- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yok arsıma saol dedın ya çizmış kadar oldun kaydirigubbakcemile3
arisma seninkide ne kadar romantikmiş :asigim:
yok yok valla saol
senın çizimlerı görunce evlılıkten soğuyom evlılık benımde hakkım deıl mı
arada sırada :asigim:
:roflol: tmm kısma yarın çizen sımdık cıkıom ondan yane yoksa senın cızımlere hastayım
yalancı smılı:
allah bozmasın
böcük benimde önümde duruy konservede akşam yemeğinden sonra yicem cokacimcoook
hey gidi eski günler yine geldi aklıma :asigim:
gideyim ben artık kısçeler görüşürüzz
sonunda bıttı
BURCU cnm aynı ayakkabıdan benımde vr desem ınanın mı ama 39 numara deıl 36:roflol:hiç gymedım cunkum alıskın deılem hayrlı olsun
KOMŞUM ı yapmışsın acele olmuş ama olsun hayrlı olsun bızmm buraya davetıye geldı cok kokoş gunu gecmıs patron atıyodu aldım resım cercevısı yapcam:roflol: ne kaa zekıyım
SULFAT aldıkların super benım hıcbırı yok ı gunlerde kullan cnm
ARSIMA bnde hıc duymamıştım o topu
iyi akşamlarrr
gel beraber yiyelim mısırı yerimseniben
kız böcük 39 olduğunu nerden bildin :roflol:
oh ne güzel ayakkabıdaş olduk seninleee:roflol:
kızlar gelinliğin altına giydiğimiz şey var ya. ben gelinlik denemeye gittiğim zaman Fatih'e, altıma tek kat üstte ortada ve altta üç tane teli olan bişey giydirdiler ve her yerde aynıydı. Annem modelist olduğu için ve uzun yıllar modacılarla gelinlik ve hot couture üstüne çalıştığıdan bu işi iyi biliyor ayıptır söylemesi. benim gelinlikçilerde denediğim ucuzmuş ve teller sağa sola dönüyomuş. kimi modellerde de belli oluyomuş çizgi halinde. fiyatı da fatih'e giderseniz 15-20 milyon bişey (telli olanların). bu altta gördüğünüz gelinliğin altına giyeceğim şey kendinden katlı demirleri yok. ve gerçekten bunu bile giydiğinde üstüne gelinliği giyme çık çok güzel. neden anlattım bilmeyen varsa fikir olsun diye. (ki ben de yeni öğrendim) gelinlik alırken içine böyle birşey isteyin. önden ve arkadan görünüşünü çektim. etek kısmı da dantelli.
kilo alırım ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?