meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
Ben bilmem ben satışımı yaparım otel naparsa napsın :jeyyar:[/QUO
BABERKOOOOOOO turquoise otel fethiye acilllll yardımmmm. ayarlayabilirmisin???? 6 temmuz 13-14 temmuz arası
bi dkk cnm bakıcam yolcum varda
hayırlı olsun :)
profilini değiştir :)
oktaaa nerden buldunn o oteli ben baktımda bizim sistemde satışı yok
meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
Bamtur'dan buldum. Onlarda o tarihlerde dolu diyor. Oteli Aradım boş dediler o tarihte.
cnm acentanın kontenjanı dolmuş olabilir
hayrlı olsun cnm Şeniz
yaprak dökumu yasıyor topıc
ıyıde sız gıdınce kım ceyıs alcak burda benden baska kalan var mıydı -tatlicadiarzu-
5 ay sonrası nolcak valla herkes nışanlı sözlu taze gelın modunda ben kımlere gostercem şeylerımı ceyıslerımı bılmım
5 ay sonrası nolcak valla herkes nışanlı sözlu taze gelın modunda ben kımlere gostercem şeylerımı ceyıslerımı bılmım
hayırlı olsun inşallah canım mutluluğumuz daim olsunmeraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
ben toparlanaym kızlar
görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?