Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet yaa kksız ne kadar zormuşş yaa :1no2: Amma alışmışım sizlere :1hug:

canım varya neti açıyordum yapacak bir şey bulamıyordum canım sıkılıyordu :roflol:
tabi hafta sonu grmeyenler için br şey farketmeyecekte bana çok dokundu açıkçası..
KK ya uzanan eller kırılsınn :enbuyukkk:

gercekten oyle ..meğer yasamımızda ne cok yer etmiş KK...

Yawww ne sinir bozucu yaaa, hala site bazen açılmıyor ve yavaş. Umarım yarın sorun tamamen aşılmış olur

Geçtiğimiz ay bernardodan 6 kişilik bir yemek takımı almıştım ama annem her zamanki gibi hemen ortadan kaldırdığından ekleyeyemiştim. Ama bugün gün ışığına çıkardım kaydirigubbakcemile3ama ekleyemiyorum site berbat çünkü.

Hemşomm burdamısınn :1hug: yaa varya 1 saattir bi msj yollayamadım.
msjlar 2 kere gidiyor kusura bakmayın :1no2:

ayyy kızlar sinir oldum ya bir türlü giremedim siteye tüm gün boyunca örgü ördüm kızlar.şu sakal ipten oturma odamın köşemine şal örüyorum :)
GLCNNN canım geçmiş olsun korkma ve üzme tatlı canını inşallah önemli birşey çıkmaz.doktorları bilirsiniz tahlil yapıp hem kendileri emin olmayı hemde hastalarının rahat olmalarını isterler.

Burdayım hemşom yaaa, sinir küpü oldum 2 gündür kötükedihüso

kızlar bugün fatihe gittik gelinlik bakmaya..
ilk beğendiğim gelinliği denedim muhteşemdi:jeyyar:
çok tuhaf hissediyor insan kendini çok güzel bir duyguymuş..
kiralamaya 2000 tl dedi son kararı vermeden de pazarlıkla ne kadar olacağını söylemedi uyuzlar..
çok geldi fiyatı ama hafta içi tekrra gidip iyice dolaşıcaz..

Selam kızlarrr .. Sülfat ve eudorabeta şu an siz varsınız ama yazmıştım buraya moralim bozuktu biliosunuz kızlar o günden sonra çok güzel şeyler oldu çok şaşırtıcı hemde nişanlımla ilgili anlatıcam dünden beri siteye giremedim yaa ... Biz hiç konuşmadğımız halde yani böyle bi fikir yoktu sneye düğün olcak bizim beyaz eşyalarıda peşin paraya seneye alıcaktık benimkisi dün boscha gitmş kuzenyile kdv+ötv görünce almaya karar vermiş.Beni aradı ben eşya alıcam dedi ben şok oldum sen bilirisn dedim ödeyebilecekmisin dedim evet dedi.Malum kriz bizide etkiledi... Modele karar vermedikki dedim .Olsun ben alıcam beğenmedğini deiştiririz kamapanya bitiyo dedi. Ya mağazadaki son modelleri almış çok sevindim zaten hepsinide beğendim.8000 liralık eşya 6000 küsüre mal oldu.. Çok mutlu oldum dün yaa anlatamam size çok güzel bir duyguymuş bu... En güzelide onun böyle birşey düşünmesi böyle bir adım atması... Oda çok hevesliydi... Şimdi ben çaycı almayı düşünüyorum eskiden olsa karışamaz bakmazdı şimdi oda yorum yapıyo biranda değişti ... Çok sevinçliyim yaaa kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

Ayyy damlacımm çok sevindim yaa :asigim: Walla ne güzel nişanlın düzelmiş demek geçici bi bunalım yaşamış.Sonrada oturmuş düşünmüş demek kıyamam yaa
Walla ne güzel canım sevindim senin adına yerimseniben bundan sonra inşallah herşey istediğin dilediğin gibi olur canım..Allah gönlüne göre versin nişanlınada bi daha aynı bunalımı yaşatmasın rabbim :Saruboceq: Hayırlısı olsun eşyalarınız iyi günlerde Allah ağzı tadıyla kullnmayı nasip etsin canım :1hug:

kaydirigubbakcemile3 MAşallah hamarat kızım benimm :1hug: Demek kk kitlenmese örgü örmücektinn :jeyyar: Bitirince burayada ekle ben örgüye baıylırım çok ördüm bende yerimseniben
Uff kiralık bu kadarsa satılık fiyatını pek merak ettim :uhm:
Çok para başıyazmalım benneyaptımki Bence daha uygunada blursun be güzelim çok para cidden İnşşallah daha uygununu daha güzeli çıkar karşına :1hug:

günaydın kızlar off ne zor giriliyo kk ya özledim valla 2 gündür iyi haftalar herkese

Günaydın kIzlar
yine saldırılar olmuş siteye. hani acı çehre diye bir ilaç rej,klamı çıkıyodu üstte sitede o zayıflama ilacı ile ilgili kötü yorumlar çıkmış diye bunlarda saldırmış olay mahkemelik neysem şükür ki açıldı

Kızlar bu arada sayfalar çok ağır geçmişe bakamıyorum ama az biraz bakabildim
sulfat klimanı gördüm güle güle kullan cnm bi yük daha kalktı omuzlarınızdan
Düğündaşım betam çok sevindim gelinliğinin içine sinmesine bak üzüldüğüne deymemiş dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…