Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

babam da öle dıo buket.bı arasın su su desın bız herseye uyarız dıo.ama işte bunu da görmeyınce oluo butun bu sorunlar.

Böcükümmm benim servis tabaklarım çok büyük ondan suplalarım altında kayboldu -tatlicadiarzu- ben zaten o servis tabaklarım büyük diye heves edip almıştım.Supla almaya hiç niyetim yoktu.Ablam ısrar edince ve fiyatınıda ucuz görünce alıverdik kaydirigubbakcemile3
Benim yemek takımımda kütahya porselenmiş ben güral sanıyordum kaydirigubbakcemile3 97 parça benimkide..Ayriyetten supla yok sadece servis tabakları çok büyük..
Ondan benim suplalar hiç görünmüyor :1ninca:
bu benim beğendiğim takım mesela en üstteki pasta tabağı altındaki servis en alttaki ne?
bence o suplası sizce de öle olabilir mi
Evet işte kütahya porselenin yemek takımlarının servisleri çok büyük suplaya hiç gerek yok canımm yerimseniben Minik ben bu takıma bayıldım yaa :asigim: Eğer yemek takımı almamış olsam kesinlikle bunu alırdımm :asigim: Kesinlikle almalısın kuzum çok güzell :lepi:

bak bu var du ben bıras daha ınceleyım eğer öleyse süper olur 2.takım alcam cunku
Burcuşinn takımının aynısı buu yerimseniben Onunda servis tabakları büyük kaydirigubbakcemile5
Tobicim kavanozların ne kadar şeker öylee İyi günlerde kullan :1hug:
bu arada elbisen güzelmiş ama kızların dediklerine katılıyorum renk konusunda yerimseniben

Morçilek canım çok sıkılmışın bellii :teselli: Bende bu aşamalardan geçtim ama benim biraz farklıydı -tatlicadiarzu- İş nişanlında bitiyor tatlım senin oturup nişanlınla adam akıllı konuşman lazım..Sıkma canını birazda yükü ona atıver o düşünsün sen niye bu kadar sıktınki canını.Herşey olacağına varır hakkında hayırlısı :teselli: Üzülme çok :1no2:

Ailelerden birşey beklemek çok zor onlara bağımlı olmak
ama kendi başına yapmaya çalışmakta ayrı bir dert her ay ince hesaplar paran yeter yetmez herşeyi istediğin gibi alamazsın falan filann

tubisee %100 katılıyorumm kaydirigubbakcemile5

dedım demez mıyımmm
işte o da söylemez bılıorum
ya dun akşam babası ev bakın esya bakın dıo
düğün yerı sordum dıo
onlara göre ıı ama
babam çok bozuluoo bu duruma
ay kızlar valla çok kafanızı sısırdımm ben
kusura bakmayın .

Morçilek canım bence bütün suç nişanlında ailelere kalsa seneye de yaparlar düğünü onlara ne ki çok rahat olurlar ve görüyorum ki sizin olayınızda herkes kendi derdinde yok doğum yok kırk falan filan benim nişanlımın ailesi de böyleydi aman olursa olur gibi sallıyorlardı ama nişanlım bana çok bağlı olduğu için gidip babasına ben haziran ayına gün aldım sevdiğim kızla artık hayatımı birleştirme kararı aldım demiş ve hepside şimdi o güne hazırlanıyor bunun yanında hiç birinin ne yararı ne zararı var davetiye salon gelinlik mobilya hep ikimiz koşturuyoruz yarın düğünde falan da sallamıycam hiç birini öyle karar aldım kuaföre kız kardeşimle gitcem evimi arkadaşlarımla döşeyecem hiç birinide yakınımda istemiyorum artık lafın yeri geldiğinde de kendi kendimize düğün yaptık yine kendimiz yaparız gibisinden lafı gediğine oturtacam:dilcikar:

bende ilk görüşte vuruldum bu takıma ama kütahya nın sitesini inceliyince başkalarınıda beğendim onadan kararsızım şimdi:1rolleyes:
senin takımıda görünce tnanıdım hemen sitede zaten

morçilek saçmalama kuzum ya ne demek kafanızı şişirdim
bak şimdi sen nişanlınla konuş babanı arasın kayınpederin ama tutupta babası çok bozuluomuş bi ara demesin tabiki nişanlın
baba ne zamandır görüşmüyosunuz yanlış anlayacaklar bi arayalım halini hatırını sor bide düğünü en kısa zamanda yapıcaz içiniz rahat olsun falan diyelim desin benceee

ayolll ne çok ilk geceden golü yiyen arkadaş varmış yaaaa.sözümü geri aldım arkadaşlar.ben bukadar çok olduğunu bilmiyodum.ilk günden hamile kalınabiliyor anlaşılan

morcılek cnm arada hep sen yıpranmışsın hnı demışsın ya bebek doğcak yok 40ı cıkcak falan ınan senın yasadıklarıın tersını ben yasadım
yengem yok olmas ben doğurcam dedı onu bekledık bunu bekledık olan bıze oldu gercek şukı araya uzun zmn gırınce kötu oluyo bu işler kısa zmnda olmalı ben 6 ay sadece sözlu kaldım düşün ve bıttı nışanlı nekadr kalcaktım kımbılır ve herkes bana akılverdı cekıldı kenara
senın ıcnde hayrlısını dıle

şimdi böyle diyorsa iş karıştııı...
demekki babası sizi hatta senin ailene bile hiç danışmadan
kendi başına karar veriyo baksana düğün yeri bile sormuş sizin tarihten haberiniz yok..
Bu çok kötü bi durum senin aileni görmezlkten gelmek demek bu
onların adetler mi öle acaba kız tarafına sorulmaz diye...
Nereliler merak ettim şimdi

BETAcım evt ya senınkı buyuk geldı gözume allam ddım öle durcaksa dığer takıma almayım barı
sonra sbh 7de kalkım baktım tek tek ınceldım ohh olmadı bayada acık kaldı hoş gorundu
benımkıde kutahya ve 2.takımıda kutahya alcam
evt o koyduğum burcununkınden bıde sanırsam bırı daha almıştı aynısndan elısaa olabılır

yenı gelenler h geldınız

dedım babamın haberı var mı dıe.
zaten ıılk söledı duğun surda söle olacak dıe
acaba dedım kımın dugunu sonradan fak ettım kı bizimkıymış
düşünün.
kızım bız bı yer ayarlayalkım bakalım babana öle söylerız dedı.ne dım

bu benim beğendiğim takım mesela en üstteki pasta tabağı altındaki servis en alttaki ne?
bence o suplası sizce de öle olabilir mi

canım 97 parçaysa suplasıdır yerimseniben
benimkide böyle. kütahya porselenin 97 parçası. en altta büyük boy bir tabağı daha var. hem daha kullanışlı şöyleki normal suplaları sadece supla amacıyla kullanabilirsin. ama bu tanak olduğundan bazen ikramlar tabağa sıpöaz itiş tepiş olur pasta bulaşır tuzlu poğaçaya falan böyle durumlar için biçilmiş kaftan onu kullanabilrisn yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…