Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pekı nette göruntusu nasıldı hoşuna gıttı mı bıde gıdıp canlı bakarsın hoşuna gıderse ordan alrsın

zaten bu koltuk adamın ytükanında yok
daha önce yaptığı bişe ve nette resmi var

aa cassamı arsima casasnınkıelr guzel gercekten
kızlar ben evlenırekn mobilyam.com vardı orda butun esyalrını ordan alırsan fıyatları yarı yarıya dusuyordu butceı az olanlar ıcın soyluyum dedım

yok kı adı cassa kendi casa deil :roflol:
ona para vermem ben

Arsimacım bence yapan adamla konuş 100 TL daha indirim yapsın ordan al en azından adamın yaptığını gördün diğerinin ki belki hoşuna gitmicek işini şansa bırakma yerimseniben

Şeniz

arsima salon modelin çok hoş cnm bayıldım :asigim:

sağol canım

keten kumaş çok kir tutmaz mı canım..bencede daha önce yapan yerde yaptırsan daha iyi olur gibi diğeri ya tam modeli yapamazsa düğününe de az kaldı

Düğündaşımk çok güzelmişsin sen de ama 23,5 göstermiyosun. daha küçük görünüyosun.

eccu sonunda gördüm harika, muhteşem, çok samimi, inanılmaz başka nasıl anlatabilirim ki... Allah mutluluğunuz daim etsin, bir ömür boyu ikinizin de gözündeki bu ışıltı hiç sönmesin.

ay sulfatım tüylerim diken diken olduu canım yaaa:1hug:
hadi gözünüz aydınn a.s.

glcn cim bende göremedim ama
mandilin ekleyip bi daha silersem resimleri valla banlıcaklar beni :)

canım gerçekten çook meraklandım bana linkini özelden atarmısın ben bakayım?

mandilin dedım sana bende provlarda deıdm bu ne cok dandık duruyor ama bıtınce son gun ıcıme sındı

Şeniz canıııım beniiim

arsima bencede daha önce yapan birine yaptırman daha mantıklı sonuçta riske atmamış olursun

Tubişin düğün fotolarıda çok güzel hele duvağına bittim görmeyen arkadaşlar için albümlere eklemiş bakın mutlaka yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…