günaydın şekerlerr..
dans müziğim zuhal olcay pervanede karar kıldık ( kim önermişti hatırlamıyorum ama çooook teşekkürr ederim)
benimde 2 görümce,1 kayınvalde,1 kayınpeder var -tatlicadiarzu- kaynım yok
günaydın şekerlerr..
dans müziğim zuhal olcay pervanede karar kıldık ( kim önermişti hatırlamıyorum ama çooook teşekkürr ederim)
benimde 2 görümce,1 kayınvalde,1 kayınpeder var -tatlicadiarzu- kaynım yok
yengem ılk gece hamıle kaldı :ecrin_bebek:
saolunn kızlarrr beğenmenize sevindimmm
böcüğümmm o kavanozlar varya istanbul bakırköy pazarından aldımmm alabilirsin yanii çok vardııı..
pijamamıda ankaradan almıştımm cnm
kızlar bu 6 kavanoz minik baharatlar koymak için..üzerinde ceviz fındık fıstık vs bişiler var kapağında..yandakide yine aynı şelikde mutfak havlusu asmak için....ikisi 10 ytl aldım...
buda 5 ytl aldığım capri pijamam..heryerde görmüşsünüzdür..rengi hoşuma gitti aldım
arkadaşlar birde şu askılar vairya kumaşdan ondan aldım 5 tane ama koymayayım dedim..nasıl olsa biliyosunuz nasıl bişi olduğunu die...birde tansaştan şu üstü twtyli bardaklar vardıya ondan aldım...
son cicilerim bunlarrr arkadaşlar....
ahşap mabilyalar beyaz olacak
koltuklar, yataş başı, yatak örtüsü , halı v.s. onlar renkli olacak tabi
saolunn kızlarrr beğenmenize sevindimmm
böcüğümmm o kavanozlar varya istanbul bakırköy pazarından aldımmm alabilirsin yanii çok vardııı..
pijamamıda ankaradan almıştımm cnm
İyi günlerde kullan.
tatlım sana fikir olsun diye ECCU'nun evine bak demiştim. Tamamen beyaz olmayacakmış iyi arada renklerin olması gerekir.
ayyy evet benim yengemde(dayımın eşi)reglisi bitmiş 4 gün sonra düğündelikafadulden doğal olarak ilk gece yumurtalıklarında faaliyette olduğu güne denk gelmiş hamiş kaldı şimdi kızı 10 yaşında ve hep şunu der iyi ki ilk geceden hamile kalmışım ne olduğunu anlamadan doğurdum büyüttüm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tobi çok güzel ve çokta ucuz ben sadece şeker-tuz-kahve kavanozlarıma 45 TL vermiştim içim yanıyor içimkonyada yok ki bakırköy makırköy burda çok fazla pazarda yok bi sosyete pazarı kuruluyor salı günleri o da cehennemin dibinde ben gidene kadar toplanıyor zaten -tatlicadiarzu-
kim söylemişti burdan bana yaa :1shok: ewt arsima bi kısmı duruyo gibi oluyo ama olsun dedik sözleri ilk başta çok hoşumuza gitti bi de müzik. buketcimde yazmış sözleri :1hug:
alan varmı?şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?