Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tamam glcn cimm bizde düğünden sonra görürüz napalımm :1no2:
ama eminim çok yakışmıştır
Hoşgeldin gazme derin konular sardı burasını gene tecrübelilere ihtiyacımız vcar..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet gamzee sen hiç bişe demiyosunn benneyaptımki

ayyy ugün çıldırcam çalış çalış şiştim valla sabahtan beri açıyorum kk'yı tek kelime yazamadan yeni bir iş çıkıyor ooffff yazda geldi iyice soğudum işten valla laptopu alıp çimlere serilsem şöyle mirmirmirmir neyse bu arada birçok arkadaşın eklediklerini ara ara görebildim sulfat canım aldıklarını güle güle kullan :1hug: eudorabeta canım birtek seninkini alıntı yaptım onda da mutlaka fikrimi belirtmek isterim kaşmirin 1. modeli çok güzel royalde de var ona benzer bir model dün ben eklemiştim hatta parpalm'a fikir olsun diye :lepi:

tubişe katılyorum kasmayın iş kocada bitiyorrrr kaydirigubbakcemile5 tövbe tövbe

bende sana katılıyorum canım kociş önemli :teytey:

aslında hap+prezervatif çifte koruma kızlar kesin çözüm hem terübesizler için bazı şeyler aşılmış olur .

Vücudun uygunmuş demkki esmy cim

Tek çara hap değil, iğnelerle ilgilide bilgi alabilirsiniz birde implanttı sanırım öyle bir şey var.
Doktora gidince sorun o daha iyi yönlendirir ama ben HAPA karşıyım.

GLCNN, bende görmedim gelinliğini bir sorunmu vardı.

mandilinim, nerelerde ?

GLCNNN yawruşum benimmm kıyamam ben sanaaa...
aslında bu hekresin ne kadar objektif olduğunu gösteriyor. bence iyi bir şey
çünkü ben hep eklediğim şeylerde acaba beni kırmamak için mi beğendik diyorlar diye düşünüyordum
ama bende okudum yorumları kötü diyen olmamaış ki.ışıktan rengi değişik gibi çıkmış demişler. sen birebir yakından gören biri olarak böyle olmadığını söyledin. mesele bitmiş. önemli olan senin içinde kendini nasıl hissettiğindir... üzme kendini bu konuda lütfen. muhtemelen benim gelinğimide kimse beenmeyecek burda. çünkü bilindik gelinliklerden farklı. herkesi giyeceği bir şey değil. kabarık değil bir kere düşünsene. ama ben kimsenin kötü demesini umursamıyorum çünkü benim en başından beri hayalim bu. neyi umursarım biliyormusun arkadaşlarım benim beklentilerimi biliyorlar bu beklentiller doğrultusunda gelinlik bana yakışmış mı yakışmamış mı. ben mesela kendimden başkasına bakarken kendi zevkime göre değerlendirmiyorum. öyle olsa hiç birini beğenmem. o kişinin istekleriyle örtüşüp üstünde güzel durmuşmu diye bakıyorum kuzucuğum....

sinaycım saolsun betada benim için kk oylamaya sundu canım benim ya fikrin için teşekkür ederim

aslında hap+prezervatif çifte koruma kızlar kesin çözüm hem terübesizler için bazı şeyler aşılmış olur .

Vücudun uygunmuş demkki esmy cim

he valal hem hap hem o çok ıyıymıs benımde korkum oluyor cunku oısler oldugunde hapı4 gunluk kullanıyordum hemen korumaya baslarmı acaba

vucudm uygunmu ıns sonrada bişey çıkmaz ama kaydirigubbakcemile2

Darkangel hayırlısı olsun canım. Niye bu kadar erken?

kızlar bunlarda yeni yaptırdığımız iğne oyası gelin seti

baza çarşafı

yastık

yorgan nevresimi

canım nereye ve ne kadara yaptırdınız harika görünüyor. güle güle kullan canım

Sağol tatlım benim, hayırlısıyla sende atlatırsın inşallah Şeniz

:Saruboceq:

Zuhal Olcay-Pervane

Lionel Richie&Diana Ross-Endless Love

ben davetiyeye bu şarkının sözlerini yazdırmayı düşünüyodum:lepi:

tmm gelinliği tekrar ekliym tubis, beta ve burcuözge bi bakarsınız
bi de yorum yaparsınız size zahmet..kaydirigubbakcemile5

Evet canım bende onun canlısını gördüm gayet güzel bir halıydı yerimseniben

GÜLÇıNN cimm üzülme kötü değildiki gelinliğin hem bence çekimden dolayı öyle renk farklılığı var gibi gözüküyodu bence. bak ben bi topik buldum ordada seninki gibi üstü taşlı altı kabarık ama çekim yakından yapılmış tam belli oluyo bence takma kafana hem kötü olsa ailen aldırmazdı emin ol cnm.linki yolluyorum :
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...ligim-nasilacil-yorumlarinizi-bekliyorum.html

kızlar hap mide bulantısı yapıor bu doğru ama doktorum bana demiştiki gece yatmadan al böylelikle bulantı sorununda çözülür. zaten bunlar geçici yan etkiler.

aa belkıde bnm artık ondan bulanmıyor ılk gunler heğ ogleden sonra 4-5 gıbı alıyordum bulanıyordu sımdı gece 10da alıyom uyudugum ıcın hsısetmıyorum demekki
peki gamze bu ıalcları hergun aynı saattemı almak gerekır
birde ben kutuya baktım arada atladıgım gunu farkketıım ama ne zmaan atladım hıc bılmıyorum sımdı ıs ısten gectı butun haplar bıtınce o hapı yutsammıkı

ay kızlar bende hiç ama hiç istemiyorum bebek falan hele ilk 3 yıl asla o yüzden çok sağlam bi korunma yöntemi bulamam gerek hepsi dahil:) doktora gidecem tabi bakalım inş sorun olmaz

yarın saat 1 de nikahım var kızlar yarın bu saatlerde evli olucamhihoyyyt

hayırlı olsun canımm ,heyecan doruklardadır şimdi :) yeni soyadına alışmaya başla :sm_cool:

ayrıca erkegın krounam yontemınde bide şey var kesın degıl oyontemler korunanlarn bebişi çokgecikmiyor bilesiniz :ecrin_bebek:

korkutma beni nolurr. erken bebek istemiyorum ama doğmu kontrol hapı kullanmak da istemiyorum arada kaldım yaaa :roflol:

Arsima kocan tecrübeliyse ve ben bu işi o yöntemi kullanarak hallederim derse ne kalıoo ki geriye mebur güvencen canım kapıycan artık gözlerini....

ya değilsek :jeyyar:

aynenn :lepi:

canımsın :) gelinliğini görmedim dediğinde aklıma direk bu geldi burca kabarık süslü püslü gelinlikleri sevmiyo sade seviyo, benimkini hayatta beğenmez diye düsündüm ,önemli olan objektif olabilmek tabi, kızmıyorum yorumlara ama kendimi sorguluyorum acelemi karar verdim diye, üzgün oluşum bu yüzden

Tamam glcn cimm bizde düğünden sonra görürüz napalımm :1no2:
ama eminim çok yakışmıştır

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet gamzee sen hiç bişe demiyosunn benneyaptımki

ay asla canını sıkma
ama biz resimden yorum yaptık canım ya
gerçeğini görmedik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…