bende dolapta kullanıcam ve ahsap kapaklı dalgalı gibi olan cam modelden düsünüyorum senin gibi
renkliler çok sirin de, ben sade düzünü bi yerde görmüstüm kapağı tam oturmuyo,
arada lastik falan yok cam cama değiyo yani? çabuk kırılır gibi
ama kapagı tahta olan vakumlu gibi tam kapanıyo
ya arkadaşlar annemin gönlünü alıyım diye telefon açtım. napıyosun dedim. eteklerinin 4 sırasını iğneledim. akşam gelince giydircem beğenirsen dikicem eteklerini dedi. sonra hani dün üstü içine sinmemişti ya dilimleri kestim çiçek yerleştirdi bi dedi çıldırdım resmen yine. bağırıp çaarmaya başladım. niye ben giymeden kesiyosunnnnnnnnnnnnnn. ben sana kes mi dedim diye. ee içime sinmedi diyince öyle yaptım dedi. ben giyiyim bi bakıyımm demedim mi die gıçımı yırttım. en son ıyyy ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy akşam görüşürüz dedi çat kapattı:çok üzgünüm: senağlama
evet canım bende onları düşünüyorum içleride daha geniş hem :lepi:bende dolapta kullanıcam ve ahsap kapaklı dalgalı gibi olan cam modelden düsünüyorum senin gibi
renkliler çok sirin de, ben sade düzünü bi yerde görmüstüm kapağı tam oturmuyo,
arada lastik falan yok cam cama değiyo yani? çabuk kırılır gibi
ama kapagı tahta olan vakumlu gibi tam kapanıyo
ya arkadaşlar annemin gönlünü alıyım diye telefon açtım. napıyosun dedim. eteklerinin 4 sırasını iğneledim. akşam gelince giydircem beğenirsen dikicem eteklerini dedi. sonra hani dün üstü içine sinmemişti ya dilimleri kestim çiçek yerleştirdi bi dedi çıldırdım resmen yine. bağırıp çaarmaya başladım. niye ben giymeden kesiyosunnnnnnnnnnnnnn. ben sana kes mi dedim diye. ee içime sinmedi diyince öyle yaptım dedi. ben giyiyim bi bakıyımm demedim mi die gıçımı yırttım. en son ıyyy ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy akşam görüşürüz dedi çat kapattı:çok üzgünüm: senağlama
offffffffffffff yaaaaaa şu gelinlik de dikilsin bitsin bi an önce yoksa çıldırcam. aslında salaklık bende. annem akay gelinlik, cengiz abazoğlu gibi yerlerde baş modelist olarak çalıştı. niye bu kadar pimpirikli ve güvensizim bilmiyorum.
offffffffffffff yaaaaaa şu gelinlik de dikilsin bitsin bi an önce yoksa çıldırcam. aslında salaklık bende. annem akay gelinlik, cengiz abazoğlu gibi yerlerde baş modelist olarak çalıştı. niye bu kadar pimpirikli ve güvensizim bilmiyorum.
modeli belirledim ama üstü başka yerden altı başka yerden. ama ben de bi hastalık var illa alacağım bişeyi görecem elleyecem koklayacam giyecem böyle dikim, yapım beni bozuyo. bi gelinlik bi de yatakodası yapılıyo ya gerildim.
mobilyacıyı da delirttim zaten. bak ben çok pimpirikliyim benğenmem kolay kolay ona göre yap haberin ola diye adamı inceden tehdit bile ettim
diilim sinay bu evlenme işi beni çok gerdi. yüzüm bile uyuşuyo
burcu sana bi soru sorabilirmyim :)
Ama görmedimki :sm_confused: Kızmaa hemşom özür dilerimm :1hug:Hoşgeldin dedik görmedin bile, güle güle :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Ayyy buda süpermişş :lepi:bi kelebekli o dore ve kırmızı bide imkanım olursa bunu almayı düşünüyorum
[COLOR="Magenta"]bu daha ağır bi model
kelebekli olan spor cici bi takım
ne dersiniz ?[/COLOR]
Ben güneş çillerim için 30 faktörlü vichy krem kullanıyorum.Süper :lepi: Tavsiye ederim azcuk pahalı ama değer yani yerimsenibenböcük sağol canım..
geçen c. tesi dışarda gezdik baya benim çillerin üstü nasıl kaşındı anlatamam kaşımaktan kıpkırmızı yapmışım..
belki bende giderim bakalım.. ama ben güneşten koruyucu istiyorum ilaç gibi bişey değil
:mymeka: Anneni üzmeebence de takip etmelisinyerimseniben
hayatım ya okudum yıne uzuldum ınsan sonradan cok uzluyor he ona gore anam anam demeyın kaydirigubbakcemile2
ay bende sen gerıldım dıyınce takvımıne bakam dedımde 45 gun kalmış cok azzzz sımdı sıradaki ilk gelin kimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?