aslında kelebek çok severim odamın heryanı kelebek ama niyeyse nikah şekeri olarak istemiyorum. aldığınız yerin adı neydi esmy?
noldu canım?
erkeklerin yapısı böyle..bu tarz işlerden hep kaçarlar olur olur daha var derler..benimki de öyle napalım:)
ama haksızmıyım canım... :1hug:
yani en başta bende dert ediyordum gidip her şeyi nişanlısıyla halleddnlere özeniyordum
ama sonra ayy dedim yemişim üzüntüsünüü :roflol: değer mi ya... şurda kavuşmama 2 ay kalmış kim tutar uleynn benii :sm_cool: 2 sene hasretlik çekmişim. eşya yamuk olsa ne olur çirkin olsa ne olurr vallahi umrumda değil. gelinliğim güzel olsun yeter. bak onu bile yalnız başıma hallettim ya... davetiyeyi ble netten siparş verdik:roflol: yeterki gönüller bir olsun a.s neticede ekmek parası kzanıyor bırak gel nasıl diyim hadi normal iş olsa bıraksın gelsin. yahu bu bırakıp gelse hapse atar ordu bunu :roflol:
kıyamam haklısın valla allah içimize sindirsin zaten çoğu kararı biz bayanlara bırakıyolar
erkeklerin yapısı böyle..bu tarz işlerden hep kaçarlar olur olur daha var derler..benimki de öyle napalım:)
arsima katılyorum erkekr böylebence sende gerılme hıcbısey yetısmıycek dıye yetsıyor gulum ya gereksızseylerı sıtres edıp guzel gunununuz bozmayn yetısmeyen dugunden sonra olur bebişim
üzülmen yaa yetrkı asklarınıza kavuşcanızı bılın esyanın ne önemı var
ahhh ahh
canımcım erkeklerin genel yapısı o hakkaten ben düğün salonuna annem babam ben gittik görüşmeye Allahtan dayısı el attıda geri kalan işleri o halletti oyyy oyy sorma vala çok zorlar hem evlenmek istiolar hemde hiçbişeye karışmıolar
arisma seninde mi nişanlın başka şehirde cnm?
Benimde cnm çok sıkkın kızlar ben sıkıldım artık bu uzaklık olayından zaman yaklaştıkca daha zor geliyor uzaklık.içim sıkılıyo.İş çıkışı herkes sevgilisyle nişanlısıyla buluşuyo çok özeniyorum.Ne güzel olurdu beraber eşya vs bakmaya gitseydik.Tek başıma beğenmek zevk vermiyoçok zor uzaklık çook ayda bir görüşmek yetmiyor.Yanında olanlar kıymetini bilsin valla.
aynen öyle canım yerimseniben
pekde anlamıyorlar yani perde tül halı seçmekten.
ama sağolsun ben gösterince internet sitesini falan ilgilenmeye falan çalışıyor garibimm :1hug: ay yerim ben onu yaaa:asigim: dünyam o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?