıyorsun. benim tavsiyem (bende oyle yapacagım) o sıradan dumduz demirli tarlatanlar yerine senin bu resmini koydugun gibi birsey giymek gelinligin altına fakat bununda etek ucuna cok buyuk olmayan yuvarlak bir demir yaptırmak ki gelinlik ayaklarında biraz uzaklassın, emin ol nisanda iskence cektim resmen

bu ürünü nerden alabiliriz ya çok güzel nişanlımda bayıldı yaptırmaya kalksak belki güzel olmaz bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

burdaki tek eksik çay kaşığı ozaman anladım ama takım çok güzel

yok canım o kadar da değil 34 bedenim...
avrupalı kuru tahta gibi mankenler varya öleyim aynı işte :roflol:
amcam profesyönel fotoğrafçı o hep der boyun az uzun olsa parise yollardım seni die :roflol:

aman ozaman bi adımın kalmış 36 olmaya ha gayretkaydirigubbakcemile3

yemek takımının yanına koydupun çatak bıçak takımı schafer değil mikaydirigubbakcemile3
ben o modeli çok beğenmiştim essede almaya da niyetlenmiştim sonra daha ucuza başka bi modelini aldım kamoanya da bu model yoktu ama çok hoş.
buarada tabaklarını suplasızda kullanabilirsin servis tabağı baya geniş duruyor suplaya gerek yok gibi ki bordo daha bir ortaya koymuş takımını hepsi çok güzel güle güle kullan

kafam karıştııı yaaa
sağol cnm valla..sence hangisi?
bizim tv 82 ekran ama..

ARSIMA ne güzel çiziyon sen aman dıyım ınsan cızmede sureklı böle mobılya falan çiz :roflol:

kızdırma çizerim

iyi akşamlar kızlar öpüldünüzzzŞeniz

Şeniz

iki tane 3.40'lık bi tane 1.00'lik 1 tane 1.80'lik çok tutuyor
1450 onlar
800 diğer odalar

böcükcüm geçmiş olsun canım, Allah korumuş, sağol bu arada.

burcucum gelinlik ayakkabını şimdi gördüm çok güzel, güle güle giy inşallah.

arsi ve offf bu şeyin paketinin içinden 1 adet tel çıkıyo zaten isteyince takabiliyosun. bu arada ben çıkıyom öptüm hepirnizi

o tv ünitesi çizim canım internetten buldum ne yazıkki
normal çizimde üst rafı da vardı da ben kestim..
böle yaptırcaz işte biz..üzerinde belki oynama yapıp belki de yapmayız daha karar vermedik..

aa super ozaman canım, sen gelikliçidenmi aldın bunu, bende boyle istiyorum cunku ; o bir tane telide takınca tam super olur benim için. birde ne kadara aldın canım onu

82 EKRAN CANIM..106 EKRAN SALONDAKİ..BU OTURMA ODASI İÇİN OLCAK..
195 LİK ÜNİTE OLCAK..

şimdi çıkıcamda yarın 82 ekrana görede çizerim
ölçüleri varsa elinde atsana burdan
yarında çiizer eklerim buraya

kafam karıştııı yaaa
sağol cnm valla..sence hangisi?
bizim tv 82 ekran ama..

karışmasın dur
ben yarın yeni çizimler eklicem
sonra karar vericez
ama bana sorarsan modeli hiç bozma 1 nümere :lepi:

brncvk86 odanın şekli nasıl canım onu çizebilirmisin
çizersen ekle ben yarın bakarım
şimdi çıkıyorum görüşürüzz kısçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…