Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tobı elbıse guzel keske baska renk olsaymışş

off netten okudum bıseycık anlamadım 85 gr olursa dıo sonra 85+20 gram olursa 20 grm yerınede verılıyomuş artı 1/4 sanırsam neyse kafam ıyıcene karıstı
ı aksamlar

bende olsam istemezdim benden başkasını beyaz giymesini...

ama elbise çok güzelmiş...

abimin nişanında ben gelin önde olsun die uzun tuvalet bile giymedim kısa giyinmiştim

bugün sohbetinize katilamadim insallah bir sey kacirmamisimdir

KIZLARRR ELTİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN ALDIĞIM ELBİSEMM..NASIL SİZCE..YA ALDIM AMA SONRADA KARARSIZ KALDIM ALMASAMIYDIMKİ DİYE.ALTINA DORE ÜSTÜ TAŞLI AYAKKABI GİYCEM AÇIK

bu elbise güzel, nisan kina elbisesi bile olurmus abiyenden... iyi eylenceler dügünde

kızlar profesyonel stüdyo fotolarını sonra eklicemmmm .. böcükkkk nerelerdesin sen yahuu

ay ay ay foto geliyor merakla bekliyorum

minik canim... ne cok zayifim ne de kilolu bu aralar dedigim gibi biraz aldim.. vermek istiyorum... dogum kontorl hapi kulanacam oda büyük ihtimal kilo yapacagi icin simden önlem almam gerek kaydirigubbakcemile3

MüebbetSevdam; çok güzel mutluluk ve huzurla yatın kocişinle.
Çok büyük bir el emeği.

m.sevdam cnm cok güzel iyi günlerde kullamanız dileğiyle.çok şık

m.sevdam tek kelimeyle bayıldım.çok güzel ya insan bunları kullanmaya kıyamaz gerçekten iğne oyası çok zarif duruyo

Ayy harikaa çok beğendimm :lepi: İnsan bunları kullanmaya kıyamaz
Yaptırdınızmı canım ? Çok güzel olmuş :asigim:

Müebbetsevdam nasıl güzel bir takımdır öyle, çok beğendim. İyi günlerde kullan Şeniz

m sevdam cok guzelmış emeğıne sağlık yapanın cok harıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…