Evet yaa kksız ne kadar zormuşş yaa :1no2: Amma alışmışım sizlere :1hug:
canım varya neti açıyordum yapacak bir şey bulamıyordum canım sıkılıyordu :roflol:
tabi hafta sonu grmeyenler için br şey farketmeyecekte bana çok dokundu açıkçası..
KK ya uzanan eller kırılsınn :enbuyukkk:
hadi hayırlı olsun güzelim...
dünden beri bende girmeye calışıyordum bir turlu girememiştim..sonunda olduuuuu yupppiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt
şükür kavuşturana yaaaaaaaa
günlerdir mahrum kaldıkkk
resmen özledim kızlar burnumda tüttünüz heee
başıyazmalı kzı ben senın niaşn resımelrını gormedım oldu dimi nişan
Selam kızlarrr .. Sülfat ve eudorabeta şu an siz varsınız ama yazmıştım buraya moralim bozuktu biliosunuz kızlar o günden sonra çok güzel şeyler oldu çok şaşırtıcı hemde nişanlımla ilgili anlatıcam dünden beri siteye giremedim yaa ... Biz hiç konuşmadğımız halde yani böyle bi fikir yoktu sneye düğün olcak bizim beyaz eşyalarıda peşin paraya seneye alıcaktık benimkisi dün boscha gitmş kuzenyile kdv+ötv görünce almaya karar vermiş.Beni aradı ben eşya alıcam dedi ben şok oldum sen bilirisn dedim ödeyebilecekmisin dedim evet dedi.Malum kriz bizide etkiledi... Modele karar vermedikki dedim .Olsun ben alıcam beğenmedğini deiştiririz kamapanya bitiyo dedi. Ya mağazadaki son modelleri almış çok sevindim zaten hepsinide beğendim.8000 liralık eşya 6000 küsüre mal oldu.. Çok mutlu oldum dün yaa anlatamam size çok güzel bir duyguymuş bu... En güzelide onun böyle birşey düşünmesi böyle bir adım atması... Oda çok hevesliydi... Şimdi ben çaycı almayı düşünüyorum eskiden olsa karışamaz bakmazdı şimdi oda yorum yapıyo biranda değişti ... Çok sevinçliyim yaaa kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 MAşallah hamarat kızım benimm :1hug: Demek kk kitlenmese örgü örmücektinn :jeyyar: Bitirince burayada ekle ben örgüye baıylırım çok ördüm bende yerimsenibenayyy kızlar sinir oldum ya bir türlü giremedim siteyetüm gün boyunca örgü ördüm kızlar.şu sakal ipten oturma odamın köşemine şal örüyorum :)
GLCNNN canım geçmiş olsun korkma ve üzme tatlı canını inşallah önemli birşey çıkmaz.doktorları bilirsiniz tahlil yapıp hem kendileri emin olmayı hemde hastalarının rahat olmalarını isterler.
Uff kiralık bu kadarsa satılık fiyatını pek merak ettim :uhm:kızlar bugün fatihe gittik gelinlik bakmaya..
ilk beğendiğim gelinliği denedim muhteşemdi:jeyyar:
çok tuhaf hissediyor insan kendini çok güzel bir duyguymuş..
kiralamaya 2000 tl dedi son kararı vermeden de pazarlıkla ne kadar olacağını söylemedi uyuzlar..
çok geldi fiyatı ama hafta içi tekrra gidip iyice dolaşıcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?