Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beta bence gerk yok ya guzel bı kuaför e gıt gelın basını yapan yapsın
Öyle yaptırıcam bende beğenmedimm Çok üzgünüm çoook

test yaptımı

ben bunlara 200 tl vermem :)
ya kızlar çirkin yada makyaj bilemedim :tomato:
Test yapmadı.Sadece konuştuk Anlamadım öylece konuştuk sadece Çok üzgünüm çoook
ben öyle mükemmel bir makyaj göremedim
gayet sıradan geldi bana
yada ben bu işten anlamıyorum
Yok gülüm makyajlar ahım şahım değil benneyaptımki Normal makyaj işte..

yok canım d.kontrol hapı aldım.Bu akşam başlıcam işte.1 ay kullanıcam sonra tekrar gidicem.Kontrolde bi sorun olmazsa devam edicem.Olursa bırakıcam.
Bu arada izmirde ben hiç mac duymadım :uhm: Bildiğin bi yer varsa söylesene banada yerimseniben

bende yarın gidiyorum doktora hergün kafam iyice karısıyo yaaa :roflol:

Son düzenleme:
valla bende bu korunma isini sansa birakmak gibi bir sansim yok zararli zararsiz kulanacagim.. erkegin korunmasina güvenemem cüki hamile kalma olasiligi yüksek en güvenilir hap... bende taniyorum hap kulananlar memnun kalanlarda cok

Son düzenleme:
cleosin T benim kullandığım solisyonun adı rolon gibi bisey ucu ...nasıl sadece gece kullanılıyomus_?
valla dr amca dedı krem ıste yatarken sürceksın
:1shok: yok nan beım öle cok çillerımde yok resmımı yakından ceker eklerım bı ara

HAYATIM sende böyleysen bız napak:1closedeyes: sakın ol ama huyun aynı ben ılla ellıycem kokluycam dokuncam öle alcamkaydirigubbakcemile3
BETA makyajlar ığrenc dersem kızmazsın demı okadr para alıyolar hıc guzel deıl bence kızlar guzel ama onlar makyajı yapamamışlar
sonucta makyaj guzel olsa ne çirkınler guzel oluyo
ayrıca saol hemen alam ondan dermışım sıvılceler ıcn kaydirigubbakcemile3

tellerini çıkardıktan sonra herhangi bişe kullanıyormusun

14 haziranda benim
mayıs gelini varmı

test yaptımı

ben bunlara 200 tl vermem :)
ya kızlar çirkin yada makyaj bilemedim :tomato:

canım 2 sene pekiştirici kullandım yerimseniben
sonra çıkarttım
ilk başta 6 ay gece gündüz kullandım. sonra sade gece kullandım. sonra bir gece var bir gece yok yaptım. sonra 2 gece yok bir gece var oldu sonra attımmm :lepi:

FMK benden neden alıntı ettın nan ben doğum kntrol deıl sıvılce ılacı ııcn gıttım:roflol:

betam yaa 200 tl lik makyaj bumu
sanki gündelik makyaj hiç bir ekstra al benisi yok. ya kız çirkin ondan :))))))))))
ay ben hiç beğenmedim ayolll

1,5 ay kaldı :)
heyecan stres hepsi en ucta :)
benim kuaförüm provayı kabul etmiyor ama ben güveniyorum ona
relaxx kuzum eminim süper olucak herşey..aaa olmaz ya..güven tamamda ben provasız getmem...bi arkadaşım m.a.c te biri tekin acarda yaptırdı...önden prova aldılar...

BETACIM bilmiimki izmirde nerde...ama ist ank olduğuna göre ordada olmalııııııııııı yaa..bakalım netten vs araştıralım...olmadı tekin acarda vs yaptır...kız şimdiden d.kontrol hapı mı?ya neden ehrşeyi biz kullanıoz gıcık oluom valla ben kullanmam...kaç arkadaşım kilo aldı ya..baksınlar çarelerine:uhm:

pardon pardon fotolardakiler farkli farkli insanlarmis bende en son fotgraf bimis hali sandim

siyah bantli kizdaki kirbikler cok güzel

Glcnn ve Fmk canlarr alıntıdaki resimleri silerseniz sevinirim..
Şimdi kadıncağız güzel makyajını burda görmesin kaydirigubbakcemile3
REsimleri silicem akşama sengözlerimebaksanab

betam yaa 200 tl lik makyaj bumu
sanki gündelik makyaj hiç bir ekstra al benisi yok. ya kız çirkin ondan :))))))))))
ay ben hiç beğenmedim ayolll

Evett bende hiç beğenmedimm :dilcikar: Ablamın nişanında gittiğimiz yerde daha güzel yapmışlardı sengözlerimebaksanab

FMK benden neden alıntı ettın nan ben doğum kntrol deıl sıvılce ılacı ııcn gıttım:roflol:

alemsin alemmmmm hemende fark etmsin gözünden bir sey kacmiyor.... niye gittin doktura rahatsizlini soracaktim sonra anladim sivilce problemi icin mis

sinaycım evi nereden tutmayı düşünüyorsunuz
biz hala ev bulamadık ühühüühühüüh ((
aşkım safir çamlıca evlerinden istiyor ben ev sıcak olsun güneş görsün neresi olursa olsun diom ayıptır sölemesi çok üşütüümde kışın falan wc'ye gitmeye üşenirim kıçım donuyor diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:konyayı da biliyorsun ocak şubat çekilmez oluyor -tatlicadiarzu-nasip bakalım tutarsak sana yazarım evi a.s.
evet tatlım yaa arkadaş götürcem zaten ev yerleşirken büyükler herşeye karışıyor annem şimdiden gelin kız kendi yatağını serer mi diyip duruyor ben bilmezmişim içine çarşaf serilcekmiş off anne dedim ya o sizin zamanınızdaymış şimdi gelde ben sana öğretiyim diyecektim:jeyyar: ama terliği yemekten korktum :roflol::roflol::roflol:
buda benim gideceğm yerin yaptığı bi makyaj
elimde olsada hepsini eklesem ama ablam beni keser:)

alıntı etmiyin
bu profesyonele bin basar valla Arsimacım alkisalkisalkis

alemsin alemmmmm hemende fark etmsin gözünden bir sey kacmiyor.... niye gittin doktura rahatsizlini soracaktim sonra anladim sivilce problemi icin mis

kaydirigubbakcemile3 kacmas
ınş gecer yaa aksam sıze resım eklıycem bı ılac kullanmadan bıde 15 gun sonra-tatlicadiarzu-

yaa hazırlar daha mı ucuz olur diyosun?
ekonomik ve şık olsun diyorum ama?bilmem hazırlar da çok basit .
ben beyaz tülden istiyorum mesela üzerine de silikonla bi kelebek yada dediğin gibi nazar boncuğu taksam?

SıNAYCIM sen kafana göre takın 2 anayıda dinlemeeeeee acayip konuşuyorlar....benim anamda bana beyaz iş almış nemiş ilk gün o serilirmiş ahhaha
BÖCÜĞÜM ne sivilcesi kız ne ilacı....stresten olmasın?hadin ekle resim bekliiik:)
BETACIM m.a.c. mesela ankarada ankamall de var..büyük alışveriş merkezlerinde oluo...izmirdeki alışveriş merkezlerine bak..

Walla hiç mac duymadım canım ben :uhm: Olmadı inglot var ordakilere sorayım bii :uhm:
Walla sorma bende hap kullanma taraftarı değilim ama kocişide pek güvenmiyorum :1no2:
2 ay önceden kullanıcam duruma göre yan etkisi olursa bırakıcam Çok üzgünüm çoook
Banane koca korusun benden kendiinii :mymeka: kaydirigubbakcemile3
tamam kayit dediyorum ve hemen siliyorum

Tamam canımm saol a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…