bende dedim özenti gibi olcam diye ne alakası var dediler hatta ve hatta ya gelin beyaz ben beyaz dedimmm ayyyyyy görümyomusn yaaa:çok üzgünüm:
kızarmıyım hiç bitanem..haklısın bende çok tereddüt ettim sonra ne biliyim işde al al diyince aldım..ama aklım takılmadıda değil yanii:çok üzgünüm:
aman boşverr hem orda sende gelinsin herkes dikkatli inceler şimdi eltinle seni :)
kızın kendisimi al all dedi??? eğer öyleyse sorun yok yerimseniben
tobı elbıse guzel keske baska renk olsaymışş
bencede böcüğüm ahha ahhh
başka alıcaksan bir elbise fazlan var :) hadi iyisin.. bunu kınanda ya da kınasında da giyebilirsin.
kız ben aldım zaten bunuda masraf bana yaniii :)
kınada yapmıyo ay bayılcam kesin yeni bi elbise alcam artık
kına yapmıyo muu :1shok:
kınasız olur mu hiççç
kızlar profesyonel stüdyo fotolarını sonra eklicemmmm .. böcükkkk nerelerdesin sen yahuu
KIZLARRR ELTİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN ALDIĞIM ELBİSEMM..NASIL SİZCE..YA ALDIM AMA SONRADA KARARSIZ KALDIM ALMASAMIYDIMKİ DİYE.ALTINA DORE ÜSTÜ TAŞLI AYAKKABI GİYCEM AÇIK
kızlar profesyonel stüdyo fotolarını sonra eklicemmmm .. böcükkkk nerelerdesin sen yahuu
MüebbetSevdam; çok güzel mutluluk ve huzurla yatın kocişinle.
Çok büyük bir el emeği.
m.sevdam cnm cok güzel iyi günlerde kullamanız dileğiyle.çok şık
m.sevdam tek kelimeyle bayıldım.çok güzel ya insan bunları kullanmaya kıyamaz gerçekten iğne oyası çok zarif duruyo
Ayy harikaa çok beğendimm :lepi: İnsan bunları kullanmaya kıyamaz
Yaptırdınızmı canım ? Çok güzel olmuş :asigim:
Müebbetsevdam nasıl güzel bir takımdır öyle, çok beğendim. İyi günlerde kullan Şeniz
m sevdam cok guzelmış emeğıne sağlık yapanın cok harıka
canım nereye ve ne kadara yaptırdınız harika görünüyor. güle güle kullan canım
/QUOTE]
m.sevdam gelin setin çok güzelmiş bende istiyommmm
.
hepinize çok teşekkürler kızlar. daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. beta ve hayatım canım evet yaptırdık.iğne oyasını annem ördürmüştü yıllar önce geçen haftada nevresimciye verdim çektirdim.sadece iğne oyası bendendi.geri kalan hepsi ondan ve 130 liraya yaptı beta canım seninde mobilyaların hayırlı olsun
GLCNNN canım gelinliğini bende göremedim tekrar eklemen mümkün mü ?
kızlar birde şu doğum kontrol yönünden bende düşünceliyim ilaç kullanmak istemiyorum çevremde ilaç kullanıpta bebek sahibi olamayan bir kaç aile tanıyorum o yüzden korkuyorum. napıcam bende tam bilmiyorum alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?