Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinaycım hatırlıyamadım tatlımcım ama eminim çok güzeldir..zevklisin çünki tatlım benim..
valla için rahat olsun..
benim evimi gördün sen salondakiler deko ,yumuşacık hala..
koridordakilerde royal onlarda hiç sorun yok..
gerçi biraz da şans işi sanırım ama çok takılma cidden bir sorun olmaz canım...
güle güle huzurla oturun mis gibi evlerinizde..
yanlız siteye ekleyin hee mutlaka görmek isterim:)

sakallı ipten alıp kendim örecem :roflol:
ayyy evet bir ara kafaya koymuştum ama benim kafam götürmüyor bir kerede atkı örecektim 1 karış ördüm sonra sıkıldım anneme anne bu kadar yetmez mi dedim yeter kızım yeter mezdeke gibi yüzüne takacaksan yeter dedi :roflol::roflol::roflol::roflol:

teşekkür ederim canım ablamŞeniz senin kadar olmasakta, zevk konusunda eline su dökemem aaa ne demek sen iste evimin videosunu koyuyum (ev olsa ortada )-tatlicadiarzu-

şimdi kısçeler
biz haftasonu koltuk baktık biliyorsunuzki
kuzenimin yaptırdığı yere gidicektik
netten adresini aldım ben araya araya bulduk gittikki o adreste başka koltukçı var
model beğendik fiyat verdi bize uygun geldi bize fiyat
sonra çıktık asıl gitmemiz gereken koltukçuyu bulduk görüşmemiz gereken kişi kuzenin koltukları götürüyordu kardeşi ile görüştük
orada modelbeğenemedim çünkü çok ağırdı kendi modellerimin resmini gösterdim bana 4750 dedi 4500 e bırakırım dedi
diğer tarfta orada beğendiklerimizi 3900e bırakıyordu

sonra ben bide kendi modellerimi o ilk koltukçuya göndereyim dedim aynı fiyat dedi 3900 ve zaten sitesinde o benim modellerimin aynısını yapmış resmi var

şimdi kuzenin koltukçusuda 3800 diyor

sizce hangisine gideyim yaptırayım

yanlış adres üzerine gittiğim koltukçu benim modeli yapmış ilk defa yapmıcak fiyatı 3900
kuzenin koltukçusuda ilk defa yapacak bu modeli ve 3800 e bırakıyor

nişanlım bana bıraktı ssen hangisini istersen dedi
napsam ben :uhm:

dip not: kuzenin koltukçuyu beğenmedi çünkü kardeşi bize koltuk nasıl yapılır diye epey kafa şişrdi uyuz oldu :roflol:

Arsima Çok tatlısın .
herkes benden küçük heralde

sağol canım

annen çok tatlı ya

arsıma ben el atarım saa:jeyyar:

at hayde yazdım

Son düzenleme:
arsima kuzeninin koltukları nasıl oldu canım
yani istediği örneğin aynısı oldumu bi sorun yaşadımı

Allah nazardan saklasın eccu eŞler bırbırıne benzermıŞ sızde andırıyosunuz

annen çok tatlı ya

Senin gibi :1hug:
bir saattir fotona yorum yapacam yapamadım bir türlü konu konuyu açar diyorlar ya aynen öyle valla neysem şimdi yapıyım zaten güzelliğini tahmin ediyordum ama bu kadar beklemiyordum her nekadar net ortamında insanlar birbirini göremesede buraya yazdıklarından bile anlaşılıyor iyi niyetli kötü niyetli kaprisli yada mütevazi olduğu sende öyle valla kalbinin temizliği yüzüne vurmuş Allah sahibine bağışlasın Arsimam :jeyyar::1hug:a.s.

arsıma koltuğu yapmış olanı sec tabı yapınca sadece nette mı gördun adam yaptıktan sonra yaklından gördun mu

çok teşşekkür ederimm evet bizide benzetirlerr kardeş sanan çok insan olmuştur
mandalin nerdesin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…