Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım sakın metal alma kuzenim 10 aylık evli ve metal kavanoz aldığı için 1000000 pişman mutfakta yemeğin buharıyla mahvolmuş izler kalmış su izi gibi silince yarı çıkıyormuş yarı çıkmıyormuş belki o kalitesiz metal aldı bilemiyorum ama yinede benden sana bi fikir ben beyaz porselen aldım kapakları bambu çok şık duruyor ama epey tuzlu oldu -tatlicadiarzu-

ben aldım
te büle

canım ben bunları çok beğenmiştim:asigim:
hatta bi tane fazla alırım içini şeker le doldururum mutfak masasında hep durur
gelen çocuklara veririm diyodum
ama istifleme konusunda kapakları düz değil ya üst üste koyamam diye almadım
senin almana sevindim ama çok beğendim çünkü
büyük boyları iyi mi erzak için?

teşekkür ederim canım o kısmı düşündüm
birde erzak kavanozları gerçekten pahalı
bakalım içime yatan birşey olursa alıcam
özellik le metal olmasına bakmayacağım o zamanCADIARZU

benimde 4 tanee kaynım var hiç görümcem yok sırnaşık şey

benimde sadece GÖRÜMCE m var
şu an iyiyiz ama çok samimi değiliz
ama ileri ki yıllarda iyi arkadaş olmak isterim
sonununda çocuklarım olursa halası olacak canım-tatlicadiarzu-
birde mesafeyi iyi ayarlamak lazım bende
çok tanıdığım oldu başta çok iyilerde cıvık cıvık tı ilişkileri ama sonra düşman kesildilerCADIARZU

bence sen gold suplaları sakla bi arkadaşına çeyiz görme hediyesi olarak götürürsün kaydirigubbakcemile2

arisma cam kavanozlar çok şıkmış

günaydın kızlarrrrrr

Günaydın Gamzeeee iyi ki geldin sana ihtiyacım var:1hug: şimdi ben gelinliğimi dikime verdim 30 mayısta teslim edilcek nasipse dün provaya gittim gelinliğimin bel basen kısmını seninki gibi yaptırcam stilist boyumu ölçtü baseni ölçtü omzumdan basene kadar 68 cm verdi ben ısrarla basen otursun kabarık etekli olcak zaten kabarıklıklar bel bölgesinden başlamasın dedim o da balık etek gibi olur sen emin misin bak ben dikerim sonra beğenmezsen bilmem falan dedi seninki gibi istiyorum ama stiliste anlatamıyorum ben hiç öyle gelinlik dikmedim diyor ısrarla senin nereye kadar oturttular tam :uhm:ben kalça dedim o kalça üstü ölçtü ooff kafayı yiyecem -tatlicadiarzu-

bugun dr gtcem
çillerım ve sıvılcelerım ıcn
acep ordan alcam ılacları ssk karsılar mı
bıde cıldıyeye gtcem demı

ben görümcelerden korkarım...çevrede çok gördüm görümce yüzünden nişan atanları..
bende görümceden korkuyom ama eltilerim iyi olur inşallah

benimde görümcem yokkk sadece eltim var:))

dimples bu arada şimdi senin düğün fotolarına bakıyorum
çok güzel olmuşsun
gelinliğinde çok güzelmiş
üst kısmını biraz uzun tuttunuz dimi
kalçaya yakın yani
birde straplez ile rahat ettinmi/

mınık bana hedıye gelenı başkasına goturemem :mymeka:
karar verın karsılar mı karsılamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…