Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunlarda benim suplam

çok hoşş...yemek takımına süper uymuş

takdir ettim kuzucuk seni tam bir gelin dayanışması :teytey:

dr gıdıyom
Şeniz

yarın 1 mayıs tatil canım bugün gidemiycem haftaya kalcak benimde...

ohh be evde yatmaca var yarın

bende yarın gidicem ayrıntıları paylaşalım tatlım

ya kızlar ben dün akşam annemi çok üzdüm ( biliyosunuz benim gelinliğimi annem dikiyo. ve ben daha hiçbişeyi bitmemiş gelinliğe 50 tane bahane buldum. üstü benim içime sinmedi şurası bölemi olcak ya beğenmessem nolcak. güzel olmıcak diye diye kadını ağllattıms nerdese( sabırsızım napiimm 7 aylığım napimm bitmesini bekleyemiorum bi türlü

[[/B] BAYILDIM ,BAYILDIM, BAYILDIM aynen katılıyorum 10 puan ve yıldız veriyorum :teytey:

ayolll ne çok ilk geceden golü yiyen arkadaş varmış yaaaa.sözümü geri aldım arkadaşlar.ben bukadar çok olduğunu bilmiyodum.ilk günden hamile kalınabiliyor anlaşılan

gerçek bu. korkuyorum kaydirigubbakcemile

Tubis aynen cnm bizde kendimiz yapıoz bu işler kazasız belasız biterse kendimize madalya takıcam :hooray:

bizde kendimiz yapıyoruz bosver herkesi böylesi daha zevkli yoruluyoruz ama tadı baska

anlıyorum canım ama bak ne güzel annen dikiyor gelinliğini ne mutlu ben de çok isterdim annemin böyle bir imkanı olsaydı yapmasını..
ama üzme kadını
hele bu günlerde
ben yüzlerine baktıkça üzülüyürom
nasıl ayrılacağım bilmiyorumsenağlama

ya nerde gamze'nin resimleri?

pşt niye uzuuyonkadıncağızı cnm klava:klava:
ayşaka biyana ne guzel bişey ben bılımıyordum hem hatıra hem annen dıkmıs superya

Olsun olur öyle hayatım ayy negüzel valla annenden ne güzel hatıra aksam alırsın gönlünü annecinin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…