Böcükümmm benim servis tabaklarım çok büyük ondan suplalarım altında kayboldu -tatlicadiarzu- ben zaten o servis tabaklarım büyük diye heves edip almıştım.Supla almaya hiç niyetim yoktu.Ablam ısrar edince ve fiyatınıda ucuz görünce alıverdik kaydirigubbakcemile3saol cnm off daha annemı babamı görmeme en az 3 ay vr yıllık ızın vermeseler 1 yıl göremem
neyse sbh suplamı yemek takımıyla denedım sadece nasıl duruo dıe benımksında baya boşluk vardı
hanı gecen gun bırı koymustu beta mıydı acep cok kapalıydı nerdeyse görunmuycek kadr baktım benımkınde acıklık baya var hoş duruyo acep onun servıs tabağımı cok buyuktu-tatlicadiarzu-
Evet işte kütahya porselenin yemek takımlarının servisleri çok büyük suplaya hiç gerek yok canımm yerimseniben Minik ben bu takıma bayıldım yaa :asigim: Eğer yemek takımı almamış olsam kesinlikle bunu alırdımm :asigim: Kesinlikle almalısın kuzum çok güzell :lepi:bu benim beğendiğim takım mesela en üstteki pasta tabağı altındaki servis en alttaki ne?
bence o suplası sizce de öle olabilir mi
Burcuşinn takımının aynısı buu yerimseniben Onunda servis tabakları büyük kaydirigubbakcemile5
bak bu var du ben bıras daha ınceleyım eğer öleyse süper olur 2.takım alcam cunku
Tobicim kavanozların ne kadar şeker öylee
kızlar bu 6 kavanoz minik baharatlar koymak için..üzerinde ceviz fındık fıstık vs bişiler var kapağında..yandakide yine aynı şelikde mutfak havlusu asmak için....ikisi 10 ytl aldım...
buda 5 ytl aldığım capri pijamam..heryerde görmüşsünüzdür..rengi hoşuma gitti aldım
arkadaşlar birde şu askılar vairya kumaşdan ondan aldım 5 tane ama koymayayım dedim..nasıl olsa biliyosunuz nasıl bişi olduğunu die...birde tansaştan şu üstü twtyli bardaklar vardıya ondan aldım...
son cicilerim bunlarrr arkadaşlar....
babam da öle dıo buket.bı arasın su su desın bız herseye uyarız dıo.ama işte bunu da görmeyınce oluo butun bu sorunlar.
tatlım, nişanlının ailesinden bir beklentisi varmı? yoksa ikinizmi yapacaksanız?
ikiniz yapacaksanız tarihi herşeyi ayarlamak size kalıyor.
Ailesi yapacak ise de maddi durumları falan nedir ne zaman olabilir nişanlının oturup ailesi ile görüşmesi gerekiyor.
Sizin istediğiniz bir zaman var ise ailesiyle o zamana kadar hazırlanabilirlermi konuşması gerekiyor.
Yani herşey nişanlında bitiyor.
Böcükümmm benim servis tabaklarım çok büyük ondan suplalarım altında kayboldu -tatlicadiarzu- ben zaten o servis tabaklarım büyük diye heves edip almıştım.Supla almaya hiç niyetim yoktu.Ablam ısrar edince ve fiyatınıda ucuz görünce alıverdik kaydirigubbakcemile3
Benim yemek takımımda kütahya porselenmiş ben güral sanıyordum kaydirigubbakcemile3 97 parça benimkide..Ayriyetten supla yok sadece servis tabakları çok büyük..
Ondan benim suplalar hiç görünmüyor :1ninca:
Evet işte kütahya porselenin yemek takımlarının servisleri çok büyük suplaya hiç gerek yok canımm yerimseniben Minik ben bu takıma bayıldım yaa :asigim: Eğer yemek takımı almamış olsam kesinlikle bunu alırdımm :asigim: Kesinlikle almalısın kuzum çok güzell :lepi:
dedım demez mıyımmm
işte o da söylemez bılıorum
ya dun akşam babası ev bakın esya bakın dıo
düğün yerı sordum dıo
onlara göre ıı ama
babam çok bozuluoo bu duruma
ay kızlar valla çok kafanızı sısırdımm ben
kusura bakmayın .
bu benim beğendiğim takım mesela en üstteki pasta tabağı altındaki servis en alttaki ne?
bence o suplası sizce de öle olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?