Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok beyhancığım denemedim, ama annemde kullanıo philips azur çokta memnunuz hatta evde ben ütü yapacağım die dolanıorum:)))))
buharı harika, kireçlendii zmn kendi kendine temizlio düğmesine basınca:)))) ayrıca nevresim falan ütülerken 2-3 kat katlayıp yapabiliosun... perdelerinde takılıykn ütüleyebiliyorsun... çok harika

bende ütü yaparken seni hatırlayacaım canım hahahah... burcuözgeciğim vardı kkde diyeceğim:))))

güle güle kullan isaura...
bende pedallı seviorum çöp kovasını ama setlerinde içinde de öle pedallı olmuoki(((

Son düzenleme:

tesekkür ederim cnm. ben denemicem çünkü bunu çeyize aldım öyle bir paketliki açmak için annemi bekliyorum. açınca sana söylerim ama ürünü yerinde inceledim diğerlerinden hiç bir farkı yok ve 700 watt diğerleri genelde 450-600 arası değişiyor ve diğerleri 2 yıl garantiliyken bu 3 yıl garantili ayrıca en önemliside fiyatı gayet güzel diğerlerine göre

güle güle kullan isaura...
bende pedallı seviorum çöp kovasını ama setlerinde içinde de öle pedallı olmuoki(((

sağol nastasiacım..evet cnm setlerin içinde olmuyo pedallı ben de bu yüzden ayrı aldım bunları kendi içinde set yaptım.. belki hatırlarsın kelebekli banyo setinden almıştım 4 parça.. onlar lavabonun orda kendi içinde set oldu bunlar da klozetin yanında set olur diye düşündüm :)) bi de mavili bi klozet kapağı alacam desenlilerden..tamamdır o zaman banyo işi :)

ohhh kurtuldun... ben banyo için hiç set met almadım ev belli olsun fayanslara göre alayım diorum.... öyle harika şeyler varki içim gidio... sanırım bende set alacağım öle böcükmü möcüklü ama çöp kovasını teneke pedallı alacağım gümüş rengi:)))

evet zaten böle şeyler ev belli olmadan alınmaz bence de.. bizim ev belli o yüzden alıyorum.. mavi fayanslar.. çöp kovasında da bas pedalaaa en güzeli valla.. diğerlerine bi ton para veriliyo ama kullanımı zor..

Kızlar ben bugün pamuk saten nevresim takımı aldım hemde 45 YTL ye:)
Hemde kırmızılı siyahlı çok güzel bir şey resmini bulursam koyarım.Outlet bir yer buldum yastık ve yorgan kılıfı aynı sadece çarşafı farklı aynı renk ama çok az desen farkı var hiç belli olmuyor zaten.
Zorlu tekstilin taç markasının yan ürünü dedi.

Birde JUA nın inanılmaz güzel yatak örtüleri var yumşacık gül şeklinde kıvrımlı , hemde battaniye olarak kullanılıyormuş onlardan gören var mı? Ben aşık oldum resmen örtüye almayı düşünüyorum fiyatı 174 YTL kullanan ya da alan var mı?

Son düzenleme:

sağolasın cnm sen de güle güle kullan.. benim de tost makinem yeşil gene arzumun.. o yüzden yeşil aldım.. ama var ya bugün gördüm ki bunu alırken çok tutuluyomuş bu ürün.. ben doğubanktan aldım.. koskoca handa sadece bi dükkanda kalmıştı.. nereye gittiysem bitti kalmadı dediler..

güle güle kullan canım, nerde buldun outleti:)))) bende istioruuum:))))

juanın o dediin yatak örtüsünü de gördüm Ankarada arayanlar için cepada jua mağaza açmış:))))) herşey var içinde mumlar vücut yağları... havlular bornozlar nevresimler vs vs... o dediin battaniye gibi olan yatak örtüsüde harika kedi tüyü gibi yumuşacık bende çok beğenmiştim:)))))

Yani outlet dediğim hatalı pamuk saten nevresimler var ya yastık kılıfının deseni farklı yada çarşafı renkle uyumlu düz renk.Dikmende bahsettiğim yer canım.

Bende ankamall juada gördüm renkleride inanılmaz güzel.Abartılı bir yatak örtüsü almak yerine iki tane böyle tarz örtü alsam yeter diye düşünüyorum fiyatıda çok uygun.

canım dikmende nerde bende istiyorum istersen özelden atabilirsin

iyiakşamlar kızlar.bugün istediğim yatak örtüsünü aldım sonunda.ya ben bunu çok pahalı sanıyodum.ama 348 dedi.inanamadım.nakit daha da indirimli aldım.yorumlarınızı bekliyorum canlar :teytey: yakın zamanda bir tanede abiye krem rengi bir yatak örtüsü alıcam.

buda henüz doğmamış ve evlenmemize rağmen hayallerini kuruğumuz oğlumuza aldğımız trabzon sporlu çoraplar. buda çeyizimden :))

canım bence de philips ütüde bir numara biz de bizimkini yıllardır kullanıyoruz çok memnunuz :lepi: ben kendime de philips alcam

evet cnm bizde anneme felixden tost makinesi alırken öğrenmiştik. saç kurutma makinen hem çok güzel hemde çok uygun güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…