Geldim hani nerdesin :mymeka: Vala alışverişe verdim bundan sonra hergün bu sayfada bişey görebilirsiniz benden. Böyle olmıcak gaza bastım kaydirigubbakcemile3
Canım izmirde bi züccaciyeden aldım 5 liracık. İstanbuldasın sanırım ordaki arkadaşların da çoğu aldı:))
Gelinlikçim söyleyecek alacağım. Sanırım bütün içi çamaşırı olur vücudu saran. Yazın çorap Jartiyer falan giyemem açık ayakkabıyla
ay kızlar özelime bir erkek tanışabilir miyiz diye mesaj attııııııı
imdatttt içimizde erkekkk varr imdattttttttttt
burcu ne iş:jeyyar:
yakusukluysa keske baa gelseymış
yuh be kimse sorumuza cevap vermemiş. bi böcük o da yetersiz
gel esmycim :)
yahu damla dinçer'i 4 gündür bulamıyorum. damla dinçer sesimi duyuyon mu???????????????????
ben gittim kızlar aşkımla buluşayım biraz kapris yapam :))
burası beni çok etkiledii çok çokk güzel bir paylaşımdı arkadaşım teşekkür ediyorum......
Bir gün öyle bir girdik ki birbirimize, ben ilk kez odamın dışında yattım bi gece, misafir odasında...
Gece yarısı kapı aç ıldı esim;
-'Ne yapıyorsun burada?' diye sordu kapının eşiğinden, 'uyuyorum' dedim buz gibi bi sesle... Gitti, gelmesi 1 dakikasını almıştı elinde yastıkla... 'k ay yana' dedi daracık yatakta. 'ne yapıyorsun?' dediğimde 'benim yerim senin yanın, sen gelmezsen ben gelirim' dedi...
burası beni çok etkiledii çok çokk güzel bir paylaşımdı arkadaşım teşekkür ediyorum......
hatta kopylayıp aşkıma mail olarak göndericem....:)
Çook güzeldiiii.Teşekkür ederiz.
çok çok çok beğendim çok güzel bir yazıydı şimdinin 3 ay süren evliliklerine nasihat derecesinde bir yazı e tabi bizim gibi evlilik arifesindekilere de güzel bir örnek
fmk cok tsk ederım bu yazıyı ben burda baska bı topıcte aylar once okudm ve burcunun dedığı yer harıkaydı saol tekrar
arsima kuzum senin de düğüne çok azalmış
1 ay 13 gün:1shok:
oyy kimsecikler kalmıycak burdaa
Ya kızlar esra kayboldu gıttı gıremıyor hİÇbİyerden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?