brncvk86 odanın şekli nasıl canım onu çizebilirmisin
çizersen ekle ben yarın bakarım
şimdi çıkıyorum görüşürüzz kısçeler
ben bide yemek masam ve sandalyelerimle uyumlu yaptırcam renklerimi çünkü yemek odasının gümüşlüğünü ve konsolunu almıcam bununla kombine etmeyi düşünüyorum
hayatım bence yptır dolpl lazm olur basska yoksa konsolun
netten domedek yazdim hic bisi cikmadi canim internet adresini biliyormuydun sen tatlim[/QUOTE]Çok saol azracım daha güzelleri senin olsun a.s.
Çamaşır sepetini 60 TL ye izmirde bi züccaciyeden aldım.
Metal baharatlığıda mobilya fuarı vardı orda bu komple seti kampanya yapmışlardı 37 TL ye aldık..Kalmamıştı rica ettim teşirdeki ürünü verdiler saolsunlar kaydirigubbakcemile3
Ama paslanmaz çelik krom gayet kaliteli domedek diye geçiyor.netten bakabilirsin çok güzel ürünleri var..
Yeni balayı yerin hayırlı olsun hayatımm yerimseniben Bu arada cicilerini iyi günlerde kullan :1hug: Ne çok kurulama bezin var dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile3çok iğrenç bişi oldu. sabahtan beri alıntı yapıyorum bu lanet olası bilgisayar yine zart diye kapattı sayfayı ve hepsi uçtu gitti.
sinir oldu ya:çok üzgünüm: herkes aldıklarını güle güle kullansın. herkes resmini koymuş yine kaçırdım. ama eccu'nun gelin halini çok merak ettim.
bu arada da kimse beni merak edip de sormamış teşekkürler...:dilcikar:
bu arada cuma günü ani çıkış yapmak zorunda kaldım, balayı için cevap veremediğim için özür dilerim.
balayını karşılımaktan vazgeçmediler. zaten bi tek patron yok ondan uzun sürüyo. icra kurulu falan giriyo devreye. benim seçtiğim tesis şirketiçi bi problem oluştuğundan gerçekleşmedi. yeni bi yer seçmemi istediler. bende bodrum'u tercih ettim. ve biraz önce balayı voucher'ım geldi maille. acayip heyecanlandım. çok mutluyum:teytey:
kızzz brcncvk86 nerdesin
televizyonunu 102 ekran olarak düşündüm ve çizdim
sen her ne kadar üst dolabı istemesende ben böyle daha güzel duracağına eminim
ve televisyonun yerden yükseliği gayet iyi
Çok cici
Yok canım schafer değil :1no2: Markası princess babamm taa yıllar önce almışş kaydirigubbakcemile3 Tam takım çantalı bi set..Bu sizin saydığınız parçaların hepsi var çay kaşıklarından tut,şeker tutacağına kadar.Bende bi daha para verip yenisini almadım.Misafir için bunları kullanıcam yerimseniben İyi dileklerin içinde tşk ederim a.s.yemek takımının yanına koydupun çatak bıçak takımı schafer değil mikaydirigubbakcemile3
ben o modeli çok beğenmiştim essede almaya da niyetlenmiştim sonra daha ucuza başka bi modelini aldım kamoanya da bu model yoktu ama çok hoş.
buarada tabaklarını suplasızda kullanabilirsin servis tabağı baya geniş duruyor suplaya gerek yok gibi ki bordo daha bir ortaya koymuş takımını hepsi çok güzel güle güle kullan
Evet canım zaten 3.40 fazla tutar.Benim 3.50 lik olan yer 650 TL tuttu.Fonları taşlı,güneşliği tülü içinde..
iki tane 3.40'lık bi tane 1.00'lik 1 tane 1.80'lik çok tutuyor
1450 onlar
800 diğer odalar
Hadi bakalım mutlu haberlerini bekliyoruzzz hihoyyytAyyy 15-20 dk ya kardeşim gelcek annem uyuyor, kadıncağız karşısında görünce rüya sancak kaydirigubbakcemile3 Ben kaçayım artık, öpüyorum hepinizi
Güle güle canım Şeniz Bana yarın yazarmısın hani koridor için alçak bir şifonyer tasarlamıştın ya onun yüksekliğini ne kadar düşündün? Mobilyacı benim koridorda yaptırcağıma 90 cm dedi ama ben bilemedim :uhm:
Ayyy 15-20 dk ya kardeşim gelcek annem uyuyor, kadıncağız karşısında görünce rüya sancak kaydirigubbakcemile3 Ben kaçayım artık, öpüyorum hepinizi
canım daha önce eklemiştim buraya bu modeli bende bunu yaptırcam renklerde felan hiçbi değişiklik olmıcak sadece üstte ayrı duran kısımı birleştirerek yaptırcam aslında üsttekini yaptırmakla yaptırmamak arasında kararsızım siz ne dersinz kızlar?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alacam en yakın zamanda koyarım hemencik buraya lülülülülülüAyyy sinaycım güldürdün beni, vala doğru bir dövmediğin kaldı zaten oklavayı gösteriyorsun dövmüş kadar oldun :roflol: Sen de al tatlım, iyi günlerde kullanalım sonra yerimseniben
ARSIMA ne güzel çiziyon sen aman dıyım ınsan cızmede sureklı böle mobılya falan çiz :roflol:
HAYATIM nan masallah alcka kalmamış ya sende pıknık örtusu almışsın amme kene var ben hayatta gıtmem pıknege gecen yıl ısırdı çunkum az daha azraılle teslım oluyodum ateslendım falan sonra hayata döndum
hepsını ı gunlerde kulln
sağol arsimacım
baya heycanlıymış senın ki yakaydirigubbakcemile
:asigim: vışş tubılık
suplaları mı yer sofrasına koyamıyacağıma göre :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Allah seni iyi etsin emi
koptum
bigün öyle bi resim bekliyorum senden nolurrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
resme ne gerek var sen çiz arsimam aynısı olur valla :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?