kızlar ben de bugün bikaç bişi aldım.. bktbb cnm ben de aynı seti aldım arzum soprano max.. fakat yeşil rengini aldım bunun cnm.. 90 liraya aldım.. Garantisini de şöle dediler, imzaladılar fakat çeyizlik olacağı için siz yazın tarihini dediler evlenince.. evlendiğim tarihi yazacam üstüne sonra canlar böylece garanti o zaman başlamış olacak..
güle güle kullan cnm. bende araştırdım heryerde 129 diodu bi yerde zor buldum 116 ya sen çok iyi almışsın. garantisinede bişey sormadılar zaten 3 yıl garantili bende bişey demedim ama tefallerin garantisi evlenince başlıyacak. ben özellikle lila aldım çünkü arzum çaycım var oda lila. ama yeşil çok sekerdi elma gibi. güzel günlerde kullan
Canım Hayırlı olsun aldıkların:), soprano maxı bende alıcam, denemeyi düşünüyormusun:)?
inceledinmi bize biraz bilgi verirmisin? rende yeri acaba güzel rende yapabilecekmi?
Birde çeyizinemi aldın? çeyizlik ürünler için garanti başlamamasını nasıl hallediyorsunuz kızlar?
güle güle kullan isaura...
bende pedallı seviorum çöp kovasını ama setlerinde içinde de öle pedallı olmuoki(((
güle güle kullan cnm. bende araştırdım heryerde 129 diodu bi yerde zor buldum 116 ya sen çok iyi almışsın. garantisinede bişey sormadılar zaten 3 yıl garantili bende bişey demedim ama tefallerin garantisi evlenince başlıyacak. ben özellikle lila aldım çünkü arzum çaycım var oda lila. ama yeşil çok sekerdi elma gibi. güzel günlerde kullan
Kızlar ben bugün pamuk saten nevresim takımı aldım hemde 45 YTL ye:)
Hemde kırmızılı siyahlı çok güzel bir şey resmini bulursam koyarım.Outlet bir yer buldum yastık ve yorgan kılıfı aynı sadece çarşafı farklı aynı renk ama çok az desen farkı var hiç belli olmuyor zaten.
Zorlu tekstilin taç markasının yan ürünü dedi.
Birde JUA nın inanılmaz güzel yatak örtüleri var yumşacık gül şeklinde kıvrımlı , hemde battaniye olarak kullanılıyormuş onlardan gören var mı? Ben aşık oldum resmen örtüye almayı düşünüyorum fiyatı 174 YTL kullanan ya da alan var mı?
Yani outlet dediğim hatalı pamuk saten nevresimler var ya yastık kılıfının deseni farklı yada çarşafı renkle uyumlu düz renk.Dikmende bahsettiğim yer canım.
Bende ankamall juada gördüm renkleride inanılmaz güzel.Abartılı bir yatak örtüsü almak yerine iki tane böyle tarz örtü alsam yeter diye düşünüyorum fiyatıda çok uygun.
canım dikmende nerde bende istiyorum istersen özelden atabilirsin
ben de yıllardır tefal alıcm diyodum ama bana satan adam bende ikisi de var benden al veya alma ama mutlaka philips azur ionic al" dedi.. ablamlar tefal kullanıyolar biri program 8 kullanıyo biri ise buhar jeneratörlüsünü kullanıyo. ama bana philiphs daha iyiymiş dediler.. bi kaç ay önce ben de azur ionic 4640i aldım 300 liraya..
he bi de unutmuşum bunu da aldım bugün.. felix nero 2000Watt saç kurutma fön makinesi..30 tl.. kızlar bi de bunu alırken arzum ve felix in aynı markalar olduğunu öğrendim.. aynı beko ve arçelik gibi.. arzumun yan ürünüymüş felix.. acep bi tek ben mi bilmiyodum bunu fisfisfis
biocin ne güzel seyler alıosun sen öyle a.s.
iii günler kullan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?