Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu 6 kavanoz minik baharatlar koymak için..üzerinde ceviz fındık fıstık vs bişiler var kapağında..yandakide yine aynı şelikde mutfak havlusu asmak için....ikisi 10 ytl aldım...

buda 5 ytl aldığım capri pijamam..heryerde görmüşsünüzdür..rengi hoşuma gitti aldım

arkadaşlar birde şu askılar vairya kumaşdan ondan aldım 5 tane ama koymayayım dedim..nasıl olsa biliyosunuz nasıl bişi olduğunu die...birde tansaştan şu üstü twtyli bardaklar vardıya ondan aldım...
son cicilerim bunlarrr arkadaşlar....

minikçim bak kütahya porselende bi resimde senin dediğin gibi supla tarzı servis tabakları var

burda fasla ne var bılmıyom ama benım bıldığım 82 84 parca olduğu :bbo: benımkı 82 galıba ama cok emın deılım
ınş supla vardır
nan ozmn ben bıdahakı takımımı gold alcaktım yengemde gold supla almış baa sımdık evdekı gumus uymuyo dıe gumus alcaktım benım işler ıyıcene karıstı ne etcem o gold suplaları acep gunluklerımı gold mu alsam -tatlicadiarzu-

kızlar beyaz mobilya hakkında neler düşünüyorsunuz
ben yemek odası takımı, yatak odası takımı yük dolabı portmanto gibi ahşap ürünlerimi beyaz istiyorum

ECCU' nün evine bak derim.

fazla olan servisler supla yerinemiymiş. bir an önce mağzaya git bak. İlk takımdan vazmıgeçtin, siyahı model olsun diyemi ekledin.

Arsima, götümce değil kız görümcek doktorlar dizisinde zanan görümcesine hep öyle diyordu kaydirigubbakcemile3
(benim ki çok iyi çok şükür )

hepsini iyi günlerde kullan
ben o kavanozla havlu asacağını gördükçe ceviz yemek isterim :roflol:

kızlar beyaz mobilya hakkında neler düşünüyorsunuz
ben yemek odası takımı, yatak odası takımı yük dolabı portmanto gibi ahşap ürünlerimi beyaz istiyorum
hersey beyaz mı olcak bılmem yemek odasında koltuklarda ghoş duruyo ama her yer beyaz sevmem ben pek

cok hoş ve cok ucuz:1shok: nerden aldın
ı gunlerde kullan cnm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyy koptummm

Arsima, götümce değil kız görümcek doktorlar dizisinde zanan görümcesine hep öyle diyordu kaydirigubbakcemile3
(benim ki çok iyi çok şükür )

oda iyiymiş
hiç izlemedim adaşım bilmiyordum bunu ama tuttum :lepi:

ARSİMAAAAA kızım kopardın beniii gebertttin yaaa benzeteye bak:roflol:

benim görümcem yok ama görümcem olmaya talip çok lülülülülülü
2 adet kaynım 1 adet eltim 1 adet kayınvalidem 1 adet kayınpederim var

ahşap mabilyalar beyaz olacak
koltuklar, yataş başı, yatak örtüsü , halı v.s. onlar renkli olacak tabi

evet tubi fransız kalım ben biraz tekrar ekleyebilirmisin bi araa.s.

saolunn kızlarrr beğenmenize sevindimmm

böcüğümmm o kavanozlar varya istanbul bakırköy pazarından aldımmm alabilirsin yanii çok vardııı..
pijamamıda ankaradan almıştımm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…