- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
heh biliyordum unutmayacağını kaydirigubbakcemile5
hafızası kuvettili arkadaşım benim Şeniz
sağol şekerim .ya kızlar kpss için başvuru formu alan oldumu aranızda.annem dışardayken alayım ben dedi.kendi gelsin burdan işlemler var faln demişler.halbuysaki geçen senelerde vermişlerdi formu annemin eline
canım bak ben böcükten alıntı yaptım ya. böyle helezonlar var yuvarlak yuvarlak. hem hem altın hem gümüş rengi barındırıyor içinde hemde spor bir takım onun için ben onu aldım yerimseniben
webcam le foto çekiyolar ondan öle demişlerdir bende daha amadım iyi hatırlattınn...
bende yarın gideyim bari
!!!!!!!!!!!!!!ALINTI YAPMAYIN LUTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
he yani bize vücudunun ne kadar güzel olduğunu tenin ne kadar pürüzsüz olduğunu gösterip hava atmak istemiş arkadaşş :mymeka:
kızım göbeğini göstermişin yüzünü göstersen ne olacak...:mymeka:
ben yüzünü merak ettim şimdi :dilcikar:
:mymeka:
hayatım, fıstık gibisin he teninin rengi çok şugar çikolata gibi.
hayatm fizik te guzelmış
Maşallahhten rengin ne güzel bronzz ben hellim peyniri gibiyim
hayatımfotonu gördüm sende de ne fizik varmış heeee
a.s. a.s.
HAYATIM avatarın pek hoş cok sevyom o fılmı
kaydirigubbakcemile5
KIZLARRR ELTİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN ALDIĞIM ELBİSEMM..NASIL SİZCE..YA ALDIM AMA SONRADA KARARSIZ KALDIM ALMASAMIYDIMKİ DİYE.ALTINA DORE ÜSTÜ TAŞLI AYAKKABI GİYCEM AÇIK
yawruşum altın sarısı varmış içinde ama keşke beyazlı bir şeyler tercih etmeseydin... :1no2:
eltisine özenmiş derler.. :1no2:
bak bir düğünde birde ölümde beyaz giyilmez derler...
ikiside kişiye özeldir. yasta birtek beyaz kefen vardır dierleri siyah giyer koyu gyer farkındaysan. düğünde de bir tek gelin beyaz giyer. ben istemezdim şahsen vallahi :1no2: kızma bana emi kuzucuğum Şeniz
güzel elbise ama burcu'nun dediği gibi gelin varken başkasının beyaz giymesi ıhh. benim armut kuzenimde ablam evlinerken beyaz elbise giymişti, bi de nikah şahidiydi, herkes uyuz olmuştu:roflol:
gunaydın :çok üzgünüm:
Allah kavuştursun canım:teselli:
senide kaçırdım :dilcikar:
lülülülülülü
kızlar bu 6 kavanoz minik baharatlar koymak için..üzerinde ceviz fındık fıstık vs bişiler var kapağında..yandakide yine aynı şelikde mutfak havlusu asmak için....ikisi 10 ytl aldım...
buda 5 ytl aldığım capri pijamam..heryerde görmüşsünüzdür..rengi hoşuma gitti aldım
arkadaşlar birde şu askılar vairya kumaşdan ondan aldım 5 tane ama koymayayım dedim..nasıl olsa biliyosunuz nasıl bişi olduğunu die...birde tansaştan şu üstü twtyli bardaklar vardıya ondan aldım...
son cicilerim bunlarrr arkadaşlar....
hepsi çok güzel güle güle kullan canımŞeniz
hersey bitti sanırım
babamlar düğünü eylule ıstıyorlar
allahım çok ama çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmm
2 ay oldu nışanlanalı bızımkılerı 1 kere mı ne aradılaar.babamlar çok kırgın.bwn aılemden ayrı yasıyorum.allahım ço kkarışıkk hersey.babam agırdan aldıklarını cok da heveslı olmadıklarını düşünüo.
damat ne desin babam böle ıstedıkten sonra.bişi diyemez
ben işleri bu hale getırınceye kadar ne çileler çektım
yeter artık çıldırmak uzereyımmmmmmmmm
herkes haklı herkessssss
sadece arayıp su tarıhte düğün yapalım mı deselr bıle yeterdı ama yapmadılar.saygıda kusur etmıyorum elımden gelenı yapıyorum
işler nasılo bu hale geldı.ben nerde hata yapıyorum
o kadar mutsuzum kı anlatamam
hiçbirsey elımde degıl
ben hep ii anlaşırlar dıye hayal etmıştım
nişanlanmamız buıle 3 yılı aldı ben hersey ıcın sabrettım.bazen atsam su yuzuu hepsi gecer dıyorum ama o da olmuyo.2 tane görümcemın evlenmesını bekledım.sıra bızdeyken.sonra bebekleri oldu doğmasını sonra 40 ı çıksın dıye bekledm
aılemın de sabrı tastı ne olacak şimdiiii ne
hiçbir sey
babasına karsı ağzını acıp tek kelıme söylemez o
olsun dıyor olsun sadece bu
ya arayıp sormamaları çok sıkıntı.iş benden çıktı artık.babamı üzgün görmeye dayanamıyoruummmmmmm
bebek doğsun 40 ı çıksın
işte.bılmıyorum
arada kaldım iyice
atım su yüzüüüüü
olsun bitsin
bana karsı çok ıyıler.aslında onlara göre hiç bi sıkıntı yok.ama babamın sabrı tastı.
benım de
nışanlım çok ıyı ama saygı konusunda fazla abartılıdır.babası ıle siz lı bizlı konusur.
işler çok karıştı
herkes böle mı evlenıoooooooo
sakınleşmelıyım sanırım
ben eylulu beklemek ıstemıyorum .zatenn tek yasıyorum ve bıktım artıkk.beklemekten yoruldum gücüm kalmadı
ya onlar ve benımkıler yapacaklar.biz de para yok.ben ankarada yasıyorum aılem baska sehırde nışanlımla aynı iş yerındeyız babam buna cok bozuluo.nışanlımın aılesı se burda.
benı ıstedıklerı zaman bıle tartışma olmuştu.
babam neden böle oldu.çok uzadı bu iş fakan demişti.yüregim agzıma gelmıştı.allahım ne zor bu işler.evet sakınleşmelıyım
hersey olacaına varacak.hazıran sonu dıye beklerken eylul çok uzak.akşama nışanlım babamı arayacak konustum.aılelerın farklı olmasından kaynaklanıo.babam kız babası olduumu anlamadım gidip biz mı ısteyeceız bıloe dıordu
allahım bana yardım et.sakın sakın bitsin bu iş
dedım demez mıyımmm
işte o da söylemez bılıorum
ya dun akşam babası ev bakın esya bakın dıo
düğün yerı sordum dıo
onlara göre ıı ama
babam çok bozuluoo bu duruma
ay kızlar valla çok kafanızı sısırdımm ben
kusura bakmayın .
tek çözümü sakin, kendinden emin bi şekilde istediğini söylemek. talep etmek değil ne istiyosan açık ve net yüzüne karşı söyle canım ve üzülme sakın:teselli:
cnm kusura bakma yoğunum 2 gündür yarım yamalak okuyabiliyorum cok hızlı ilerliyo( kaçıncı sayfaydı acaba yada dur bakim tek tek senmi yazmıştın
cnm valla kusura bakma üzülürüm bak( ne demiştin
günaydın şekerlerr..
dans müziğim zuhal olcay pervanede karar kıldık ( kim önermişti hatırlamıyorum ama çooook teşekkürr ederim)
benimde 2 görümce,1 kayınvalde,1 kayınpeder var -tatlicadiarzu- kaynım yok
kim söylemişti burdan bana yaa :1shok: ewt arsima bi kısmı duruyo gibi oluyo ama olsun dedik sözleri ilk başta çok hoşumuza gitti bi de müzik. buketcimde yazmış sözleri :1hug:
Zuhal Olcay-Pervane
Lionel Richie&Diana Ross-Endless Love
ne demişim şimdi hatırladın mı :mymeka: :dilcikar:
Songa ben alcam da nerden alcaz bu sene osym nin sitesindeki dosyalar açılmıo bende bi yazabilirmisin başvurular için ne yapmamız gerekio canım????
yarın 1 mayıs tatil canım bugün gidemiycem haftaya kalcak benimde...
minik ve songa gördünüzmü kızlar????
HAYATIMMM:hooray: kızmaaaa ama nolurrrr :bbo: bak sabahtan beri seni arıyomuşum seni dinledim şarkımı pervane yapcam Allah senden razı olsun tez zamanda sevdiğine kavuştursun işallah ama bana kızma valla üzülürüm(((
sabahtan beri bunu arıyodum kaç sayfa dolandım sen biliyon muklava:
neyse neyse beğenmene sevindim, kedi olalı bi fare yakaladım galiba:roflol: :roflol: :lepi: ben bayılıyorum bu şarkıya ben de bunu yapıcam. İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz:Saruboceq:
ya nerde gamze'nin resimleri?
o kadar mutsuzum kı anlatamam
hiçbirsey elımde degıl
ben hep ii anlaşırlar dıye hayal etmıştım
nişanlanmamız buıle 3 yılı aldı ben hersey ıcın sabrettım.bazen atsam su yuzuu hepsi gecer dıyorum ama o da olmuyo.2 tane görümcemın evlenmesını bekledım.sıra bızdeyken.sonra bebekleri oldu doğmasını sonra 40 ı çıksın dıye bekledm
aılemın de sabrı tastı ne olacak şimdiiii ne
morcılek cnm arada hep sen yıpranmışsın hnı demışsın ya bebek doğcak yok 40ı cıkcak falan ınan senın yasadıklarıın tersını ben yasadım
yengem yok olmas ben doğurcam dedı onu bekledık bunu bekledık olan bıze oldu gercek şukı araya uzun zmn gırınce kötu oluyo bu işler kısa zmnda olmalı ben 6 ay sadece sözlu kaldım düşün ve bıttı nışanlı nekadr kalcaktım kımbılır ve herkes bana akılverdı cekıldı kenara
senın ıcnde hayrlısını dıle
Sinaycım gel öpcem seni balım Şeniz aynen bende sen gibi yaptım kimse biz yaptık ettik diyemez herşey Made in Tubik&Sebo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?