esmy sabah bi yolcum geldi balayı için davetiyesinin fotokopisini almak için istedim bi baktım sizinkinden davetiye elde daha bi hoş duruyo çok sevdim
sevmediğim müşteri tipisin :)) otele bi tek bodrum marmaris ve fethiyede bağlı kalmazsın cnm ama bodrum ve marmaris öncelik bence. bodrumda merkeze yakın dersen ya da farketmez dersen secenke sunarım ama marmaris dersen içmeler güzel derim cnmcım şakkıdı
esmy sabah bi yolcum geldi balayı için davetiyesinin fotokopisini almak için istedim bi baktım sizinkinden davetiye elde daha bi hoş duruyo çok sevdim
Aegean Garden-Bodrum bakıyorum sessiz sakin biryer gibi sence nasıl??
cnm orayı geçen yıl görmüştüm küçük bi otel odaları filan ferah ama öyle lüx arama küçük 3 yıldız diyebilirim ama dediğin gibi çıkıp gezmek için iyi bir alternatif hee bide plajı paltform yani kumsalı yok direk atlıyon derin :))
davetiyeyi alma sebebiniz nedir
benden de istedi tabi ozaman basılmadığı için veremedim mail at dedi
ee ben photoshopta da düzenlerdim öyle bişe :)
iyi yapmıssın okadar önemli değil :)) onu istememizdeki sebeb merkeze faxlıyoruz merkez otele geçiyor.çünkü bize balayı diyip otele cocukla gidenler oluyomuş :)) birazda bunu engellemek için çünkü gerçekten var böyle kişiler :))
belki düğünden önce doğum ediyolar :)
öyle yapanları geri gönderecen
canım o ne kuzu
iki günlük dünya burcum
ne zorluklarla kavuştuk evliliğimizi zedelemememiz lazım
şuan belki yıkıcıyız karşı taraftan yapıcı olmasını bekliyoruz ama o zaman öyle olmamalı Şeniz
sen kap takarsın altınada güzel çamaşır
canım o ne kuzugelinliğin içine mi dikiliyor...
o tutarmıki benim ikizleriCADIARZU
davetiyemiz bu gün baskıda kızlar :1rolleyes: aşkım yarın alacak :sm_cool:
kızlar ikide bir kayboluyorum çünkü babişimin bu gün doğum günüsüüü:1rolleyes:
ona tiramisu pasta yaptım kaydirigubbakcemile3
birde yaprak sarma canım çekiyor dedi laf arasında şimdi içi pişiyor yaprak sarıcam birazdannn :1rolleyes:
kızlar ikide bir kayboluyorum çünkü babişimin bu gün doğum günüsüüü:1rolleyes:
ona tiramisu pasta yaptım kaydirigubbakcemile3
birde yaprak sarma canım çekiyor dedi laf arasında şimdi içi pişiyor yaprak sarıcam birazdannn :1rolleyes:
canım evet bunları bir kaç sitede gördüm. aslında aklımada yattı. ama annem düşer bunlar terleyince diyor. bilmiyorum artık bir provaya çağırsa kadın görcez CADIARZU
bunu demiştim (+18 olarmı acep)
ama bazı gelinlikçiler sütyenli dikiyor
:asigim:
birlikte nice senelere inş.
canım evet bunları bir kaç sitede gördüm. aslında aklımada yattı. ama annem düşer bunlar terleyince diyor. bilmiyorum artık bir provaya çağırsa kadın görcez CADIARZU
Ben bilmem ben satışımı yaparım otel naparsa napsın :jeyyar:[/QUO
BABERKOOOOOOO turquoise otel fethiye acilllll yardımmmm. ayarlayabilirmisin???? 6 temmuz 13-14 temmuz arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?