Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

brncvk86 odanın şekli nasıl canım onu çizebilirmisin
çizersen ekle ben yarın bakarım
şimdi çıkıyorum görüşürüzz kısçeler

Güle güle canım Şeniz Bana yarın yazarmısın hani koridor için alçak bir şifonyer tasarlamıştın ya onun yüksekliğini ne kadar düşündün? Mobilyacı benim koridorda yaptırcağıma 90 cm dedi ama ben bilemedim :uhm:

Hemşom teşekkür derim canım, al tabi sen de kaşıklıktan kaydirigubbakcemile5

Ayyy 15-20 dk ya kardeşim gelcek annem uyuyor, kadıncağız karşısında görünce rüya sancak kaydirigubbakcemile3 Ben kaçayım artık, öpüyorum hepinizi

canım daha önce eklemiştim buraya bu modeli bende bunu yaptırcam renklerde felan hiçbi değişiklik olmıcak sadece üstte ayrı duran kısımı birleştirerek yaptırcam aslında üsttekini yaptırmakla yaptırmamak arasında kararsızım siz ne dersinz kızlar?

ben bide yemek masam ve sandalyelerimle uyumlu yaptırcam renklerimi çünkü yemek odasının gümüşlüğünü ve konsolunu almıcam bununla kombine etmeyi düşünüyorum

ben bide yemek masam ve sandalyelerimle uyumlu yaptırcam renklerimi çünkü yemek odasının gümüşlüğünü ve konsolunu almıcam bununla kombine etmeyi düşünüyorum

tamam dolapllar çok işe yarar ozaman ama bukadar yapışık olmasın üste bence biraz ayrı olsun

güle güle kullanın canım.hayırlı olsun.bu yatak bazalımı acaba?:uhm:

netten domedek yazdim hic bisi cikmadi canim internet adresini biliyormuydun sen tatlim[/QUOTE]
Azraaa mesaj kutun doluymuşş tatlım mail atamamışımm sanaa :1no2:
yanlış yazmışım domodek olacak kaydirigubbakcemile3
Yeni balayı yerin hayırlı olsun hayatımm yerimseniben Bu arada cicilerini iyi günlerde kullan :1hug: Ne çok kurulama bezin var dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile3
Bu arada gelinliğini çok merak ediyorumm

Bence kesinlikle buu :lepi: Diğerleri pek güzel durmaz benneyaptımki

buda benm çay setim oldum olalı beğendiğim bir model
Çok cici Markası nedir bunun ? İyi günlerde kullan bu arada yerimseniben
Yok canım schafer değil :1no2: Markası princess babamm taa yıllar önce almışş kaydirigubbakcemile3 Tam takım çantalı bi set..Bu sizin saydığınız parçaların hepsi var çay kaşıklarından tut,şeker tutacağına kadar.Bende bi daha para verip yenisini almadım.Misafir için bunları kullanıcam yerimseniben İyi dileklerin içinde tşk ederim a.s.

iki tane 3.40'lık bi tane 1.00'lik 1 tane 1.80'lik çok tutuyor
1450 onlar
800 diğer odalar
Evet canım zaten 3.40 fazla tutar.Benim 3.50 lik olan yer 650 TL tuttu.Fonları taşlı,güneşliği tülü içinde..
Ayyy 15-20 dk ya kardeşim gelcek annem uyuyor, kadıncağız karşısında görünce rüya sancak kaydirigubbakcemile3 Ben kaçayım artık, öpüyorum hepinizi
Hadi bakalım mutlu haberlerini bekliyoruzzz hihoyyyt

alt baza ile birlikte 80cm

ay bayılmasın
benim nişanlım acemi birliğine manisaya gitmişti
telefonla günde bikez yada hiç konuşamıyorduk
sonunda yemin töreni tarihi belli olmuştu bir perşembe günü idi (öyle demişti)
cumartesi işten çıktım eve gittim akşam arkadaşı aradı
yarın bi arkadaşımın düğünü var senin kameranı alabilrmiyim dedi
olur al dedim
1 saat geçti geçmedi zil çaldı gittim kapıyı actım arkadaşı ve nişanlımın kardeşi gelmişti içeri buyur ettim gelmeyelim dediler
neyse odama gittim kamerayı aldım kapıya doğru geliyorum
içimden de diyorum inşallah perşembeye kadar getirir yemin törenine gidicez
kapıya gittim ki nişanlım karşımda (bayılan tubilik simili)
kamerayı fırlatıp çığlık attım sonra bi sarıldım boğazına :roflol:
annem, babam ve ablam eve fare fln girdi sanıp kapıya koştular bi baktılar mahmut :roflol:
ben sarıldım yaklaşık 2 3 dk öyle kaldım hem ağlıyorum hem bakıyorum omu diye kaydirigubbakcemile3
ay çok duyglandım senağlamasenağlama

üst dolap olsun ve ayrık olsun canım

Ayyy sinaycım güldürdün beni, vala doğru bir dövmediğin kaldı zaten oklavayı gösteriyorsun dövmüş kadar oldun :roflol: Sen de al tatlım, iyi günlerde kullanalım sonra yerimseniben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alacam en yakın zamanda koyarım hemencik buraya lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:
bende aldım o örtülerden ama sofra bezi die aldım asortik ismi mi piknik örtüsü kaydirigubbakcemile3valla nişanlımda bende yerde yemek yemeye bayılıyoz böyle bağdaş yapıp karşılıklı yiyecez masa da alacaz tabi misafir geldi mi asortikleşcez suplaları mı yer sofrasına koyamıyacağıma göre :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…