yeni geldim hemen yemeğimi yedim size selam diyim dedim....
HAYATIM canım az kalmış...harikaa....herşey güzel olucak ben inanıyorum..
BETACIM bende aynı kremi kullanıyorum..güneşte çil çıkarıyorum napayım...
ESMY canım evlilik nasıl didio?anlat kız
MİNİK cim bu takımda hoşmu..
SİNAY cım seninde az kalmış hadin hayırlsıı nasıl didio hazırlıklar?
BURCUU sen neler napıosun kuşum?
yeni geldim hemen yemeğimi yedim size selam diyim dedim....
Doktora gittimm..2 ay sonra düğünüm var 1-2 sene bebek istemiyoruz dediim.
Oda yaşımı sordu neden bebek istemediğimi sordu.Bende sanane diyemedim tabi kaydirigubbakcemile3
İşte sonra sizin anlattıklarınızın aynısını dinledim diyebilirim.Kullandığım ilaç olup olmadığını hastalık geçirdinmi işte alerjin varmı diye sordu ben yok dedim.işte d.kontrol yöntemlerini anlattı sen istemezsen eşin korunsun gibilerinden.Bende eşime güveniyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım dedim.Oda tam zamanında gelmişin o zaman dedi.İşte o meşhur ilaçı söyledi.1 ay kullan bakalım eğer olumsuz bir etki gösterirse tekrar gel dedi.işte yan etkilerini sordum oda her ilaçta olduğu gibi yan etkileri olucaktır elbet dedi en çok mide bulantısı olur ilk günler,sonra adette lekeler ve kısa kısa kanamalar olur dedi.Birde çok sık kullanmamı söyledi.Eşin korunsun dedi.
Yanii anlıcağınız 1 ay kullanıcam bakıcam duruma göre devam edicem.-tatlicadiarzu-
Bu arada ben prospektüsü okudum sivilcelere iyi geliyormuş kaydirigubbakcemile3
böcük aklıma sen geldinn kaydirigubbakcemile3
evet az kaldı tatlım hazırlıklar bitti sayılır evi tutacaz temizlicez yerleştircez şükür bugünlere geldik eee sen napıyorsun bakalım???a.s.yeni geldim hemen yemeğimi yedim size selam diyim dedim....
Doktora gittimm..2 ay sonra düğünüm var 1-2 sene bebek istemiyoruz dediim.
Oda yaşımı sordu neden bebek istemediğimi sordu.Bende sanane diyemedim tabi kaydirigubbakcemile3
İşte sonra sizin anlattıklarınızın aynısını dinledim diyebilirim.Kullandığım ilaç olup olmadığını hastalık geçirdinmi işte alerjin varmı diye sordu ben yok dedim.işte d.kontrol yöntemlerini anlattı sen istemezsen eşin korunsun gibilerinden.Bende eşime güveniyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım dedim.Oda tam zamanında gelmişin o zaman dedi.İşte o meşhur ilaçı söyledi.1 ay kullan bakalım eğer olumsuz bir etki gösterirse tekrar gel dedi.işte yan etkilerini sordum oda her ilaçta olduğu gibi yan etkileri olucaktır elbet dedi en çok mide bulantısı olur ilk günler,sonra adette lekeler ve kısa kısa kanamalar olur dedi.Birde çok sık kullanmamı söyledi.Eşin korunsun dedi.
Yanii anlıcağınız 1 ay kullanıcam bakıcam duruma göre devam edicem.-tatlicadiarzu-
ayy tabiki kuşum sor Şeniz
hayatım ya okudum yıne uzuldum ınsan sonradan cok uzluyor he ona gore anam anam demeyın kaydirigubbakcemile2
ay bende sen gerıldım dıyınce takvımıne bakam dedımde 45 gun kalmış cok azzzz sımdı sıradaki ilk gelin kimmmmm
Bu arada profosyönel makyözle konuştum demiştim yaa.fotolar bugün geldi maille..
200 TL yapıyormuş.Bunun içine kirpik ekleme,vücut makyajıda dahilmiş..
Nasıl sizce ? Fiyat ve makyajlar.İstediğin makyajları bana mail at ona göre makyajına karar veririz dedi.
iştee bunlar..
Erkekti canım.Bakmadıaa sen geldım dıyınce dedım doktora gıden betamıydı glcnmi karıstırdım sendın demek
adetının ılkgunumu bugun nezmana başlıycan canım?
ay bide benım doktorum erkekti
yumurtalıklarına baktımı peki
evet az kaldı tatlım hazırlıklar bitti sayılır evi tutacaz temizlicez yerleştircez şükür bugünlere geldik eee sen napıyorsun bakalım???a.s.
ya bende hap kullanmak istedim arkadaşımın yumurtalıklarını sertleştirmiş ve çatlamıyormuş artık 2 yıldır tüp bebek tedavisi görüyor tık yok çok üzülüyor ben hap kullanacam dediğimde terlik fırlatmıştı bana :mymeka: beni vazgeçirmek için çok uğraştı vazgeçirdide şimdi sende yazmışın doktor eşin korunsun dedi diye şimdi hepten vazgeçtim doğum kontrol hapından kafamçokkarıştı
ben bunlara 200 tl vermem :)
ya kızlar çirkin yada makyaj bilemedim :tomato:
ARSİMACIM hazirana ne kaldı kız şurda aman pek heyecanlısındır....
gelin makyajı çok önemli kızlar ya...çok güzel olmalı bence....aman iyi araştırın..önceden provaya gidin...
ay sölemeden geçemicem claires de acayip indirimler var haberiniz olsun..süper takılar,çantalar,cüzdanlar..mutlaka gidin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?