Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Doktora gittimm..2 ay sonra düğünüm var 1-2 sene bebek istemiyoruz dediim.
Oda yaşımı sordu neden bebek istemediğimi sordu.Bende sanane diyemedim tabi kaydirigubbakcemile3

İşte sonra sizin anlattıklarınızın aynısını dinledim diyebilirim.Kullandığım ilaç olup olmadığını hastalık geçirdinmi işte alerjin varmı diye sordu ben yok dedim.işte d.kontrol yöntemlerini anlattı sen istemezsen eşin korunsun gibilerinden.Bende eşime güveniyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım dedim.Oda tam zamanında gelmişin o zaman dedi.İşte o meşhur ilaçı söyledi.1 ay kullan bakalım eğer olumsuz bir etki gösterirse tekrar gel dedi.işte yan etkilerini sordum oda her ilaçta olduğu gibi yan etkileri olucaktır elbet dedi en çok mide bulantısı olur ilk günler,sonra adette lekeler ve kısa kısa kanamalar olur dedi.Birde çok sık kullanmamı söyledi.Eşin korunsun dedi.

Yanii anlıcağınız 1 ay kullanıcam bakıcam duruma göre devam edicem.-tatlicadiarzu-

Bu arada ben prospektüsü okudum sivilcelere iyi geliyormuş kaydirigubbakcemile3
böcük aklıma sen geldinn kaydirigubbakcemile3

cnm guzel ya ama yorucu yanı derler ya ananın evını ararsın alkisalkisalkis
yani işten gelıyomm direk koş koş mutfağa sonra bılaşık sabhtan yatağımı kapatamyısam ytk odasını duzeltıyom
sonra evın dıger uyelerı gelıyorkaydirigubbakcemile gelenımzı eksık olmuyor yanı ama şikayetçi değilim sonrada benım uykum geluor yaatıyorum kocişde sinirleniyır buduruma bende dıyomki bunyem sarsıldı alışık değilm böle çalışmaya napıyım ama kaydirigubbakcemile2

iyiyim balısı ne olsun öyle vakit geçirim gün sayıyorum
haftya hafta sonu gözbebeğim gelecek ayy zaman geçmiyorrrr:1rolleyes:

aa sen geldım dıyınce dedım doktora gıden betamıydı glcnmi karıstırdım sendın demek
adetının ılkgunumu bugun nezmana başlıycan canım?
ay bide benım doktorum erkekti
yumurtalıklarına baktımı peki

evet az kaldı tatlım hazırlıklar bitti sayılır evi tutacaz temizlicez yerleştircez şükür bugünlere geldik eee sen napıyorsun bakalım???a.s.

ya bende hap kullanmak istedim arkadaşımın yumurtalıklarını sertleştirmiş ve çatlamıyormuş artık 2 yıldır tüp bebek tedavisi görüyor tık yok çok üzülüyor ben hap kullanacam dediğimde terlik fırlatmıştı bana :mymeka: beni vazgeçirmek için çok uğraştı vazgeçirdide şimdi sende yazmışın doktor eşin korunsun dedi diye şimdi hepten vazgeçtim doğum kontrol hapından kafamçokkarıştı

Kızlar alıntı yapmazsanız sevinirim...Akşama silicem resimlerii !
Bu arada profosyönel makyözle konuştum demiştim yaa.fotolar bugün geldi maille..
200 TL yapıyormuş.Bunun içine kirpik ekleme,vücut makyajıda dahilmiş..
Nasıl sizce ? Fiyat ve makyajlar.ıstediğin makyajları bana mail at ona göre makyajına karar veririz dedi.
iştee bunlar..

Son düzenleme:
sinaycım evi nereden tutmayı düşünüyorsunuz
biz hala ev bulamadık ühühüühühüüh ((

ayy tabiki kuşum sor Şeniz

tellerini çıkardıktan sonra herhangi bişe kullanıyormusun

14 haziranda benim
mayıs gelini varmı

Bu arada ben prospektüsü okudum sivilcelere iyi geliyormuş kaydirigubbakcemile3
böcük aklıma sen geldinn kaydirigubbakcemile3

test yaptımı

ben bunlara 200 tl vermem :)
ya kızlar çirkin yada makyaj bilemedim :tomato:

ben öyle mükemmel bir makyaj göremedim
gayet sıradan geldi bana
yada ben bu işten anlamıyorum

Erkekti canım.Bakmadı Adetlerin nasıl dedi ? Bende her ay düzenli bir şekilde geliyor bu ay erken geldi dedim.Oda kafana taktığın şeyler varmı dedi.Olmazmıı dedim kaydirigubbakcemile3 Strestendir dedi kaydirigubbakcemile3
Adetimin ilk günü dündü ama 2.günde farketmezmiş.İlk gün tam gelmiyor zaten sadece ağrım ve çok az akıntı oluyor.Bugün dediğini gibi akşam içicem.1 ay kullanıcam bakalım..

Canım işte herkesin bünyesine göre değişiyor.Bakalım 1 kullanıcam deneme süresi olacak sonra işte kontrole gidicem.Şikayetim varsa söylücem..

BETACIM geciktirici ilaçtan bahsediyorsun dimi?regliyi atlatma ilacı değil mi?yoksa doğum kontrol hapı mı?makyaj konusunda da gelin makyaşı istiyorum deme çok pahalı oluyor...izmirde M.A.C. vardır orda süper doğal makyajlar yapıyorlar...arkadaşım orda yaptırdı.hem süper yapıyorlar hemde kalıcı....
ESMY canım Allah yardımcın olsun..haklısın yaa.evlenen herkezden aynı şeyleri duyorum..acıksak tost yapar yerdik ama şimdi kociş var olmuo diolar....alışırsın canım inşallah Allah ayırmasın mucks:)
BURCUUUU canım Allah kavuştursun beklemek çok zor ya...ya sabır diyordum bende asker yolu beklerken az kalmış az..hemen geçer inşallah..

SıNAYcım...harika yaa temizlikte hemen oluveriri..yerleşirsin inşallah...kankalardan götür kız arkadaşa ihtiyaç olii..bende işe didip geliom...işler kötü krizden bazen erken çıkın maaşınız şu kadar st kesilecek diolar...ama bunada şükür...

ben bunlara 200 tl vermem :)
ya kızlar çirkin yada makyaj bilemedim :tomato:

bencede
ya bende zevk yok
yada kızlar çirkin
mekyaj konusunda bende tereddütlüyüm
bakalım umarım hepimiz güzel oluruz:Saruboceq:
bana göz makyajı yakışmıyo mesela:çok üzgünüm:

ARSıMACIM hazirana ne kaldı kız şurda aman pek heyecanlısındır....
gelin makyajı çok önemli kızlar ya...çok güzel olmalı bence....aman iyi araştırın..önceden provaya gidin...
ay sölemeden geçemicem claires de acayip indirimler var haberiniz olsun..süper takılar,çantalar,cüzdanlar..mutlaka gidin:)

korunma konusunu da hala düşünmekteyim
geleneksel yöntemler sakıncalı yani erkeğin korunması şüpheli biraz
hap ta iyi değil
kafam karışık yani

1,5 ay kaldı :)
heyecan stres hepsi en ucta :)
benim kuaförüm provayı kabul etmiyor ama ben güveniyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…