Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamze senin boyun kaç canım..

gelinliğin süper yakışmış ancak bana kısa boylulara bu tarz gitmez gibi geldi ondan soruyorum

mınık
nan bana hedıye gelen baskasına gıder mı hem veremem hıc kusra bakmasın bı borcam alırım yeter:roflol:

gectı mı erkek ark gerıc bende toplasan 5 tane var ama önlem almak lazım

mınık
nan bana hedıye gelen baskasına gıder mı hem veremem hıc kusra bakmasın bı borcam alırım yeter:roflol:

gectı mı erkek ark gerıc bende toplasan 5 tane var ama önlem almak lazım

evt geçti onunkiler..
1 tane krem verdi içine antibiyotik katılan bişey
1 solusyon birini sabah birini akşam sür demiş...şimdi hiç yok

evt geçti onunkiler..
1 tane krem verdi içine antibiyotik katılan bişey
1 solusyon birini sabah birini akşam sür demiş...şimdi hiç yok

bende çil ıcın gıdıyom aslında dırek gunes korucuyu alırm ama herkes bısı önerıyo cıldıme bısey surmedım sımdık mafolmasın dıe dr en ıyısını bılır dedım
bıde 5 tane falan sıvılcem var ama 1aydr gecmedı öle cok yok bellıde deıl ama leke kaldı korkuyom zaten kuru cıltlıyımgamyoncuiremsu

en iyisi sen git bi eczaneye gebelik testi al esmacım

brnck86 ben pek beğenmedim dolabı garip geldi bana

Burcuuuuu canım, yine cici şeyler almışsın, özellikle kırmızı ev elbisesinin rengi harika. İyi günlerde kullan canım Şeniz

Tobi
ne şirin şeyler almışsın, fiyatları da çok uygun. Güzel günlerde kullan. Bu arada elbise konusu kapandı ama ben de fikrimi söylim bence de farklı bir renk al. Kuzenim ısrarla beyaz veya krem giymek istiyordu benim düğünümde ama ben izin vermedim kötükedihüso Dün bile şansını deneyip sordu, hayııııııııııııırrrrrrrrrrr dedim klava:

cnm gelnliğimin resmini göster ona olmazmı?? benimkini kalçadan ölçtü kalçadan oturttu cnm
Canım benim gelinliğin etekleri seninki gibi düz saten değil ama kabarık bir etek istiyorum sence hoş durur mu bu arada basen oturtmayı gelinlikçi mi tavsiye etti senin fikrinmiydi???

Arsima, kavanozlarımız aynı canım içine kuru gıdaları koyunca çok şirin oluyorlar.

gamze, yardım bacım mesaj attım.

esmy, menüde ne var. 1 ay sonra falan benimde almam gerekicek.

2 kaynım ve 1 görümcem var.

ya ben erkenmıdavrandm ama beklyolar ıgbıme geldı bıde aradan cıksın ıstedım sende calsıyonmu cnm
menüde
mercimek çorbası
üçrenk börek
fırında tavuk patates
ortaya bıseyler
bitek ara yemek olarak yanı yemek degıldse sebze yada zeytınyaglı bişey karar veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…