Tamam glcn cimm bizde düğünden sonra görürüz napalımm :1no2:burcu özgem ve betacım gelinliği görmedik demissiniz ama itiraf etmeliyim ki dün gün boyu canım sıkkındı bu yüzden.
hepimizin zevkleri farklı farklı ve beklediğim yorumları alamayınca canım sıkıldı
olumlu seylerde söylendi gerci özellikle Esmy'cim saolsun :)
yeniden koymaya çekiniyorum açıkcası, bikaç olumsuz sey de daha duyarsam
bayıla bayıla aldığım gelinliğimden soğuycam diye...
Hoşgeldin gazme derin konular sardı burasını gene tecrübelilere ihtiyacımız vcar..
tubişe katılyorum kasmayın iş kocada bitiyorrrr kaydirigubbakcemile5 tövbe tövbe
aslında hap+prezervatif çifte koruma kızlar kesin çözüm hem terübesizler için bazı şeyler aşılmış olur .
Vücudun uygunmuş demkki esmy cim
aslında hap+prezervatif çifte koruma kızlar kesin çözüm hem terübesizler için bazı şeyler aşılmış olur .
Vücudun uygunmuş demkki esmy cim
Sağol tatlım benim, hayırlısıyla sende atlatırsın inşallah Şeniz
KIZLARR YARDIMMMM
uff ya ben nişanda ilk dans müziğini ilhan şeşen sen benim şarkılarımsında karar vermiştik ama yine kararsız kaldım.türkçe şarkı istiyorum ama bunun dışında sizce ne alternatif olabilir çok karar değiştiriyorum yaa fisfisfis
pasminam kuzum sivilcemi sıkmaya gitmiştimm:roflol:
parminam ve diğer kızlarrrrrr buldum pasta şarkımııııı çok eğlenceliiii :roflol:
yasemin kumral bim bam bomm :sm_cool:
hırsından çatlasın düşmanlar benimde artık bir kocam varrrrrrr:roflol::roflol:
tmm gelinliği tekrar ekliym tubis, beta ve burcuözge bi bakarsınız
bi de yorum yaparsınız size zahmet..kaydirigubbakcemile5
ayyy ugün çıldırcam çalış çalış şiştim valla sabahtan beri açıyorum kk'yı tek kelime yazamadan yeni bir iş çıkıyor ooffff yazda geldi iyice soğudum işten valla laptopu alıp çimlere serilsem şöyle mirmirmirmir neyse bu arada birçok arkadaşın eklediklerini ara ara görebildim sulfat canım aldıklarını güle güle kullan :1hug: eudorabeta canım birtek seninkini alıntı yaptım onda da mutlaka fikrimi belirtmek isterim kaşmirin 1. modeli çok güzel royalde de var ona benzer bir model dün ben eklemiştim hatta parpalm'a fikir olsun diye :lepi:
kızlar hap mide bulantısı yapıor bu doğru ama doktorum bana demiştiki gece yatmadan al böylelikle bulantı sorununda çözülür. zaten bunlar geçici yan etkiler.
yarın saat 1 de nikahım var kızlar yarın bu saatlerde evli olucamhihoyyyt
ayrıca erkegın krounam yontemınde bide şey var kesın degıl oyontemler korunanlarn bebişi çokgecikmiyor bilesiniz :ecrin_bebek:
Arsima kocan tecrübeliyse ve ben bu işi o yöntemi kullanarak hallederim derse ne kalıoo ki geriye mebur güvencen canım kapıycan artık gözlerini....
Buket sana katılıorum benim çikolata kistim var ve 6 ayda bir ultrasona girmek zorundayım evleneceğime yakın aşkım da bende detaylı muayeneden geçiçez şimdilik çocuk istemiyıruz ama kısmet ederse allah 3-4 sene sonra istiyoruz bana kalsa hemen yaparım çok istiyorum amaişte maddi bakımdan ve evliliğn oturması açosından böyle düşündük.
GLCNNN yawruşum benimmm kıyamam ben sanaaa...
aslında bu hekresin ne kadar objektif olduğunu gösteriyor. bence iyi bir şey
çünkü ben hep eklediğim şeylerde acaba beni kırmamak için mi beğendik diyorlar diye düşünüyordum
ama bende okudum yorumları kötü diyen olmamaış ki.ışıktan rengi değişik gibi çıkmış demişler. sen birebir yakından gören biri olarak böyle olmadığını söyledin. mesele bitmiş. önemli olan senin içinde kendini nasıl hissettiğindir... üzme kendini bu konuda lütfen. muhtemelen benim gelinğimide kimse beenmeyecek burda. çünkü bilindik gelinliklerden farklı. herkesi giyeceği bir şey değil. kabarık değil bir kere düşünsene. ama ben kimsenin kötü demesini umursamıyorum çünkü benim en başından beri hayalim bu. neyi umursarım biliyormusun arkadaşlarım benim beklentilerimi biliyorlar bu beklentiller doğrultusunda gelinlik bana yakışmış mı yakışmamış mı. ben mesela kendimden başkasına bakarken kendi zevkime göre değerlendirmiyorum. öyle olsa hiç birini beğenmem. o kişinin istekleriyle örtüşüp üstünde güzel durmuşmu diye bakıyorum kuzucuğum....
Tamam glcn cimm bizde düğünden sonra görürüz napalımm :1no2:
ama eminim çok yakışmıştır
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet gamzee sen hiç bişe demiyosunn benneyaptımki
esmycim hap ilk ay malesef korumuyor extra önlem alın. ama 2. aydan ittibaren koruyor
burcu özgem ve betacım gelinliği görmedik demissiniz ama itiraf etmeliyim ki dün gün boyu canım sıkkındı bu yüzden.
hepimizin zevkleri farklı farklı ve beklediğim yorumları alamayınca canım sıkıldı
olumlu seylerde söylendi gerci özellikle Esmy'cim saolsun :)
yeniden koymaya çekiniyorum açıkcası, bikaç olumsuz sey de daha duyarsam
bayıla bayıla aldığım gelinliğimden soğuycam diye...
en büyük korkum ilk gece hamile kalmak :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?