Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu benim beğendiğim takım mesela en üstteki pasta tabağı altındaki servis en alttaki ne?
bence o suplası sizce de öle olabilir mi

herkeslere günaydınlar diliyorummmmmm

böcüğüm ailen gitmiş snaırım allah kavuştursun üzülme kuzum:1hug:

pardon ya bak resımde öle gornuyo ama şöle
en usttekı tatlı ortadakı yemek alttakı servfıs
yemek tabakları cok cukur deıl kutahyanın cnm benımde öle cunku sımdık aklıma geldı

pardon ya bak resımde öle gornuyo ama şöle
en usttekı tatlı ortadakı yemek alttakı servfıs
yemek tabakları cok cukur deıl kutahyanın cnm benımde öle cunku sımdık aklıma geldı

yok canım bi çeyiz sitesinde vermişler baktım çukur tabağı ayrıca var.97 parça takım zaten toplamda..resmi eklerdim ama sitenin adı yazıyo sorun olur mu

yok canım bi çeyiz sitesinde vermişler baktım çukur tabağı ayrıca var.resmi eklerdim ama sitenin adı yazıyo sorun olur mu

ben bı mağazasına bakem soram
suplalı yapmışlarsa bı takım daha alcaktım cok ıyı olur ama sanmıyorumbenneyaptımki

yok canım bi çeyiz sitesinde vermişler baktım çukur tabağı ayrıca var.97 parça takım zaten toplamda..resmi eklerdim ama sitenin adı yazıyo sorun olur mu

yemek takımları 82 yada 84 parca olmuyo mu supla var desek artı 12 ekle gene 97 olmuyokı-tatlicadiarzu-

KIZLARRR ELTİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN ALDIĞIM ELBİSEMM..NASIL SİZCE..YA ALDIM AMA SONRADA KARARSIZ KALDIM ALMASAMIYDIMKİ DİYE.ALTINA DORE ÜSTÜ TAŞLI AYAKKABI GİYCEM AÇIK

yengem ılk gece hamıle kaldı :ecrin_bebek:

bende olsam istemezdim benden başkasını beyaz giymesini...

ama elbise çok güzelmiş...

abimin nişanında ben gelin önde olsun die uzun tuvalet bile giymedim kısa giyinmiştim

benimde kınam olmicek

yarın sabah için kadın doğum doktorundan randevu aldım,
şu doğum kontrol konusunda kesin karar vermek istiyorum artık :)

tobiciğim elbise güzelde bn şeye güldüm eltimin düğünü demişssin ya kaydirigubbakcemile5 kaynının yani demi
minik bende öyle şeylere dıkkat ederım gelının onune gecmemek lazım d
glcnn hadı blm hayırlı olsn bizede bıldrı sonucu
vce herkeze GÜNAYDINNNN

kimse bişi söylemedi :çok üzgünüm:
burcucum ve buketcim canlarım benim fikirleriniz için teşekkür ederim a.s.
hayatımfotonu gördüm sende de ne fizik varmış heeee

betanın gösterdiği resnk çok güzel öyle yaptırt.

kızlar bu ilk günden hamile kalmak çok düşük bir ihtimal yaaaa.bence bu kadar kormamalısınız

Yengem kaldı.

Beta açıklamış böcük öyle biliyorum bende ama borç falan oluncada verilmiyor diyorlar bir bilen bulup sorsan iyi olur yada annene sor. Allah kavuştursun.

KIZLARRR ELTİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN ALDIĞIM ELBİSEMM..NASIL SİZCE..YA ALDIM AMA SONRADA KARARSIZ KALDIM ALMASAMIYDIMKİ DİYE.ALTINA DORE ÜSTÜ TAŞLI AYAKKABI GİYCEM AÇIK

Eflatun rengini alıcaktım bu elbisenin çok beğenmiştim alamadım. İyi günlerde giyi.
Benim düğünde giyen olsaydı beyaz yada krem bir şey demezdim, ancak arkadaşım var burcunun dediği gibi kendisinden başkasının giymesini istemiyor.

bu benim beğendiğim takım mesela en üstteki pasta tabağı altındaki servis en alttaki ne?
bence o suplası sizce de öle olabilir mi

Bu takımı ilk gösterdiğinde de çok beğenmiştim, alttaki büyük servis tabağı. Supla ondan daha büyük oluyor.

bak bu var du ben bıras daha ınceleyım eğer öleyse süper olur 2.takım alcam cunku

bende kütahyadan aldım bana supla vermedi hoşşikler :mymeka:
hoş ben alalaı yaklaşık 1,5 yıl olacak ama neyysse :1closedeyes:

97 parca yazıyo ama parcaların acıklaması yok
bıde bakıyom bakıyom
en ustte kase yemek tabağı tatlı tabaği servıs eeeee bunlar her takımda var supla hangısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…