reyhancım güle güle kullanın cnm bizde mayısta alcaz beyaz eşyaları kısmetse.sorması ayıp toplam nekadara mal oldu bide hediye verdilermi(hediyeye taktım) :) ben cok kararsızım hala beyazmı alsam inoxmu (parmak izi bıakmayan).çamaşır kesin beyaz alcam
dr amcadan geldım çok şükür
burda ılac ısmı vermek yalnıs olur mu
GLCNN ozellıkle senın ıcın yazcaktım
ben dolap içine düşünüyorum
kuzum sonra başka görürüm onu alırım diyorsan hepsini ondan al
bende hepsi bir örnek olmalı
ben yanlış hatırlamıyorsam 5 adet büyük 4 adet küçük aldım
alırken erzakları hesaplayarak aldım :)
hayırlı olsun
inşallah işe yararlar böcük.....
ciller için ilaç verdimi verdiyse bana yazar mısın özelden
benimde çillerim var güneş çok dokunuyo
çaaakkaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
benimde hoşuma gitti ama pahalı gibi sanki:uhm: ben şu ince uzun cam, ahşap kapaklı olanlar varya onlardan almayı planlıyorum zaten dolapta saklıycam görüntü çokta önemli değil tanesi 3,5 lira hemdealkisalkisalkis
inşallah işe yararlar böcük.....
ciller için ilaç verdimi verdiyse bana yazar mısın özelden
benimde çillerim var güneş çok dokunuyo
kızlar herkeze merhaba uzun araştırmalar sonucu en son boch a karar verdim. beyaz eşyalarımı aldım.:asigim:
buzdolabımla bulaşık makinam inox camaşır makinem gümüş.
dr amcadan geldım çok şükür
burda ılac ısmı vermek yalnıs olur mu
GLCNN ozellıkle senın ıcın yazcaktım
bendede varrr banada söleee:)
yok onu vermedı cunkum 4 tane krem kullancam aynı anda cok olabılırmış hem çillerın mevsımı deılmış-tatlicadiarzu- 15 gun sonra tekrar gtcem ılaclar bıtınce ozmn çıllere geccez ozmn yazarım cnm
hatta ben dedımkı hanı cıkmadan çillerım halletsekkı bende cok azdır hatta ılk gırdım :1shok: sende bısı yokkı 4 sıvılce ıcın mı geldın dedı sonra kollarımda kabarcık cıkıyodu onuda gosterdım onlara ılac verdı yalnızca:1closedeyes: ınş 15 gun sonra cok süper bı hatun olurum
yemek bılem yemedım nan acım
kızlar herkeze merhaba uzun araştırmalar sonucu en son boch a karar verdim. beyaz eşyalarımı aldım.:asigim:
buzdolabımla bulaşık makinam inox camaşır makinem gümüş.
bunlarda benim suplam
slm kızlar nasılsısnız,
ben yine hiç giremiyorum buraya; gecmiş cok birikmiş soyle bi goz attım; tobi senindi galiba kavanozlar cok hosuma gitti superler gule gule kullan.
birde beyaz bir elbise vardı bayıldım onun lilası varmıdır acaba nerde bulabilirim, kim almıştı? ben kınamda tamda bunun lilası gibi bir elbise istiyorum, birde fiyatı nekadar acaba? hatırlayamadım kimindi :sm_confused:
elti gorumce muhabbeti yapmısınız kızlar, benim bir tane gorumcem var ama bir ordu kaynanaya bedel masallah :kafamçokkarıştı: napıcaksak onunla!!!
Ama kayınvalidem bir tane onu cok seviyorum :Şeniz:
sanırım hemen cıkamam gerekecek
hepinizi opuyorum kızlar, herkese iyi tatiller
sıvılceler ıcn yazıyorum kızlar bakın ama dr danısmadan almayın
locasalene sbh aksam
tretin sbh aksam
cleocin t sadece gece kullanım
yok onu vermedı cunkum 4 tane krem kullancam aynı anda cok olabılırmış hem çillerın mevsımı deılmış-tatlicadiarzu- 15 gun sonra tekrar gtcem ılaclar bıtınce ozmn çıllere geccez ozmn yazarım cnm
hatta ben dedımkı hanı cıkmadan çillerım halletsekkı bende cok azdır hatta ılk gırdım :1shok: sende bısı yokkı 4 sıvılce ıcın mı geldın dedı sonra kollarımda kabarcık cıkıyodu onuda gosterdım onlara ılac verdı yalnızca:1closedeyes: ınş 15 gun sonra cok süper bı hatun olurum
yemek bılem yemedım nan acım
sıvılceler ıcn yazıyorum kızlar bakın ama dr danısmadan almayın
locasalene sbh aksam
tretin sbh aksam
cleocin t sadece gece kullanım
:içelim: artık her yazdığını takip ediyorum hayatımcım naniknanik
anlıyorum canım ama bak ne güzel annen dikiyor gelinliğini ne mutlu ben de çok isterdim annemin böyle bir imkanı olsaydı yapmasını..
ama üzme kadını
hele bu günlerde
ben yüzlerine baktıkça üzülüyürom
nasıl ayrılacağım bilmiyorumsenağlama
pşt niye uzuuyonkadıncağızı cnmklava: klava:
ayşaka biyana ne guzel bişey ben bılımıyordum hem hatıra hem annen dıkmıs superya
Olsun olur öyle hayatım ayy negüzel valla annenden ne güzel hatıra aksam alırsın gönlünü annecinin yerimseniben
ben onlarıda sevdim ama malesef aldığım için alamam :)
neyse benimkiler öyle sade olsun
sade ve güzel :lepi:
kuzum inan provalara gidiyorum ya o kadar şey takılıyorki kafama
ama kadın hep bitsinsonra karar ver diyor
sende öyle yap
ara anneciğini gönlünü al
bitene kadar gıkını çıkartma
annen seni çirkin gelin edermi hiç
evet :lepi:
Hayatımcım canım seni annenden daha iyi tanıyacak beklentilerini bilecek bir gelinlikçi olabilirmi?
yarım saat içinde isteklerini anlattığın bir insanın kafasında oluşan mı yoksa yıllardır seni zevkini bilen annen mi daha iyi anlar...
yapma böyle pipiriklik...
bak sakınan göze çöp batar bırak kadın sanatını icra etsin...
eli titreyen terzi yamuk diker diye bir laf vardır bırak gidişatına güzel olacağına eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?