ben geçen akşam ne yaptım kızlar anlatimmmmhihoyyyt gündüz alışverişe çıkmıştım neyse akşamda aşkıma aldıklarımı gösteriorum modellik yapıorum en son aldığım fuşya rengi iç çamaşırımla çıkıverdim karşısına şoka girdi:jeyyar:hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
esmy, süpermiş walla bayıldım ben çok seviyorum böyle şeyleri kocişimde seviyor.
Nerden aldın bunu bana bir deyiver.
kız pashimina sen bana kotu bişeymi dedın he anlayamadımklava:
arsima zinciri var evet pahalıya aldım ben bunalra 80 felan vermsıtım sanırım bıtane daha var oda eldıvenle
tubiscım sende bendensın heelülülülülülü
Kız sen nerden aldığını deyiver azcuk pahalımış ama bir ara alayım bende ondan.
ayyyy koptum :roflol::roflol:senin ilk defa mı geldi başına burcucum benim ki kıskançlık konusunda master yapıyor maşallah her yönünü seviyorum kıskançlığa gelince dıkanıyorum-tatlicadiarzu-erkek kuaför takıntısı var dedim ben düğünde istediğim kuaföre gitcem ömrümde 1 kez gelinlikle saç yaptırcam gönlüme göre olmazsa düğüne konsantre olamam haliyle geceyede:jeyyar:dedi iyi o zaman anlaşma yapalım düğünde son kez erkek kuaför sonra fön çektirmek için bile bayana gideceksin offff bu ne ya dedim beşka bir erkeğin saçıma dokunmasına tahammül edemezmiş kaydirigubbakcemile aman neyse sonuç olarak bizde sizin gibi pazarlıkla işi tatlıya bağladık :teselli:
Kız halen aynımı seninki hiç gelişme yokmu? Sana bir dünya öğüt verildi kız hiç uygulamadınmı?
Betada aynıymış, Allah yardımcınız olsun.
Aşk işte herşeye kadir. :asigim:
Benim kocişte çok nadir kıskançlık yapar, zati ben senin kadar katlanamazdım herhalde büyük sözüme tövbe ama burcumun özellikleri taşırım özgürlüğü severim.
kıskanırmıymışşşş :roflol: sonunda dizden 4 parmak yukarsında anlaşmayı bağladık :roflol:
kızlar şimdi ben düğün için saçımı boyatcam ama kararsızım acaba röfle mi gölge mi yaptırsam bide ne renk? oofff -tatlicadiarzu-bana yardımcı olacaksınız saç rengimi koyacam sizde fikir vereceksiniz?ama sizin fikirlerinizde resimli olsun ben pek anlamıom bu işleride :roflol:
wışşş yokk annem ben böyle olsa kafayı yerdim yaaaa:1shok:Benimkide çok kıskançç :mymeka: Gelinliğe bile bakarken yok yakası açık yok kolları çok açık yok straplez olmazz öfff bıkkınlık gelmişti..:mymeka:Şimdi abiye bakıcam kına içinn düşünmek bile istemiyorumm -tatlicadiarzu- Dün sen kartları parayı ver sen gelme biz çok gezeriz annişlerle bakarız abiye dedimm kaydirigubbakcemile3 Oda yemezler bende gelicem diyorr :mymeka: Bende kayınvalideye haftaiçi gidelim dedim oğluşun herşeyime karışıyor dedim güldü tamam dedi kaydirigubbakcemile3
hele bir ekle fikir veririz kuzum. ama röfle sanki insanı olgun gösteriyor bence yaa. gölge daha doğal oluyor yerimsenibenkızlar şimdi ben düğün için saçımı boyatcam ama kararsızım acaba röfle mi gölge mi yaptırsam bide ne renk? oofff -tatlicadiarzu-bana yardımcı olacaksınız saç rengimi koyacam sizde fikir vereceksiniz?ama sizin fikirlerinizde resimli olsun ben pek anlamıom bu işleride :roflol:
Gamze valla anlat bi şekilde üstü kapalı
bide o kitap neyle alakalı
!!!!!!!!!!!!!!ALINTI YAPMAYIN LUTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
he yani bize vücudunun ne kadar güzel olduğunu tenin ne kadar pürüzsüz olduğunu gösterip hava atmak istemiş arkadaşş :mymeka:
kızım göbeğini göstermişin yüzünü göstersen ne olacak...:mymeka:
ben yüzünü merak ettim şimdi :dilcikar:
kız burcu alıntı yapmasana hoşşikk
hayatım, fıstık gibisin he teninin rengi çok şugar çikolata gibi.
sinay, senide gördüm.
ben kaçar kendinize iyi bakın iyi akşamlar
Maşallahh!!!!!!!!!!!!!!ALINTI YAPMAYIN LUTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Benimkide böyle değildi ama 360 derece değiştii :mymeka: Çok kızıyorum artık sinirr oluyorumm hattaa Çok üzgünüm çoookwışşş yokk annem ben böyle olsa kafayı yerdim yaaaa:1shok:
gelinliğimin arkası ful açık sırt dekolteli. sence biraz açık mı dedi. ben dudak bükünce tamam tamam gönlüne göre olsun bebişimin dedi
değiştireli çok oldu sensin hoşşişkkk:mymeka:
ufff bir sürü şey kaçırmışım(( esmyinkini göremedim mirmirmirmir bende alıcam ama evde gösteremem saklıcam evde :)) hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?