Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Eccu canım bakıyom bakıyom doyamıyom fotolara ne kadar içten gülümsemişsiniz öyle :asigim: bayıldım valla

Arsima bende modoko'da beğendim 3100 taksitli fiyatı orayada bak istersen. Bence daha önce o modeli yapan koltukçuya yaptırman daha iyi olur. Modeli görebilirmiyiz??

süle arsima ne derdin var canım?

süledim :)

ay canım çok utandım Şeniz
bu yazdığın tüm güzel şeyler senin aklından geçtiği için ve senin gözünün güzelliğyle gördüğü için böyle Şeniz

arsıma koltuğu yapmış olanı sec tabı yapınca sadece nette mı gördun adam yaptıktan sonra yaklından gördun mu

adamın diğer işlerini gördüm ama benim koltuğu nette gördüm

arsima mobilyacının adını versene netten bakayım bi koltuğa?

loord concept koltuğun adı cassa

çok saolun güzellerrr darısı başınızaa inş. en kısa zmanda zaman su gibi geçsinn suuu
esmacım seninde resimlerini bittim gelinliğinin alt kısmıda üst kısmı kadar şıkk çok hoş

arisma çok güzel bi model çok beğendim.....daha öncede göstermiştin bunu galiba kahve rengiydi
bende olsam bunu isterdim :asigim:

Arsima bende modoko'da beğendim 3100 taksitli fiyatı orayada bak istersen. Bence daha önce o modeli yapan koltukçuya yaptırman daha iyi olur. Modeli görebilirmiyiz??

bende modokonun orda imalatçılara gittim
benim aldığım fiyat 3+2+1+1+puf oturma odası için 3+3

salon modelim

oturma odası modelim

pekı nette göruntusu nasıldı hoşuna gıttı mı bıde gıdıp canlı bakarsın hoşuna gıderse ordan alrsın

aa cassamı arsima casasnınkıelr guzel gercekten
kızlar ben evlenırekn mobilyam.com vardı orda butun esyalrını ordan alırsan fıyatları yarı yarıya dusuyordu butceı az olanlar ıcın soyluyum dedım

arisma çok güzel bi model çok beğendim.....daha öncede göstermiştin bunu galiba kahve rengiydi
bende olsam bunu isterdim :asigim:

bunda kesin kararlıyım zati :)
ama işte iki yer arasında kararsızım
birde 3900 olan yerde kotuklar hep bu kolay silinen denilen tarzda (Acaba keten kumaş bulucam mı)
diğer eyrde ise beğendim kumaşı orda keten vardı
ve bu adamlar o silinenin çok iyi olmadığını söledi

varmı böyle bişe ya
millet modele karar veremez
ben modele karar verdim kime yaptırıcam onu düşünüyom

Arsimacım bence yapan adamla konuş 100 TL daha indirim yapsın ordan al en azından adamın yaptığını gördün diğerinin ki belki hoşuna gitmicek işini şansa bırakma yerimseniben

çok saolun güzellerrr darısı başınızaa inş. en kısa zmanda zaman su gibi geçsinn suuu
esmacım seninde resimlerini bittim gelinliğinin alt kısmıda üst kısmı kadar şıkk çok hoş

cnm cok sappol dıkılrıken bılıyosnuz cok kararsız dım kötu olcak diye son gun anca ok dedım kendı kendıme
arsima guzel mobılyalrın cnm ah almadım beyaz herkezte beyaz benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…