Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

stüdyo fotolarını ekledim ama orjinalleri bilg olmadığı için albümden çektim o yüzden flaş falanda parlamış:)) en kısa zamanda orjinleride eklicem kızlar muck

günaydın tatlım hani nerde ben göremedim ? a.s.

cnm komşum üzülme ama ya
Allah kavuştursun :çok üzgünüm:

saol cnm off daha annemı babamı görmeme en az 3 ay vr yıllık ızın vermeseler 1 yıl göremem
neyse sbh suplamı yemek takımıyla denedım sadece nasıl duruo dıe benımksında baya boşluk vardı
hanı gecen gun bırı koymustu beta mıydı acep cok kapalıydı nerdeyse görunmuycek kadr baktım benımkınde acıklık baya var hoş duruyo acep onun servıs tabağımı cok buyuktu-tatlicadiarzu-

insanın kendisi güzel olunca resimlerde ayrı bi güzel oluyo tabi

çok güzeller gamze mutluluğunuz daim olsun

komşu belkide betanın suplaları küçük bilmiomki ben pek anlamıom bu işten
3 ay dediğin gecer komşum üzülme hem yıllık izinini niye vermesinler söke söke alırsın

komşu belkide betanın suplaları küçük bilmiomki ben pek anlamıom bu işten
3 ay dediğin gecer komşum üzülme hem yıllık izinini niye vermesinler söke söke alırsın

supla standart olıyy demekkı onun servıs tabağı cok buyuk bıde aklıma takıldı sbh sbh kalktım kolılerı actım denedım bı harıka duruyo:asigim:
gecen yıl 1 hafta zor aldımkı zaten 2 gun yol

yarın sabah için kadın doğum doktorundan randevu aldım,
şu doğum kontrol konusunda kesin karar vermek istiyorum artık :)

supla standart olıyy demekkı onun servıs tabağı cok buyuk bıde aklıma takıldı sbh sbh kalktım kolılerı actım denedım bı harıka duruyo:asigim:
gecen yıl 1 hafta zor aldımkı zaten 2 gun yol

hı hı beta demişti zaten onun servisleri çok büyükmüş...

kızlar kütahya porselenin yeni çıkardığı takımların kendi suplaları var sanırım bilgisi olan ver mı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…