Hoşbuldumm acı badem kurabiyemm Şeniz Çok severim kız ben onu :asigim: Zati hala geldi habire tatlı yemek istiyorumm cokacimcoook Kilo alıcam -tatlicadiarzu- Yarın gelinliğimi teslim almaya gidicemm..Altı konusunu konuşucam bakalım ne kadar küfredicekler kaydirigubbakcemile3 Çok üzgünüm çoookdüğündaşım hoşgeldinnn
bende ilk görüşte vuruldum bu takıma ama kütahya nın sitesini inceliyince başkalarınıda beğendim onadan kararsızım şimdi:1rolleyes:
senin takımıda görünce tnanıdım hemen sitede zaten
bak bu var du ben bıras daha ınceleyım eğer öleyse süper olur 2.takım alcam cunku
canım 97 parçaysa suplasıdır yerimseniben
benimkide böyle. kütahya porselenin 97 parçası. en altta büyük boy bir tabağı daha var. hem daha kullanışlı şöyleki normal suplaları sadece supla amacıyla kullanabilirsin. ama bu tanak olduğundan bazen ikramlar tabağa sıpöaz itiş tepiş olur pasta bulaşır tuzlu poğaçaya falan böyle durumlar için biçilmiş kaftan onu kullanabilrisn yerimseniben
Hoşbuldumm acı badem kurabiyemm Şeniz Çok severim kız ben onu :asigim: Zati hala geldi habire tatlı yemek istiyorumm cokacimcoook Kilo alıcam -tatlicadiarzu- Yarın gelinliğimi teslim almaya gidicemm..Altı konusunu konuşucam bakalım ne kadar küfredicekler kaydirigubbakcemile3 Çok üzgünüm çoook
Bide birazdan doktora gidicem :1ninca: d.kontrol şeysi için..
BETAcım evt ya senınkı buyuk geldı gözume allam ddım öle durcaksa dığer takıma almayım barı
sonra sbh 7de kalkım baktım tek tek ınceldım ohh olmadı bayada acık kaldı hoş gorundu
benımkıde kutahya ve 2.takımıda kutahya alcam
evt o koyduğum burcununkınden bıde sanırsam bırı daha almıştı aynısndan elısaa olabılır
yenı gelenler h geldınız
dedım demez mıyımmm
işte o da söylemez bılıorum
ya dun akşam babası ev bakın esya bakın dıo
düğün yerı sordum dıo
onlara göre ıı ama
babam çok bozuluoo bu duruma
ay kızlar valla çok kafanızı sısırdımm ben
kusura bakmayın .
morçilek saçmalama kuzum ya ne demek kafanızı şişirdim
bak şimdi sen nişanlınla konuş babanı arasın kayınpederin ama tutupta babası çok bozuluomuş bi ara demesin tabiki nişanlın
baba ne zamandır görüşmüyosunuz yanlış anlayacaklar bi arayalım halini hatırını sor bide düğünü en kısa zamanda yapıcaz içiniz rahat olsun falan diyelim desin benceee
o kadar mutsuzum kı anlatamam
hiçbirsey elımde degıl
ben hep ii anlaşırlar dıye hayal etmıştım
nişanlanmamız buıle 3 yılı aldı ben hersey ıcın sabrettım.bazen atsam su yuzuu hepsi gecer dıyorum ama o da olmuyo.2 tane görümcemın evlenmesını bekledım.sıra bızdeyken.sonra bebekleri oldu doğmasını sonra 40 ı çıksın dıye bekledm
aılemın de sabrı tastı ne olacak şimdiiii ne
oyy bende çok severim cnm ya
sen git bakayım doktor ne diyecek haberlerini bekliom bende haftaya giderimmm
Morçilek peki baban düğün tarihini düğün yerini tuttuktan sonramı öğrenecek bence çok kızar
Hadi bakalımm kazam mübarek olsunn kaydirigubbakcemile3
Ben kaçtımmmdurumdan haberder ederimm yerimseniben
ee bu benimki işte böcükk nasıl unuttun sen bunu şaşırttın benii :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 benim suplalar accuk ucundan gözüküyor :1ninca: Ama seninkinde epey güzel durmuştur..Ondan servis tabaklarınız büyükse suplaya hiçç gerek :1no2:
Neysem servis tabağına kirlenince altı tabaksız kalmıcak en azından suplalar o zaman işime yarıcak kaydirigubbakcemile3
Tubis aynen cnm bizde kendimiz yapıoz bu işler kazasız belasız biterse kendimize madalya takıcam :hooray:
Hadi bakalımm kazam mübarek olsunn kaydirigubbakcemile3
Ben kaçtımmmdurumdan haberder ederimm yerimseniben
senın ve elısaanın vardı demı ya unutmadım aslında ama netten farklı görunmuş ortalığı karstırmayım ddım ama cok beğendım ozmnda demıstım hatta sen bılerek dore ve lame karısımı aldım demıştın
bende bıdahakı takımı suplaları alırım ee bu gold suplalarım nolcakkafamçokkarıştı
songa kütahya porselen cnmm
sağol şekerim .ya kızlar kpss için başvuru formu alan oldumu aranızda.annem dışardayken alayım ben dedi.kendi gelsin burdan işlemler var faln demişler.halbuysaki geçen senelerde vermişlerdi formu annemin eline
sen hangisini alsın burcum..
ben çok kararsız kaldım şimdi o kadar güzel modeller varki kütahyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?