Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsima ile sülfat sormuş beni sadece,,

Sülfatçım tabi sen şu aralar kadeşinle hasret gideriosundur mutlaka, sınavım orta şekerliydii canım. Bu arada aldıklarını da güle güle kullan

Arsima sizin bu mahmut ile tuba aşkınız öldürüyo beni neşeli bir çifte benziosunuz gerçektende

canikocum bende msn den sana ileti bırakmıştım gelmedi mii :1hug:

Burcu ayakkabılarını düğün günü çok oynayarak eskit canım çok güzelmiş amaaaaaaaaaaaa

benim adımı altına yazarsan daha da güzel olcakkkkkk

bncede demir tarlatandansa böylesi çok mantıklı yerimseniben oynadıkça o demirler görünüyor iğrenç delikafadulden

arsima istediğin gibi şekli çizdim canım..senin gibi profesyonel olmasam da bişeyler karaladım:)
kabataslak bu şekilde işte oturma odamız:)
5 parça köşe koltuğumuz var..yapan adam puzzle ismini vermiş istediğin yöne çevirip istersen 3 lü 2 li tekli oturma grubu yapabiliyosun biz başta bu şekilde kullancaz..
yarısı beyaz yarısı kahve..çapraz şeklinde yastıklar geliyor 15-16 tane..yastıkların arasına 2 tane yeşil 2 tane turuncu yastık attırdık:)renk versin diye..ortada 45 lik beyaz+45lik kahve 2 tane puf var bunlar birleştiriliyor ya da ayrı ayrı kullanıyosun koltukların arasına da giriyor..cam değil çünkü aynı kumaşın sert şeklini düşünün..
bu arada fiyatı da 2500 TL.modokodan aldık.resmi şuanda maalesef yok ama çekebilirsem 5inde gelcek çeker eklerim..
duvarların rengi şöylee..burası yatak odası ama rengi aynı..her türlü fikre açığım:sm_cool::1hug:

Burcu ayakkabılarını düğün günü çok oynayarak eskit canım çok güzelmiş amaaaaaaaaaaaa

benim adımı altına yazarsan daha da güzel olcakkkkkk
yazarım tabi kuzucuğumm Şeniz sensiz olur mu :1hug: ayy kaç saattir ayağımda evde onlarla gezdim hiç acıtmadılar... :lepi:

burcu ayakkabıların çok hoşş ve rahat gözüküyor güle güle giy canımmmm
:1hug:

teşekkür ederim :sm_cool:

burcumm ayakkabıların yumuşacık ve çok rahat duruyo ve çok hoş güle güle kullan
tarlatan yeriine bu çok daha güzel o demirler iğrenç ama benimkide demirli olucak bide bi arkadas dedi ya eteği bacakladan uzaklaştırıyor diye oda mantıklı geldiii

renkler böle arkadaşlar kahverengisi aynı da burdaki beyaz parlak çıkmışş..microfiber kumaş beyaz öle parlak değil..resimdeki gibi köşe..

teşekkür ederim canikom gerçekten rahatmış bak 2 3 saattir ayağımda alışayım diye çıkarmadım şimdi çıakrdım hiç açıtma vurma yok... :lepi: ayy allahım nazar değdirme :sm_cool: raahtlık çok önemli:1rolleyes:

tabak çizimi konusunda senin eline su dökemem lütfen sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol:

nan bi tabak çizdik millete maskara olduk hee o değil kendi kendimle de dalga geçiyom:roflol::roflol: çok ısrar ettin sana bi yer sofrasında supla resmi çizcem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nan bi tabak çizdik millete maskara olduk hee o değil kendi kendimle de dalga geçiyom:roflol::roflol: çok ısrar ettin sana bi yer sofrasında supla resmi çizcem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yawruşum tabaklarının modelini unuttum ama çizmin dün gibi aklımda :roflol::roflol::roflol:

Kızlar şu yeşil kahveli köşe koltk takımıını resmini kim yazdıysa bana dönebilirmi soru sorcam????

Kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi kimdi??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…