Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende buraya ekledım ama kımbılır kacıncı sayfada kaldı
evdede net yokkı ekleyım

esra yenı evlı ınş haftaya gelır
mayıs ayında gelın yok mu:1shok: ben mı evlensem ne

zahmet olmazsa önümüzdeki hafta bidaha arasan
şimdi ararsak belki kocası ile birliktedirler rahatsız etmiyek :icecream:

benden de çok selam sölersen sevinirim özledim toprağımı

[ı]bende buraya ekledım ama kımbılır kacıncı sayfada kaldı
evdede net yokkı ekleyım

esra yenı evlı ınş haftaya gelır
mayıs ayında gelın yok mu:1shok: Ben mı evlensem ne[/ı]

bende dusundumde ayıpm ıolurkı erkenmı

erken
arayınca bı slmda benden çak sen topluca KK de en ıyıısı:roflol:
yorumun ıcınde cok tskler cnm

frekanslarımız aynı güzelimm kaydirigubbakcemile5
vee okurken kendimi çok yargıladım.
mesela ben çok aşırı gururluyumdur sırf pis egom yüzünden kalkıp şu kadının yaptığı yapamazdım gibime geliyor. o gelsin diye beklerdim sanki. ama öyle yapmamak gerekiyormuş :1hug:
Ya kızlar esra kayboldu gıttı gıremıyor hİÇbİyerden sanırım
yaaa sormaa güzelim yaa bende merak ediyorum.
en son düğün günü tebrik mesajı attım ama o yoğunluktan gördü mü görmedi mi bilmiyorum :sm_confused:
off offf bugün hep balayı çiftlerinee rezervasyon alıyom darısı başımaaa :Saruboceq:

amin güzelim aminn:1hug:

Kızlar bende jartiyerli takım almıştım hemde çok ciciydi tubilikinki gibi.. ama gelinlik içinde ugun değilmiş gelinlikçi öyle demişti. ayrıca zaten benim gelinliği sırtı açık olacağından içine ne giyicem onuda bilmiyorum :sm_confused: saldım çayıra mı yapcak bu gelinlikçi netcek CADIARZU

iki günlük dünya burcum
ne zorluklarla kavuştuk evliliğimizi zedelemememiz lazım
şuan belki yıkıcıyız karşı taraftan yapıcı olmasını bekliyoruz ama o zaman öyle olmamalı Şeniz

sen kap takarsın altınada güzel çamaşır

benım sırtı acık kıyafetım vardı askıları olmayan sadece sırt kısmı seffaf bı serıtlı sutyen takmıştım

Baberko bizede bir yer ayarlasan sadece otele bağlı olmayacağımız dışarıdada gezebileceğimiz güzel biryer önerebilirmisin???

sevmediğim müşteri tipisin :)) otele bi tek bodrum marmaris ve fethiyede bağlı kalmazsın cnm ama bodrum ve marmaris öncelik bence. bodrumda merkeze yakın dersen ya da farketmez dersen secenke sunarım ama marmaris dersen içmeler güzel derim cnmcım şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…