Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aslında kelebek çok severim odamın heryanı kelebek ama niyeyse nikah şekeri olarak istemiyorum. aldığınız yerin adı neydi esmy?

noldu canım?

erkeklerin yapısı böyle..bu tarz işlerden hep kaçarlar olur olur daha var derler..benimki de öyle napalım:)

cnm yer ısmnınıbılemedım ama emınounde pasaj gbı bıyer vardı
ıcınde ıstersen ogrenırım aksama yarın yanı
arsima katılyorum erkekr böylebence sende gerılme hıcbısey yetısmıycek dıye yetsıyor gulum ya gereksızseylerı sıtres edıp guzel gunununuz bozmayn yetısmeyen dugunden sonra olur bebişim

üzülmen yaa yetrkı asklarınıza kavuşcanızı bılın esyanın ne önemı var
ahhh ahh

oyy siz istanbullular paylaşmışınız biz netcess ankaradakilerr:)

canımcım erkeklerin genel yapısı o hakkaten ben düğün salonuna annem babam ben gittik görüşmeye Allahtan dayısı el attıda geri kalan işleri o halletti oyyy oyy sorma vala çok zorlar hem evlenmek istiolar hemde hiçbişeye karışmıolar

kıyamam haklısın valla allah içimize sindirsin zaten çoğu kararı biz bayanlara bırakıyolar

arisma seninde mi nişanlın başka şehirde cnm?
Benimde cnm çok sıkkın kızlar ben sıkıldım artık bu uzaklık olayından zaman yaklaştıkca daha zor geliyor uzaklık.içim sıkılıyo.ış çıkışı herkes sevgilisyle nişanlısıyla buluşuyo çok özeniyorum.Ne güzel olurdu beraber eşya vs bakmaya gitseydik.Tek başıma beğenmek zevk vermiyo çok zor uzaklık çook ayda bir görüşmek yetmiyor.Yanında olanlar kıymetini bilsin valla.

kıyamam haklısın valla allah içimize sindirsin zaten çoğu kararı biz bayanlara bırakıyolar

aynen öyle canım yerimseniben
pekde anlamıyorlar yani perde tül halı seçmekten.
ama sağolsun ben gösterince internet sitesini falan ilgilenmeye falan çalışıyor garibimm :1hug: ay yerim ben onu yaaa:asigim: dünyam o benim

erkeklerin yapısı böyle..bu tarz işlerden hep kaçarlar olur olur daha var derler..benimki de öyle napalım:)

arsima katılyorum erkekr böylebence sende gerılme hıcbısey yetısmıycek dıye yetsıyor gulum ya gereksızseylerı sıtres edıp guzel gunununuz bozmayn yetısmeyen dugunden sonra olur bebişim

üzülmen yaa yetrkı asklarınıza kavuşcanızı bılın esyanın ne önemı var
ahhh ahh

haklısınız ama
ben bukonuda çok stresliyim
normalde daha rahatımdır ama bu konuda inanılmaz titizim ve stresliyim
oda her konuda streslidir ama ne hikmetse bu konuda sanki çok umursamazmış gibi geliyor bana
söylediğimde de kızıyor
ama öyle bakın mesela bi örnek
yarın iş için yola çıkacak bugün benimle doğru düzgün konuşmuyor sebebini sorduğumda ise aldığım cevap aklım işte
ama ev konusunda işte koltuğu söyledim tamam gitmeyiz napalım diyor
anlayamıyorum
ve çok sıkıldım artık herşeyi tek başıma halletmekten
bende burcu gibi etrafımdakilere özenir oldum
ben gelinlik bakmaya başlamıştım bi dükkana gitmiştim
kadın bana kesin fiyat vermedi biliyormusunuz sebebide
nişanlın ve kayınvalidenle gelince kesin fiyatı veririm dedi senağlama
benim nişanlım benimle gelinlik bakmaya bile gelmedi ama ben onunla damatlığını almaya gittim
sebebide ne biliyomusunuz beni sadece o gün görmek istiyormuş
şimdi görsen o günle yakından uzaktan alakam olmaz sacım makyajım tam olacak o zaman diyorum yok diyo
ama bence buda bi kaçış
çünkü o bu tarz şeylerle uğraşmayı sevmiyor senağlama

herşeyini nişanlısıyla yapan insanlardan neyim eksik benim :çok üzgünüm:

biz 3 yıl farklı şehirlerdeydik
askerliği buraya düştü şansa
sonrada burada kaldı ama iş gereği şehir dışına çıkıyor bazen uzun bazen kısa süreli
bende çok özeniyorum sevgilisiyle buluşanlara :çok üzgünüm:
millet tabağını bile birlikte alıyor senağlama

benimki öylede bakmaz
sen seç beğen işte der

anlamıyorki ben o evde tek yaşamıcam
birlikte yaşıcaz

kıyamam ya benim askerim burda olsaydı herşeyle ilgilenirdi gelince artık diyo bana kaldığımız yerden devam diyo çok özledim çoookkk

efsane dönüyomuş öyle diyooo

dediğin gibi arisma millet tabağı nevresimi bile beraber alıyo
tek başıma bişeyler bakmak benimde canımı çok acıtıyo
ağlıyıcam valla senağlama

Arsimam üzülme ama ya. onuda anlamaya çalış ben bile kız olmama rağmen okadar sıkıldım ve bunaldımki erkek olsam çıldırırdım heralde. büyükler boşuna demiyor yuvayı dişi kuş yapar diye buyrun işte en güzel örnek.

ya arsima anlıyorum ozmaan bende vaar garıplık ben kendım hiç takmadım peşime onunlamı upraşcam erkek mıletı sevmezkı alışverişi ne çeyiz alışverişine geldedım ne gelınlığe hiç birineeeee-tatlicadiarzu-

Selam kızlar hihoyyytGeçmişi okumadan önce aldığım cicileri ekliyeyim

Kızlar sadece benim nişanlımda evlilik öncesi sendromu var sanıyodum ama aynı dertten muzdarip sizleri de görünce üzülmedim değil:) yok ben anlamam, yok sen daha iyisini bilirsin falan fıstık hem bi fikir vermez hemde bazen aldıklarımı beğenmez.Ki sizler uzak mesafelerdesiniz sanırım. Geçen beyaz eşya bakmaya gittik ne bi fikir verdi ne olumlu ne olumsuz bişey söyledi ay bu çocuk ayar ediyo bazen beni. Aman zaten zevksiz oluyo çoğu en iyisi sizde kafanıza göre alın ben öyle yapiyorumda :teytey:

Evet ya alışverişide sevmiyolar pek bi kaç seçenek arasında gezinmesi var diye sıkıştırıyolar sonra satıcıyla nişanlınızın gazına gelip abuk bişey alırsınız a.s.

benimki benimle dediğiniz gibi tabak, çanak, örtü, nevresim ne varsa benimle geldi almaya. gelinlik olayına ben sokmadım. sürpriz olsun dedim. evde dikiliyo bi de benimki. o gelince köşe bucak gelinlik kaçırıyorum görecek diye ödüm patlıyor. ama bizde de maddi imkansızlıklardan sıkıntı var. beni bu çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…