cnm ılk 7 gunse zaten 7 gun hastaydım kullanıkn bişey olmadı neyse ya ılkac bugun son baklm bellı olru herseyşöyle hesaplayacaksın esmy..
mesela 28 günde 1 adet oluyorsan 12-16. günler tahlikeli en fiskli günler bunlardır..
adet sonrası ve adet olmadan hemen önceki günler en tehlikesiz günlerdir ancak risk herzaman var tabiki...
doğum kontrol hapıda ilk başlayanlarda ilk 7 gün tam koruma sağlamaz sonrasında korur
minik cnmcım yanlış biliossun malesef ilk ay koruma sağlamıyor haplar!!! kızlar il günden koruma sağlayanlar aylık iğneler sadece.
ama prospektüs bilgisinde öle yazıyo ilginç doğrusu...
ama en güzenlisi iğneler herhalde ben öle yapmayı düşünüyorum 3 aylık iğneler varmış...
ilacı unuturum ben hergün içmeyi
mınık
nan bana hedıye gelen baskasına gıder mı hem veremem hıc kusra bakmasın bı borcam alırım yeter:roflol:
gectı mı erkek ark gerıc bende toplasan 5 tane varama önlem almak lazım
ama en güzenlisi iğneler herhalde ben öle yapmayı düşünüyorum 3 aylık iğneler varmış...
minikcim iğneyi en az 1 çocuk olduktan sonra doktorlar tavsiye ediyor çok skıncalıyasakkelime
cnm valla ben kadın doğum alanında prof olmuş birine sordum. ilk ay koruma sağlamaz dedi. evet iğneler güzel ama vurulacaksan aylık vururl 3 aylık değl
daha evliliğe 3 yıl var nasılsa artık o zamana kadar karar veririm :roflol: :roflol:
boyunu sormuştum canım yukarda ama arada kaynadı herhalde görmedin...
esmycim senin tehlikeli günlerin 19.04 ile 24.04 arasıymış eğer şanslıysan kazasız atlatıcankaydirigubbakcemile5
ay valla karıstı dedıgımgıbıbugun hapınsongunu bekleylm bır haft abaklmyatak odası örneği-hadim mobilya
gamzecıgım otarıheler demek bi dusunuyom ozamanlar tehlıkerlı durumlar ıldumuki
brnck86 cnm surgulu kapı dusunmuyormusun
evt geçti onunkiler..
1 tane krem verdi içine antibiyotik katılan bişey
1 solusyon birini sabah birini akşam sür demiş...şimdi hiç yok
minkcim boyum 1.68 cnm kilomda evlenmden önce 48 idi şimdi 53 oldu
esmy ben yatak odamı aldım canım..sürgülü..
bunu dolaşırken gördüm fikir olsun diye ekledim..
he he ok cnm anlsm
gMZEKIZ NASIL LADN KILUYU ÖYLE
BUARADAC.TESİ GORUMCEMLER ELTIM KAYINVALDEMFELAN YEMĞE ÇĞRDM MENU OLSUTURDUM AMA KENDIEM GUVENIYOM GAMZE SENDEN TİYOMU ALSMA NE
evlenmeden önce benim gibiymişsin sende zayıflık bakımından bende 1.62 boy 41 kiloyum bende üst kısmını böyle katlanmış gibi istiyorum az kilolu göstersin die :1rolleyes:
Canım benim gelinliğin etekleri seninki gibi düz saten değil ama kabarık bir etek istiyorum sence hoş durur mu bu arada basen oturtmayı gelinlikçi mi tavsiye etti senin fikrinmiydi???cnm gelnliğimin resmini göster ona olmazmı?? benimkini kalçadan ölçtü kalçadan oturttu cnm
bende basen oturtmayı düşünüyorum minik ve düğünde topuklu giymiycem düz taban babet alıcam (boyum 1.72)bence kısa boylu uzun boylu meselesi değil fiziğe düzgün oturması lazım gamzede de maşallah cuk oturmuşgamze bu arada ben şu an 54 kiloyum evlenince Allah sonumu hayır etsin
ya ben erkenmıdavrandm ama beklyolar ıgbıme geldı bıde aradan cıksın ıstedım sende calsıyonmu cnmArsima, kavanozlarımız aynı canım içine kuru gıdaları koyunca çok şirin oluyorlar.
gamze, yardım bacım mesaj attım.
esmy, menüde ne var. 1 ay sonra falan benimde almam gerekicek.
2 kaynım ve 1 görümcem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?