Öyle yaptırıcam bende beğenmedimm Çok üzgünüm çoookbeta bence gerk yok ya guzel bı kuaför e gıt gelın basını yapan yapsın
Test yapmadı.Sadece konuştuk
test yaptımı
ben bunlara 200 tl vermem :)
ya kızlar çirkin yada makyaj bilemedim :tomato:
Yok gülüm makyajlar ahım şahım değil benneyaptımki Normal makyaj işte..ben öyle mükemmel bir makyaj göremedim
gayet sıradan geldi bana
yada ben bu işten anlamıyorum
BETACIM geciktirici ilaçtan bahsediyorsun dimi?regliyi atlatma ilacı değil mi?yoksa doğum kontrol hapı mı?makyaj konusunda da gelin makyaşı istiyorum deme çok pahalı oluyor...izmirde M.A.C. vardır orda süper doğal makyajlar yapıyorlar...arkadaşım orda yaptırdı.hem süper yapıyorlar hemde kalıcı....
ESMY canım Allah yardımcın olsun..haklısın yaa.evlenen herkezden aynı şeyleri duyorum..acıksak tost yapar yerdik ama şimdi kociş var olmuo diolar....alışırsın canım inşallah Allah ayırmasın mucks:)
BURCUUUU canım Allah kavuştursun beklemek çok zor ya...ya sabır diyordum bende asker yolu beklerken az kalmış az..hemen geçer inşallah..
SİNAYcım...harika yaa temizlikte hemen oluveriri..yerleşirsin inşallah...kankalardan götür kız arkadaşa ihtiyaç olii..bende işe didip geliom...işler kötü krizden bazen erken çıkın maaşınız şu kadar st kesilecek diolar...ama bunada şükür...
aa sen geldım dıyınce dedım doktora gıden betamıydı glcnmi karıstırdım sendın demek
adetının ılkgunumu bugun nezmana başlıycan canım?
ay bide benım doktorum erkekti
yumurtalıklarına baktımı peki
evet az kaldı tatlım hazırlıklar bitti sayılır evi tutacaz temizlicez yerleştircez şükür bugünlere geldik eee sen napıyorsun bakalım???a.s.
ya bende hap kullanmak istedim arkadaşımın yumurtalıklarını sertleştirmiş ve çatlamıyormuş artık 2 yıldır tüp bebek tedavisi görüyor tık yok çok üzülüyor ben hap kullanacam dediğimde terlik fırlatmıştı bana :mymeka: beni vazgeçirmek için çok uğraştı vazgeçirdide şimdi sende yazmışın doktor eşin korunsun dedi diye şimdi hepten vazgeçtim doğum kontrol hapından kafamçokkarıştı
Bu arada profosyönel makyözle konuştum demiştim yaa.fotolar bugün geldi maille..
200 TL yapıyormuş.Bunun içine kirpik ekleme,vücut makyajıda dahilmiş..
Nasıl sizce ? Fiyat ve makyajlar.ıstediğin makyajları bana mail at ona göre makyajına karar veririz dedi.
iştee bunlar..
ben öyle mükemmel bir makyaj göremedim
gayet sıradan geldi bana
yada ben bu işten anlamıyorum
bende beğenmedim? :teytey:
Doktora gittimm..2 ay sonra düğünüm var 1-2 sene bebek istemiyoruz dediim.
Oda yaşımı sordu neden bebek istemediğimi sordu.Bende sanane diyemedim tabi kaydirigubbakcemile3
ışte sonra sizin anlattıklarınızın aynısını dinledim diyebilirim.Kullandığım ilaç olup olmadığını hastalık geçirdinmi işte alerjin varmı diye sordu ben yok dedim.işte d.kontrol yöntemlerini anlattı sen istemezsen eşin korunsun gibilerinden.Bende eşime güveniyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım dedim.Oda tam zamanında gelmişin o zaman dedi.ışte o meşhur ilaçı söyledi.1 ay kullan bakalım eğer olumsuz bir etki gösterirse tekrar gel dedi.işte yan etkilerini sordum oda her ilaçta olduğu gibi yan etkileri olucaktır elbet dedi en çok mide bulantısı olur ilk günler,sonra adette lekeler ve kısa kısa kanamalar olur dedi.Birde çok sık kullanmamı söyledi.Eşin korunsun dedi.
Yanii anlıcağınız 1 ay kullanıcam bakıcam duruma göre devam edicem.-tatlicadiarzu-
Bu arada ben prospektüsü okudum sivilcelere iyi geliyormuş kaydirigubbakcemile3
böcük aklıma sen geldinn kaydirigubbakcemile3
Bu arada profosyönel makyözle konuştum demiştim yaa.fotolar bugün geldi maille..
200 TL yapıyormuş.Bunun içine kirpik ekleme,vücut makyajıda dahilmiş..
Nasıl sizce ? Fiyat ve makyajlar.ıstediğin makyajları bana mail at ona göre makyajına karar veririz dedi.
iştee bunlar..
göz makyajlari güzel hosuma gitti kayit edecem ama 200 ytl cok bence.. gerek varmi masaja zaten yeterince uzun sürüyor sacin yapilmasi ben o stresst zatan rahat olamam yani masajdan bir sey anlamam..ben fotograflari begenmedim makyajdan mi yoksa fotografdaki bayandan mi kaynaklaniyor bilemedim :ecrin_bebek:. kirpikler güzel ama... ama bunuda kirpileri aldiktan sonra her isinden anlayan kuaför yapistirir.... paylastigin icin cok saol canim
valla dr amca dedı krem ıste yatarken sürceksıncleosin T benim kullandığım solisyonun adı rolon gibi bisey ucu ...nasıl sadece gece kullanılıyomus_?
:1shok: yok nan beım öle cok çillerımde yok resmımı yakından ceker eklerım bı araböcük sağol canım..
geçen c. tesi dışarda gezdik baya benim çillerin üstü nasıl kaşındı anlatamam kaşımaktan kıpkırmızı yapmışım..
belki bende giderim bakalım.. ama ben güneşten koruyucu istiyorum ilaç gibi bişey değil
tellerini çıkardıktan sonra herhangi bişe kullanıyormusun
14 haziranda benim
mayıs gelini varmı
test yaptımı
ben bunlara 200 tl vermem :)
ya kızlar çirkin yada makyaj bilemedim :tomato:
relaxx kuzum eminim süper olucak herşey..aaa olmaz ya..güven tamamda ben provasız getmem...bi arkadaşım m.a.c te biri tekin acarda yaptırdı...önden prova aldılar...
1,5 ay kaldı :)
heyecan stres hepsi en ucta :)
benim kuaförüm provayı kabul etmiyor ama ben güveniyorum ona
betam yaa 200 tl lik makyaj bumu
sanki gündelik makyaj hiç bir ekstra al benisi yok. ya kız çirkin ondan :))))))))))
ay ben hiç beğenmedim ayolll
FMK benden neden alıntı ettın nan ben doğum kntrol deıl sıvılce ılacı ııcn gıttım:roflol:
canım istersen kumaşları alıp kese yaparsın içinede kınanı koy kapat nazar boncuğunu tak..bir kesede kuruyemiş için yapıolar heralde oda aynı....değişik olsun diemi istiosun ekonomik olsun diemi?çünkü hazır keseler çok çok ucuz kumaşı alıp dikmenden daha ucuza gelir...fikrinize ihtiyacım var
becerebilir miyim ben bu işi?
http://www.kadinlarkulubu.com/kina-gecesi/276440-kina-kesesi.html
aşkım safir çamlıca evlerinden istiyor ben ev sıcak olsun güneş görsün neresi olursa olsun diom ayıptır sölemesi çok üşütüümdesinaycım evi nereden tutmayı düşünüyorsunuz
biz hala ev bulamadık ühühüühühüüh((
evet tatlım yaa arkadaş götürcem zaten ev yerleşirken büyükler herşeye karışıyor annem şimdiden gelin kız kendi yatağını serer mi diyip duruyor ben bilmezmişim içine çarşaf serilcekmiş off anne dedim ya o sizin zamanınızdaymış şimdi gelde ben sana öğretiyim diyecektim:jeyyar: ama terliği yemekten korktum :roflol::roflol::roflol:SİNAYcım...harika yaa temizlikte hemen oluveriri..yerleşirsin inşallah...kankalardan götür kız arkadaşa ihtiyaç olii..bende işe didip geliom...işler kötü krizden bazen erken çıkın maaşınız şu kadar st kesilecek diolar...ama bunada şükür...
bu profesyonele bin basar valla Arsimacım alkisalkisalkisbuda benim gideceğm yerin yaptığı bi makyaj
elimde olsada hepsini eklesem ama ablam beni keser:)
alıntı etmiyin
alemsin alemmmmm hemende fark etmsin gözünden bir sey kacmiyor.... niye gittin doktura rahatsizlini soracaktim sonra anladim sivilce problemi icin mis
canım istersen kumaşları alıp kese yaparsın içinede kınanı koy kapat nazar boncuğunu tak..bir kesede kuruyemiş için yapıolar heralde oda aynı....değişik olsun diemi istiosun ekonomik olsun diemi?çünkü hazır keseler çok çok ucuz kumaşı alıp dikmenden daha ucuza gelir...
Walla hiç mac duymadım canım ben :uhm: Olmadı inglot var ordakilere sorayım bii :uhm:BETACIM bilmiimki izmirde nerde...ama ist ank olduğuna göre ordada olmalııııııııııı yaa..bakalım netten vs araştıralım...olmadı tekin acarda vs yaptır...kız şimdiden d.kontrol hapı mı?ya neden ehrşeyi biz kullanıoz gıcık oluom valla ben kullanmam...kaç arkadaşım kilo aldı ya..baksınlar çarelerine:uhm:
tamam kayit dediyorum ve hemen siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?