Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatımm banyo setin mükemmel mükemmll mükemmell oldu tek kelimeyle....
ben bu modeli çok class buluyordum zaten..
güle güle kullan şekerim

Tatlişim, canım benim çok teşekkür ederim, hemen hemen hepiniz bu modeli yakıştırdınız banyoma tabii ben de kaydirigubbakcemile3, nişanlımla yakından da gidip bakınca çok beğenip hemen aldık. Hasır bir çamaşır sepeti de alsam banyom çok cici olacak herhalde :sm_cool:

Sulfat iyi günlerde kullan kaç paraya aldın sorması ayıp

sulfatçım bende aynı markadan arıyorum işte.balım zahmet olmazsa tek tek fiyat istesem.hepsi çok güzel .iyi günlerde kullan

ıkinize de çok teşekkür ederim a.s. Zahmet olmaz tabii yazarım canım. Ben koçtaştan bakmıştım 7 parça bu takım 165 küsur tutuyor. Ama ben başka bir yerden peşin aldım.
7 parça aksesuar 140 ytl
klozet kapağı 80 ytl
3lü banyo paspası 80 ytl
bambu havlu 15 ytl
Toplam 315 ödedik -tatlicadiarzu-

Arkadaşım çok güzel cıvıl cıvıl ama bana pahalı geldi farklı çeyiz sitelerine de bi baksana

senin 7 parça aksesuar 140 tutmuş benim elediğim halde 190 civarı.istoçta falan var mıki acaba.güzel tamam ama bu ne ya servet valla...

sülfatçım setin süper olmuşşş...

çok heyecanlıyım kızlar geçmişi okumadan sizinle paylaşmak istedim..

Yarın sabah amerikan hastanesine iş görüşmesine çağırıldımm hihoyyyt

sülfatçım setin süper olmuşşş...

çok heyecanlıyım kızlar geçmişi okumadan sizinle paylaşmak istedim..

Yarın sabah amerikan hastanesine iş görüşmesine çağırıldımm hihoyyyt

Teşekkür ederim miniğim Şeniz Umarım iş görüşmen olumlu sonuçlanır, hayırlısı olsun

senin 7 parça aksesuar 140 tutmuş benim elediğim halde 190 civarı.istoçta falan var mıki acaba.güzel tamam ama bu ne ya servet valla...

Evet canım pahalılar malesef :çok üzgünüm: Allahtan banyoma en uygun olan bu takımdı ve fiyat olarak da diğerlerinden daha uygundu kaydirigubbakcemile2

sulfatcım tek kelımeyle harıkaa vee cok uyguna almışsın nerden aldın bende alcam bılıyorsun
ı gunlerde kullan cok harıka

SINAY nan sen bana resım cekcektın banyo takkımı ıcın:mymeka:

sulfatcım tek kelımeyle harıkaa vee cok uyguna almışsın nerden aldın bende alcam bılıyorsun
ı gunlerde kullan cok harıka

Canım böcüğüm teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun Şeniz Ben bunu izmirde bir züccaciyeden aldım çok güzel şeyler var, hemşom beta bilir mağazanın adı global kaydirigubbakcemile3

yok cnm malesef gitme fırsatım olmadı annemler sık sık giderdi araba varken ctesi günleri ama ctesileri çalıyorum ama annemin dediği kadarıyla neler varmış neler :))

aslında bakırköyden bir otobüs.arabada var ama tam bilmediğim için emin olamıyorum.kaybolmamak için ilk tobüslemi gitsem
herkes çok güzel diyor.kesin olduğunu bilsem giderdim .bana da vardır gibi geliyor orda ama ....

sulfat benımkı sadece takımı 300 falndı nan valla senınkı cok ıyı kıskandım he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…