Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oktarr bak cnm fethiye istersen gecen yıl gördüğüm otellerden green forest var yenileniyodu. baktım istediğin tarihlerde 100 lira sezon fiyatı tekçekimde %30 indirim var ya da taksittede var

meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem

hayrlı olsun cnm Şeniz
yaprak dökumu yasıyor topıc
ıyıde sız gıdınce kım ceyıs alcak burda benden baska kalan var mıydı -tatlicadiarzu
-

hayrlı olsun cnm Şeniz
yaprak dökumu yasıyor topıc
ıyıde sız gıdınce kım ceyıs alcak burda benden baska kalan var mıydı -tatlicadiarzu
-

Sağol canım darısı senin başına artık
korkma daha 5 ay sahalardayım çeyize devamkaydirigubbakcemile3
oktar amin canım çok sağol

5 ay sonrası nolcak valla herkes nışanlı sözlu taze gelın modunda ben kımlere gostercem şeylerımı ceyıslerımı bılmım

5 ay sonrası nolcak valla herkes nışanlı sözlu taze gelın modunda ben kımlere gostercem şeylerımı ceyıslerımı bılmım

kumricik senin dert ettiğin şeye bak evlenenler gitmicikki delü, yeni evleniceklere yardımcı olabilmek için hep burda bitcezkaydirigubbakcemile5

meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
hayırlı olsun inşallah canım mutluluğumuz daim olsun

bana bösterirsin böcüğüm ben daha 3 yıl burdayım :1hug:

komşumuz dün pazardan şu sarımsak ezeceği gibi olan limon sıkacaklarından bşde plastik sebze bıçağı almış
annem dediki koy çeyizine ilk düşündüm koyssam mı sonra dedim ben evlenene kadar eskir onlar :çok üzgünüm:

yemek iyiyp gelcemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…