Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya onlarında içine ne var ne yok belli olmuyor ama

keşke aramasaydın daha iyi olacamış

hayatım ne kapışıosun kız annenle annen kötü bişey yapmaz ki sana en yakışıcak modeli yapar kimse daha da iyisini yapamaz bendce bu kadar gerginlik yapma canım sende, istediğin şeyleri söyle oda akıl verir zaten sana sonra orta yol bulunur be güzelim...

böyle giderse hayatım ilerde ayy ne kavga dövüş dikmiştik gelinliği burnumuzdan gelmişti diyeceksiniz yıllar sonra.
yakında keşke başka yere diktirseymişsin demeye başlıycam vallahi birbirinizi kıracağınıza...(((

evet canım bende onları düşünüyorum içleride daha geniş hem :lepi:

Hayatım Regl falan mısın?-tatlicadiarzu- bu aralar çok gerginsin geçen günde ben nasibimi almıştım senden :roflol::roflol::roflol:

offffffffffffff yaaaaaa şu gelinlik de dikilsin bitsin bi an önce yoksa çıldırcam. aslında salaklık bende. annem akay gelinlik, cengiz abazoğlu gibi yerlerde baş modelist olarak çalıştı. niye bu kadar pimpirikli ve güvensizim bilmiyorum.

ayy inanmıyorum süperr annecin iyisini bilir ozaman bence belki kesik halini beyenirsin.bişey merak ettim modeli önceden belirlemedinmi canımcım..akayda çok güzel bi gelinlik beyenmiştim taaa kaç yıl önce hoş modeller var ama cok pahalı

oowwww marka stilist bir anne allaaam allaam senin annen benim annemde olsun mu??fisfisfis

modeli belirledim ama üstü başka yerden altı başka yerden. ama ben de bi hastalık var illa alacağım bişeyi görecem elleyecem koklayacam giyecem böyle dikim, yapım beni bozuyo. bi gelinlik bi de yatakodası yapılıyo ya gerildim.

mobilyacıyı da delirttim zaten. bak ben çok pimpirikliyim benğenmem kolay kolay ona göre yap haberin ola diye adamı inceden tehdit bile ettim

anladım cnm bende senin gibiyim gelinlik hep dikim istiyodum ama şimdi hazır almayı düşünüyorum sırf senin gibi düşündüğümden katalogta beyenirim ama üstümde istediği gibi durmaz diye.ama annen senin için eniyisini yapar merak etme gönlünü ferah tut :1hug:

diilim sinay bu evlenme işi beni çok gerdi. yüzüm bile uyuşuyo

aman canım napıyosun sen gelinlik eşya düğün gelir geçer yarın bi bakmışın bebişin olmuş ama sağlığın elden giderse ne düğün görürsün ne bebiş Allah Korusun boşver yaa bu kadar üzme canını ben öss sınavına hazırlanırken 2004 yılında sıkıntıdan senin gibi yüzüm uyuşuyordu sınava 1 ay kala yüz felci oldum o şekilde girdim sınava ve konsantre olamadığım gibi herkes bana bakıyor gibi geliyordu ağlaya ağlaya gelmiştim eve 5 ayda kendime zor geldim sonuç hüsrandı -tatlicadiarzu-sakın diyorum ne anneni ne kendini üz güçlü olduğunu göster herkese klava:

hayatım ya okudum yıne uzuldum ınsan sonradan cok uzluyor he ona gore anam anam demeyın kaydirigubbakcemile2
ay bende sen gerıldım dıyınce takvımıne bakam dedımde 45 gun kalmış cok azzzz sımdı sıradaki ilk gelin kimmmmm

BEn geldimmmmmmmmm hihoyyyt
Hoşgeldin dedik görmedin bile, güle güle :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Ama görmedimki :sm_confused: Kızmaa hemşom özür dilerimm :1hug:
bi kelebekli o dore ve kırmızı bide imkanım olursa bunu almayı düşünüyorum

[COLOR="Magenta"]bu daha ağır bi model
kelebekli olan spor cici bi takım
ne dersiniz ?[/COLOR]
Ayyy buda süpermişş :lepi:
Ben güneş çillerim için 30 faktörlü vichy krem kullanıyorum.Süper :lepi: Tavsiye ederim azcuk pahalı ama değer yani yerimseniben
:mymeka: Anneni üzmee klava: Bence süper bi gelinlik dikecek sana yerimseniben

tamam üzmicem ben nişanlıma bunların bin beterini yapıyorum. valla ne iyi be peygamber sabrı var yeminle. ya esmy 45 gün gideyom anasını satiimmm

ayyy evet bende merak ettim mayıs gelini yok mu aramızda ???:uhm:

yeni geldim hemen yemeğimi yedim size selam diyim dedim....
HAYATIM canım az kalmış...harikaa....herşey güzel olucak ben inanıyorum..
BETACIM bende aynı kremi kullanıyorum..güneşte çil çıkarıyorum napayım...
ESMY canım evlilik nasıl didio?anlat kız
MıNıK cim bu takımda hoşmu..
SıNAY cım seninde az kalmış hadin hayırlsıı nasıl didio hazırlıklar?
BURCUU sen neler napıosun kuşum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…