en büyük korkum ilk gece hamile kalmak :dance:
kızlar bu ilk günden hamile kalmak çok düşük bir ihtimal yaaaa.bence bu kadar kormamalısınız
evet böcüğüm aklımda bağ evinde olduğu için bi gidemedik havalar ısınıyor artık bu hafta sonu gideriz büyük ihtimal hemen çekecem :lepi:sınay nan sen bana banyo takımın resmını koycaktın:ecrin_bebek:
evet böcüğüm aklımda bağ evinde olduğu için bi gidemedik havalar ısınıyor artık bu hafta sonu gideriz büyük ihtimal hemen çekecem :lepi:
eudorabeta canım benim teşekkür ederim evet evet bende böyle birşey düşünüyorum en iyisi bunun renkli bi çıktısını alıp gidiyim kuaföre :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aklıma bişi geldı
sacma ama kusra bakman
sımdık altını olan gramını göre bısey verıyo neydı o fıtre mı
kac grmdan sonrası verıyo bılgınız var mı
annemler yok bıu yıl ben vercem galıba ama annem gecen yıl abıme verdırdı evın buyuk erkeği dıe
kızlar bu ilk günden hamile kalmak çok düşük bir ihtimal yaaaa.bence bu kadar kormamalısınız
böle şeyler bi türk filmlerinde olur zaten :roflol:
Walla canım sarı saçın bana yakışacağını düşünsem kesinlikle böyle bişe yaptırırdım çok naturel duruyor çünkü yerimseniben ve dediğim gibide sana çok yakışırr :1hug:
aklıma bişi geldı
sacma ama kusra bakman
sımdık altını olan gramını göre bısey verıyo neydı o fıtre mı
kac grmdan sonrası verıyo bılgınız var mı
annemler yok bıu yıl ben vercem galıba ama annem gecen yıl abıme verdırdı evın buyuk erkeği dıe
kızlar ay sakın büyük konuşmayın.çok az ihtimal diyorlar diye önlem almayan arkadaşlarım var ilk geceden hamile kalan.Allah korusun vala...
böcüküm ziynet eşyaların fitresi olmaz zekatı olur diye biliyorum :uhm:
Altın ve gümüş dışındaki ziynet eşyaları zekata tabi değildir. Altın ve gümüşten yapılmış ziynet eşyaları ise, zekat için gerekli diğer şartları da taşıdığı takdirde zekata tabidir. Bu itibarla altından yapılmış zîynet eşyaları, 80.18 gr. veya daha fazla ve üzerinden bir yıl geçmiş ise zekata tabîdir.
KIZLARRR ELTİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN ALDIĞIM ELBİSEMM..NASIL SİZCE..YA ALDIM AMA SONRADA KARARSIZ KALDIM ALMASAMIYDIMKİ DİYE.ALTINA DORE ÜSTÜ TAŞLI AYAKKABI GİYCEM AÇIK
tobicim elbisen güzelmiş güle güle kullan cnm ayakkabıyla tamamlar. burcunun dediğine katılıyorum ama olsun oda senin düğünde giyer beyaz ödeşirsiniz)
bak bir düğünde birde ölümde beyaz giyilmez derler...
ikiside kişiye özeldir. yasta birtek beyaz kefen vardır dierleri siyah giyer koyu gyer farkındaysan. düğünde de bir tek gelin beyaz giyer. ben istemezdim şahsen vallahi :1no2: kızma bana emi kuzucuğum Şeniz
ayy canım yaa çok tatlısın :1hug:Şeniz
tobicim elbisen güzelmiş güle güle kullan cnm ayakkabıyla tamamlar. burcunun dediğine katılıyorum ama olsun oda senin düğünde giyer beyaz ödeşirsiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?