bunlarda benim suplam
mor çilekçim baban birazcık haklı gibi geldi bana.
kız evi naz evidir. sen ailesiyle muhattap olma nişanlına söyle.
Babamın sabrı taşıyor sen beni gerçekten istiyorsan artık icraata geçeceksin. yeteince sabredip tölerans göstermedik mi diyeceksin. Sen dua et benimki kadar sabırlı bir aileye düştün diyeceksin. dişini göstereceksin bak nasıl ipe ipe geliyor. sen böyle alttan aldıkça demek şu olsun bu olsun yok torun okula başlasın bu gidişle evlenemezsiniz... ay bende çok mu sert yazdım ne ama sinirlendim. :)
dr gıdıyomŞeniz
yarın 1 mayıs tatil canım bugün gidemiycem haftaya kalcak benimde...
Hoşbuldumm acı badem kurabiyemm Şeniz Çok severim kız ben onu :asigim: Zati hala geldi habire tatlı yemek istiyorumm cokacimcoook Kilo alıcam -tatlicadiarzu- Yarın gelinliğimi teslim almaya gidicemm..Altı konusunu konuşucam bakalım ne kadar küfredicekler kaydirigubbakcemile3 Çok üzgünüm çoook
Bide birazdan doktora gidicem :1ninca: d.kontrol şeysi için..
walla dediğim gibi ben servis tabaklarının büyüklüğüne vuruldum kaydirigubbakcemile3 bide babacım kırmızı hastası o yemeğe gelince çok sever demiştimAldım bende ama hala beğeniyorum takımımı :asigim:
kıslar pervane şarkısını kim söyluyo ???
BAYILDIM ,BAYILDIM, BAYILDIM aynen katılıyorum 10 puan ve yıldız veriyorum :teytey:Morçilek canım bence bütün suç nişanlında ailelere kalsa seneye de yaparlar düğünü onlara ne ki çok rahat olurlar ve görüyorum ki sizin olayınızda herkes kendi derdinde yok doğum yok kırk falan filan benim nişanlımın ailesi de böyleydi aman olursa olur gibi sallıyorlardı ama nişanlım bana çok bağlı olduğu için gidip babasına ben haziran ayına gün aldım sevdiğim kızla artık hayatımı birleştirme kararı aldım demiş ve hepside şimdi o güne hazırlanıyor bunun yanında hiç birinin ne yararı ne zararı var davetiye salon gelinlik mobilya hep ikimiz koşturuyoruz yarın düğünde falan da sallamıycam hiç birini öyle karar aldım kuaföre kız kardeşimle gitcem evimi arkadaşlarımla döşeyecem hiç birinide yakınımda istemiyorum artık lafın yeri geldiğinde de kendi kendimize düğün yaptık yine kendimiz yaparız gibisinden lafı gediğine oturtacam:dilcikar:
ayolll ne çok ilk geceden golü yiyen arkadaş varmış yaaaa.sözümü geri aldım arkadaşlar.ben bukadar çok olduğunu bilmiyodum.ilk günden hamile kalınabiliyor anlaşılan
Tubis aynen cnm bizde kendimiz yapıoz bu işler kazasız belasız biterse kendimize madalya takıcam :hooray:
kıslar pervane şarkısını kim söyluyo ???
albumlerde cnmya nerde gamze'nin resimleri?
ya kızlar ben dün akşam annemi çok üzdüm( biliyosunuz benim gelinliğimi annem dikiyo. ve ben daha hiçbişeyi bitmemiş gelinliğe 50 tane bahane buldum. üstü benim içime sinmedi şurası bölemi olcak ya beğenmessem nolcak. güzel olmıcak diye diye kadını ağllattıms nerdese ( sabırsızım napiimm 7 aylığım napimm bitmesini bekleyemiorum bi türlü
baberko sağol bebişim :))
ya nerde gamze'nin resimleri?
pşt niye uzuuyonkadıncağızı cnmya kızlar ben dün akşam annemi çok üzdüm( biliyosunuz benim gelinliğimi annem dikiyo. ve ben daha hiçbişeyi bitmemiş gelinliğe 50 tane bahane buldum. üstü benim içime sinmedi şurası bölemi olcak ya beğenmessem nolcak. güzel olmıcak diye diye kadını ağllattıms nerdese ( sabırsızım napiimm 7 aylığım napimm bitmesini bekleyemiorum bi türlü
arsima nın kilerin renklisi
tane 7 lira dimi 2,5 litrelik galiba
çok şekerlerkaydirigubbakcemile2
tezgah üzerine mi düsünüyosun? dolap içine mi?
ben renksiz olanını grmüstüm, hatta buket de almıstı sanırm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?