Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın şekerlerr..
dans müziğim zuhal olcay pervanede karar kıldık ( kim önermişti hatırlamıyorum ama çooook teşekkürr ederim)
benimde 2 görümce,1 kayınvalde,1 kayınpeder var -tatlicadiarzu- kaynım yok

bende onu çok beğeniyordum
ama bi kısmı var orası bana dans için uygun gelmedi ve vazgeçtim

ben pervane yi çok seviyorum
özellikle sözleri çok anlamlı:asigim:

Ben bal arısı gibiydim senden önce
Bak pervanelere döndüm seni görünce

Yana yana kül olsam her an
Yine de senden ayrılamam
Yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam
Yana yana kül olsam her an
Yine de senden ayrılamam
Bin yıl yaşasam yine sana doyamam

Sana gönlümü verdim nazlı güzel
Seni almazsam gözlerim açık gider
Bana ellerini ver, hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel
Bana ellerini ver, hayat seni sevince güzel
Sana gönlümü verdim nazlı güzel

yengem ılk gece hamıle kaldı :ecrin_bebek:

ayyy evet benim yengemde(dayımın eşi)reglisi bitmiş 4 gün sonra düğündelikafadulden doğal olarak ilk gece yumurtalıklarında faaliyette olduğu güne denk gelmiş hamiş kaldı şimdi kızı 10 yaşında ve hep şunu der iyi ki ilk geceden hamile kalmışım ne olduğunu anlamadan doğurdum büyüttüm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

saolunn kızlarrr beğenmenize sevindimmm

böcüğümmm o kavanozlar varya istanbul bakırköy pazarından aldımmm alabilirsin yanii çok vardııı..
pijamamıda ankaradan almıştımm cnm

çok güzeller güle güle kullan
bende o kaprili takımlardan alıcam
bugünler de giyim (iç giyim, pijama, gecelik, ) onlar la ilgileniyorum
mutfak alışverşlerini bıraktım
yok sa bir mutfak daha gerekecek.............

kim söylemişti burdan bana yaa :1shok: ewt arsima bi kısmı duruyo gibi oluyo ama olsun dedik sözleri ilk başta çok hoşumuza gitti bi de müzik. buketcimde yazmış sözleri :1hug:

İyi günlerde kullan.

ahşap mabilyalar beyaz olacak
koltuklar, yataş başı, yatak örtüsü , halı v.s. onlar renkli olacak tabi

tatlım sana fikir olsun diye ECCU'nun evine bak demiştim. Tamamen beyaz olmayacakmış iyi arada renklerin olması gerekir.

günaydın

böcugum allah kawuştursun
tobıcım ii gunlerde kullan

benımdde bır tane gorumcem + kayınwaldem +kayınpederım war bu kadarcık

Kızlar ben sinevizyon gösterimi sunucam biz çıkmadan önce cd hazırlanmış resimlerimizden oluşan slayt gösterisi fondada EFKAN ŞEŞEN dermanımsın yar parçası çalıcak gerçi tüm parçaları çok güzel efkan babanın

saolunn kızlarrr beğenmenize sevindimmm

böcüğümmm o kavanozlar varya istanbul bakırköy pazarından aldımmm alabilirsin yanii çok vardııı..
pijamamıda ankaradan almıştımm cnm

tobi çok güzel ve çokta ucuz ben sadece şeker-tuz-kahve kavanozlarıma 45 TL vermiştim içim yanıyor içim konyada yok ki bakırköy makırköy burda çok fazla pazarda yok bi sosyete pazarı kuruluyor salı günleri o da cehennemin dibinde ben gidene kadar toplanıyor zaten -tatlicadiarzu-

ekımde evlendıler bıdahakı ekımde bebelerı büymuştu bılemkaydirigubbakcemile3 sımdık 10 aylık yığenım var cok tatlu :asigim:

mutfak alışverişi bitti demi ama birtek erzak kavanozlarım kaldı
baharat takımım var teyzem hediye almıştı
üral porselen den
tazluk-şekerli-çay-kahve onun içinde var
ama erzak kavanozlarımı alamadım
metal kapaklı istiyorum sizce nasıl
alan varmı?şutarafagitti

kim söylemişti burdan bana yaa :1shok: ewt arsima bi kısmı duruyo gibi oluyo ama olsun dedik sözleri ilk başta çok hoşumuza gitti bi de müzik. buketcimde yazmış sözleri :1hug:

ben salona fun fun'la giripyerimseniben You're my everything ile dans etmeyi planlıyorum :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…