Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bende çok kararsızdım beyaz inox konusunda çok araştırdım toplam 3550tl tuttu.hediye vermediler çünkü baya bi indirim yaptı.benimkilerde antifingerprint özelliği var kesinlikle parmak izi yapmıyor zaten ona dikkat ettim alırken.özel bakımda gerekmiyor sadece nemli bezle siliyorsun.

canım yaaa bunların küçüklerinden yoktu ama sadece büyük var 3 tane alim diorum sorarım küçükleri gelirse 3te öle alırım yada alırım 6 tane bilmiom bakıcam artık:)

bende dolapta kullanıcam ve ahsap kapaklı dalgalı gibi olan cam modelden düsünüyorum senin gibi
renkliler çok sirin de, ben sade düzünü bi yerde görmüstüm kapağı tam oturmuyo,
arada lastik falan yok cam cama değiyo yani? çabuk kırılır gibi
ama kapagı tahta olan vakumlu gibi tam kapanıyo

inşallah işe yararlar böcük.....
ciller için ilaç verdimi verdiyse bana yazar mısın özelden
benimde çillerim var güneş çok dokunuyo

yok onu vermedı cunkum 4 tane krem kullancam aynı anda cok olabılırmış hem çillerın mevsımı deılmış-tatlicadiarzu- 15 gun sonra tekrar gtcem ılaclar bıtınce ozmn çıllere geccez ozmn yazarım cnm
hatta ben dedımkı hanı cıkmadan çillerım halletsekkı bende cok azdır hatta ılk gırdım :1shok: sende bısı yokkı 4 sıvılce ıcın mı geldın dedı sonra kollarımda kabarcık cıkıyodu onuda gosterdım onlara ılac verdı yalnızca:1closedeyes: ınş 15 gun sonra cok süper bı hatun olurum
yemek bılem yemedım nan acım

kızlar herkeze merhaba uzun araştırmalar sonucu en son boch a karar verdim. beyaz eşyalarımı aldım.:asigim:
buzdolabımla bulaşık makinam inox camaşır makinem gümüş.

hayırlı olsun

dr amcadan geldım çok şükür
burda ılac ısmı vermek yalnıs olur mu
GLCNN ozellıkle senın ıcın yazcaktım

yaz böcüğüümm bekliyorum?ama benil cillerim yok?sadece sivilce icin olanı yaz :1no2:

bendede varrr banada söleee:)

herkesın cıldıne ıyı gelen sıze gelmeyebılır oyuzden sakın tavsıyelı krem kullanmayın cılt kendını zor yenıler hatta hıc yenılemezse böle olursunuz-tatlicadiarzu-
ben burda cok okudum yok arapkızı kremıymış nan aldım baktım ıcnde ne kullanma kağıdı ne tarıh var nerde uretıldığı bıle yok allah korusun cahıl ınsan cok önce dr gt cnm 10 tl muayne devlet hastenelrınde beles

bana da öyle demisti Dr. bu kadarcık sey icin gelmeye utanmadın mı demisti :sm_cool:

slm kızlar nasılsısnız,
ben yine hiç giremiyorum buraya; gecmiş cok birikmiş soyle bi goz attım; tobi senindi galiba kavanozlar cok hosuma gitti superler gule gule kullan.
birde beyaz bir elbise vardı bayıldım onun lilası varmıdır acaba nerde bulabilirim, kim almıştı? ben kınamda tamda bunun lilası gibi bir elbise istiyorum, birde fiyatı nekadar acaba? hatırlayamadım kimindi :sm_confused:
elti gorumce muhabbeti yapmısınız kızlar, benim bir tane gorumcem var ama bir ordu kaynanaya bedel masallah :kafamçokkarıştı: napıcaksak onunla!!!
Ama kayınvalidem bir tane onu cok seviyorum :Şeniz:
sanırım hemen cıkamam gerekecek
hepinizi opuyorum kızlar, herkese iyi tatiller

sıvılceler ıcn yazıyorum kızlar bakın ama dr danısmadan almayın

locasalene sbh aksam
tretin sbh aksam
cleocin t sadece gece kullanım

Hoşgeldin off cum ama gidiomuşun iyi bak kendine

locasalene sbh aksam
tretin sbh aksam

Böcük geçmiş olsuın arkadaşım inş geçerler

ınş cnm
gamze ya ben senın resımlerı gördum sonra resım ekledın mı kacıncı sayfada 3kez yazdım sana oraya ama son ekledıklerını bulamadım

locasalene sbh aksam
tretin sbh aksam

cleosin T benim kullandığım solisyonun adı rolon gibi bisey ucu ...nasıl sadece gece kullanılıyomus_?

böcük sağol canım..
geçen c. tesi dışarda gezdik baya benim çillerin üstü nasıl kaşındı anlatamam kaşımaktan kıpkırmızı yapmışım..
belki bende giderim bakalım.. ama ben güneşten koruyucu istiyorum ilaç gibi bişey değil

:içelim: artık her yazdığını takip ediyorum hayatımcım naniknanik

bence de takip etmelisinyerimseniben

pşt niye uzuuyonkadıncağızı cnm klava:klava:
ayşaka biyana ne guzel bişey ben bılımıyordum hem hatıra hem annen dıkmıs superya

Olsun olur öyle hayatım ayy negüzel valla annenden ne güzel hatıra aksam alırsın gönlünü annecinin yerimseniben

ya arkadaşlar annemin gönlünü alıyım diye telefon açtım. napıyosun dedim. eteklerinin 4 sırasını iğneledim. akşam gelince giydircem beğenirsen dikicem eteklerini dedi. sonra hani dün üstü içine sinmemişti ya dilimleri kestim çiçek yerleştirdi bi dedi çıldırdım resmen yine. bağırıp çaarmaya başladım. niye ben giymeden kesiyosunnnnnnnnnnnnnn. ben sana kes mi dedim diye. ee içime sinmedi diyince öyle yaptım dedi. ben giyiyim bi bakıyımm demedim mi die gıçımı yırttım. en son ıyyy ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy akşam görüşürüz dedi çat kapattı:çok üzgünüm: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…