Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol şekerim .ya kızlar kpss için başvuru formu alan oldumu aranızda.annem dışardayken alayım ben dedi.kendi gelsin burdan işlemler var faln demişler.halbuysaki geçen senelerde vermişlerdi formu annemin eline

Songa ben alcam da nerden alcaz bu sene osym nin sitesindeki dosyalar açılmıo bende bi yazabilirmisin başvurular için ne yapmamız gerekio canım????

canım bak ben böcükten alıntı yaptım ya. böyle helezonlar var yuvarlak yuvarlak. hem hem altın hem gümüş rengi barındırıyor içinde hemde spor bir takım onun için ben onu aldım yerimseniben

tamam gördüm canım o da çok güzel..%90 ı güzel zaten ben nasıl karar vericem yaa:bbo:

HAYATIMMM:hooray: kızmaaaa ama nolurrrr :bbo: bak sabahtan beri seni arıyomuşum seni dinledim şarkımı pervane yapcam Allah senden razı olsun tez zamanda sevdiğine kavuştursun işallah ama bana kızma valla üzülürüm (((

bi kelebekli o dore ve kırmızı bide imkanım olursa bunu almayı düşünüyorum

[COLOR="Magenta"]bu daha ağır bi model
kelebekli olan spor cici bi takım
ne dersiniz ?[/COLOR]

mor çilekçim baban birazcık haklı gibi geldi bana.
kız evi naz evidir. sen ailesiyle muhattap olma nişanlına söyle.
Babamın sabrı taşıyor sen beni gerçekten istiyorsan artık icraata geçeceksin. yeteince sabredip tölerans göstermedik mi diyeceksin. Sen dua et benimki kadar sabırlı bir aileye düştün diyeceksin. dişini göstereceksin bak nasıl ipe ipe geliyor. sen böyle alttan aldıkça demek şu olsun bu olsun yok torun okula başlasın bu gidişle evlenemezsiniz... ay bende çok mu sert yazdım ne ama sinirlendim. :)

gamze temizlik ne alemde cnm bizide bırakmıyon maşallah

sabahtan beri bunu arıyodum kaç sayfa dolandım sen biliyon muklava:

neyse neyse beğenmene sevindim, kedi olalı bi fare yakaladım galiba:roflol: :roflol: :lepi: ben bayılıyorum bu şarkıya ben de bunu yapıcam. İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz:Saruboceq:

ŞenizŞeniz:asigim:Şeniz

valla okuyunca sinirlerim oynadi yine.. bu ne sacmalik ok görümcelerini bekletdim bundu da gereksiz görüyorum ama ok diyorum öyle gerekiyordu beklediniz... ama kadin hamile niye cocugun dogmasini beklemeniz gerek dügün icin ne ilgi ne alaka yani anlamadim ben.. babani aileni ve seni cok iyi anlayabiliyorum seni resmen oyaliyorlar... Cek resti ya bugün konus, dügün hemen olur yada ben nisani atiyorum de cok ciddiyim bak ozaman nasil akilari baslarina gelir... Agirlini koy ozaman daha kiymetli olursun... Ya adam gibi dügünlerini yaparlar yada sonuclarina katlanirlar. Hayirli islerin seytani boldur derler dalandirip budaklandirmanin anlami yok... hi diyorsun babasinin lafindan cikmiyor sende direk babasina söyle ya dügünümü en kisa zamanda yaparsiniz yada ben gelininiz olmaktan vazgeciyorum diye... of sinirlendim yine...

Son düzenleme:
Sinaycım gel öpcem seni balım Şeniz aynen bende sen gibi yaptım kimse biz yaptık ettik diyemez herşey Made in Tubik&Sebo kaydirigubbakcemile3

geldim canım Şeniz bencede en iyisi valla kimseye gebe kalmayacan bu devirde insanoğlu iyilik yapıp başa kalkmayı çok sever doğamızda var bubenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…