yazıyor orda bende gördüm :)
çok rahat görünüyor gerçekten güle güle giy cnm demek altına isim yazılacak ayakkabı bu kaydirigubbakcemile3
Arsima ile sülfat sormuş beni sadece,,
Sülfatçım tabi sen şu aralar kadeşinle hasret gideriosundur mutlaka, sınavım orta şekerliydii canım. Bu arada aldıklarını da güle güle kullan
Arsima sizin bu mahmut ile tuba aşkınız öldürüyo beni neşeli bir çifte benziosunuz gerçektende
canikocum bende msn den sana ileti bırakmıştım gelmedi mii :1hug:
kızlar gelinliğin altına giydiğimiz şey var ya. ben gelinlik denemeye gittiğim zaman Fatih'e, altıma tek kat üstte ortada ve altta üç tane teli olan bişey giydirdiler ve her yerde aynıydı. Annem modelist olduğu için ve uzun yıllar modacılarla gelinlik ve hot couture üstüne çalıştığıdan bu işi iyi biliyor ayıptır söylemesi. benim gelinlikçilerde denediğim ucuzmuş ve teller sağa sola dönüyomuş. kimi modellerde de belli oluyomuş çizgi halinde. fiyatı da fatih'e giderseniz 15-20 milyon bişey (telli olanların). bu altta gördüğünüz gelinliğin altına giyeceğim şey kendinden katlı demirleri yok. ve gerçekten bunu bile giydiğinde üstüne gelinliği giyme çık çok güzel. neden anlattım bilmeyen varsa fikir olsun diye. (ki ben de yeni öğrendim) gelinlik alırken içine böyle birşey isteyin. önden ve arkadan görünüşünü çektim. etek kısmı da dantelli.
yazarım tabi kuzucuğumm Şeniz sensiz olur mu :1hug: ayy kaç saattir ayağımda evde onlarla gezdim hiç acıtmadılar... :lepi:Burcu ayakkabılarını düğün günü çok oynayarak eskit canım çok güzelmiş amaaaaaaaaaaaa
benim adımı altına yazarsan daha da güzel olcakkkkkk
burcu ayakkabıların çok hoşş ve rahat gözüküyor güle güle giy canımmmm
:1hug:
burcumm ayakkabıların yumuşacık ve çok rahat duruyo ve çok hoş güle güle kullan
tarlatan yeriine bu çok daha güzel o demirler iğrenç ama benimkide demirli olucak bide bi arkadas dedi ya eteği bacakladan uzaklaştırıyor diye oda mantıklı geldiii
tabak çizimi konusunda senin eline su dökemem lütfen sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
nan bi tabak çizdik millete maskara olduk hee o değil kendi kendimle de dalga geçiyom:roflol::roflol: çok ısrar ettin sana bi yer sofrasında supla resmi çizcem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yawruşum tabaklarının modelini unuttum ama çizmin dün gibi aklımda :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?