Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çamaşır sepetim hariç tüm banyo aksesurlarını tamamlamış oldum kaydirigubbakcemile2

7 parçadan oluşan banyo aksesurlarım

aynı takımın klozet kapağı

Yine aynı takımın 3 lü banyo paspası

Poşette çok belli olmayabilir netteki resmini de ekleyim

Ve son olarak takımın bambu havlusu

Canım çoğumuzda var o aaah ahmirmirmirmir Allah yardımcımız olsun walla herşey çok pahalı

benimki öylede bakmaz
sen seç beğen işte der

anlamıyorki ben o evde tek yaşamıcam
birlikte yaşıcaz

ayy ben kıyamam sana canım
bende bir gelinlikçiye gittim. kız giyip çıkarıyordamatta bakıyordu içim cızladı
aşkıma söyledim diyorki senin gönlün olsun diye geldiğimde masusçuktan gezerz sednde giyer çıkartırsın diyor :roflol:
canım ama bazı erkeklere bu tarz şeyler sıkıcı gelir kuzum yaaa lütfen dert etmee Şeniz

Banyo aksesuarlarınıza bayıldım çok şıklar hasır ayrı bi espri katmış şimdiden güle güle kullanın:)

Arsima üzülme canım benimde nişanlım gelinlik bakmaya gelmedi modele bile bakmadı düğüne kadarda görmeyeceğim dedi ogün görmek istiyormuş. Onun haricinde herşeyi beraber bakıp karar veriyoruz bensiz hiçbirşey almaz beğenir bana gösterir.

hepsi harika sulfatcım çok şıklar. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Canım çoğumuzda var o aaah ahmirmirmirmir Allah yardımcımız olsun walla herşey çok pahalı

hayatım aynı durumdayız

senağlama
Allah yuva kurana yardım edermiş inşallah bize de eder:Saruboceq:

sulfatımm banyo setin mükemmel mükemmll mükemmell oldu tek kelimeyle....
ben bu modeli çok class buluyordum zaten..
güle güle kullan şekerim

kıslar acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
yukardaki seti bakırköyde baktım.ama çok pahalı ya.daha uyguna alabileceğim bir yer istiyorum sizden biliyorsanız eğer acaip acil haber bekliyorum.ben sorduğum fiyatları yazayım size.

sıvı sabunluk:23
diş macunluk:19
tuvalet fırçası:44
çöp kovası:86
küçük sabunluk:19

sulfatçım bende aynı markadan arıyorum işte.balım zahmet olmazsa tek tek fiyat istesem.hepsi çok güzel .iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…