pekı nette göruntusu nasıldı hoşuna gıttı mı bıde gıdıp canlı bakarsın hoşuna gıderse ordan alrsın
aa cassamı arsima casasnınkıelr guzel gercekten
kızlar ben evlenırekn mobilyam.com vardı orda butun esyalrını ordan alırsan fıyatları yarı yarıya dusuyordu butceı az olanlar ıcın soyluyum dedım
Arsimacım bence yapan adamla konuş 100 TL daha indirim yapsın ordan al en azından adamın yaptığını gördün diğerinin ki belki hoşuna gitmicek işini şansa bırakma yerimseniben
arsima salon modelin çok hoş cnm bayıldım :asigim:
bunda kesin kararlıyım zati :)
ama işte iki yer arasında kararsızım
birde 3900 olan yerde kotuklar hep bu kolay silinen denilen tarzda (Acaba keten kumaş bulucam mı)
diğer eyrde ise beğendim kumaşı orda keten vardı
ve bu adamlar o silinenin çok iyi olmadığını söledi
varmı böyle bişe ya
millet modele karar veremez
ben modele karar verdim kime yaptırıcam onu düşünüyom
loord 2 o mu?
bulamadım
Vala kızlar annem uyuyordu şansıma kardeşimin gelmesine yakın uyandı. Bir de balkona çıkıp etrafa bakınıp duruyordu sıkıldım bugün çok filan dedi. Ben de baktım öyle olmıcak balkondan bozulcak sürpriz, kardeşim öğretmen ya doğuda onu aradım annemi telefonda oyala uzun uzun konuş dedim. Anneme de sık sık kesilmesini istemiyorsan salonda otur orda güzel çekiyo dedim kaydirigubbakcemile3 Salon arka tarafta çünkü yerimseniben Neyse orda konuşurken zaten kardeşim girdi kapıdan kadıncağız şok oldu, telefonu fırlatıp ağlayarak sarıldı oğluşuna :1rolleyes: Bana da kızıp durdu çok fenaymışım :roflol:
Ama babama sürpriz olmazdı kalp hastası geçen yaz kalp krizi atlattık :çok üzgünüm: Babam dışardaydı zaten gelince baba sana bir sürprizimiz var ne olabilir sence dedim, hemen yüzünde kocaman bir gülümsemeyle askerimiz mi geldi yoksa dedi ve bildi :1rolleyes:, onun büyük sürpriz olmadı cesaret edemedim
mandilinimmmm bu da senini için...
glcn cim bende göremedim ama
mandilin ekleyip bi daha silersem resimleri valla banlıcaklar beni :)
mandilin dedım sana bende provlarda deıdm bu ne cok dandık duruyor ama bıtınce son gun ıcıme sındı
hoşgeldin kırmızılım mandilinimyerimseniben
gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim
çok teşşekkür ederimm evet bizide benzetirlerr kardeş sanan çok insan olmuştur
mandalin nerdesin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?