Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:lepi: :lepi: :lepi: :enbuyukkk:

günaydın kızlar

bende öyle aldım
gerçi ayakkabımın önünden sadece baş parmağım görünüyor
ama yinede çorap giymesem daha iyi ama o zamanda canımı acıtır :) mecbur giyicem

bende düşündüm kesmeyi annemde aynı şeyi söledi :roflol:
sonra şey düşündüm ben :roflol:
ucu kessem ama sade parmak yerlerini diğer kesik olmayan yerlerde parmak aralarıma girse
ne yukarı gide çorap nede parmaklar çorapla kötü durur :jeyyar:
nasılım :lepi:

kızlar bende bugün bu sosluktan aldım.ortadaki boyundan aldım.2,5 tl

iyi günlerde kullan

Ben geldiiiimmm hihoyyyt Geçmişin hepsini okuyamadım daha. Hayatım, teşekkür ederim canım cicilerime yaptığın yorum için Şeniz Arsimam birileri bişeyler eklese demişsin ben eklicem şimdi yerimseniben

sen eklemeseydin kıskanabiliyorum :)
iyi günlerde kullan cicim
renkli su bardakların, saplı çay bardakların ve renkli kaselerin bende de var kuzum

Burdayım ama canım kaç gündür yazmak istemiyor...

üzüldüm kuşum
inşallah biran önce atlatır :Saruboceq: Şeniz

gözün aydın
hangi modeli aldın bende bernardodan aldım da
yoksa odamı aynı delikafadulden
iyi günlerde kullan sulfatcım

kamera ile yapamam ben sonra resme çeviremem diye direk resim modu kullandım
bende o takımdan aldım kuzum 67 ye aldım
ve bencede rahatsız
benim eklediğim şeye tuhaf diyemezsin sen kaydirigubbakcemile

Gelinliğimi aldımm

senin adına sevindim Şeniz

yapabildim galiba kızlar resmi koymayı becerebildiysem bende yorumları bekliyorum .Beğendiğim gelinlik bu aysira marka ama bu krem kırık beyazını düşünüyorum

yakışmış sana şekercim

bugün perdelerimizi hallettik....

gözün aydın
benim içinde büyük bi sorun perdeler bugün bakıcaz yine bakalım uygun bulabilecekmiyim ve kolay beğenebilecekmiyim

Günaydın güzeller, dün kadın doğum doktoruna gittim

geçmiş olsun diyim öncelikle canını sıkma
banada neler demişlerdi ne ka üzülmüştüm
ama bak hiçbişe çıkmadı kaydirigubbakcemile5
bence seninkide burcunun dediği gibi bişeydir
ama sen yinede istenen şeyleri yap kesin emin ol için rahat etsin Şeniz

meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem

yemek takımım :bernardo dan "black eagle"

dark angelhayırlı olsn cnm mutlluluklar kaydirigubbakcemile
aybike cicilerin hayırlı olsn cnmbenm
beta gelnlkgoremedım
oveg cnm senınkını gorudm cokguzel olcak emınm
glcnnn sıkma canını ya hemen herkezte oluyor kötu bısesyd eıgldır hem ıykı gıtmısısn bak doktora

kızım ne diyim ben sana fikir küpüsün :roflol:
bizm benzerliğimizden geçtim analarımızda benziyo baksanaaa ay öldüm yaaa:roflol:

evet cnm esmanın kuzenıyımm ama türkeliyiz cnm

merhaba arkadaslar... dün den beri yarim saate bir siteye girmeye calsitim bir türlü acilmadi.. yine korsanlar mi basti acaba

Ohhhhhh be kaydirigubbakcemile2 Dünden beri siteye girilmiyordu, bu sefer ne oldu acaba :uhm:

sülfat rengarek çeyizlerin çok cici iyi günlerde kullanın tatlım

Teşekkür ederim miniğim Şeniz Cıvıl cıvıl oldu herşey

Canım benim, sağol Şeniz Sen çeyize başlarsan kimse yetişemez sana yine yerimseniben Yemek takımım yarın gelcek büyük ihtimalle eklicem hemen, sade bişey ama çok sevdim :1rolleyes:

Kıskanç arsima dicektim ama senin de varmış naniknanik İyi günlerde kullanalım kaydirigubbakcemile5 Ben senin yemek takımını görmedim resmi varsa ekler misin? Benimki happa serisinden bir model. Evden yemek takımı almak için çıkmamıştım ama aldım vala, annem, nişanlım ve kardeşim de çok güzel deyince sositososito Bir de ben peşin alcaltım üstümde para yoktu mağaza müdürü güzellik yaptı, tek slip indirimi yapıp 5 e böldü kaydirigubbakcemile2

Dün klimamızı da aldık, salı günü montajı yapılcak. nihayet bundan da kurtulduk hihoyyyt Nette bu resmi bulabildim, bulanık ama idare edin.

Dün klimamızı da aldık, salı günü montajı yapılcak. nihayet bundan da kurtulduk hihoyyyt Nette bu resmi bulabildim, bulanık ama idare edin.

hadi hayırlı olsun güzelim...
dünden beri bende girmeye calışıyordum bir turlu girememiştim..sonunda olduuuuu yupppiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt

oyy kuzum benim ben kapatmışım sen yazmışsın evet haftaya bu gün benden mutlusu olur mu acabaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
beni unutun haftaya bu günler:jeyyar:

ayy canımsın benim yaa..son anneler gununuzu de hep birlikte kutlarsanız ne gusel...ben bu gunlerce ozel gunlere takmış durumdayım..bundan sonrakilerde annemin babamın yanında ya olurum ya olamam(((benneyaptımki

Ayyy bu neyaa sinir oldumm nolmuşş bi siteye yine Çok üzgünüm çoook

Alıntı yaptım hepsi gitti yine..
Dünden beride giremiyorumm -tatlicadiarzu-

Herkese selam bi bakımm dedim kim var kim yok betam burdaymış sadece, canım gelinliğin son halini aldı demekki içine sindiyseproblem yok demektir allah en güzel günündünde giydirmeyi nasip etsin arkadaşım..

Herkese selam bi bakımm dedim kim var kim yok betam burdaymış sadece, canım gelinliğin son halini aldı demekki içine sindiyseproblem yok demektir allah en güzel günündünde giydirmeyi nasip etsin arkadaşım..

Pashminam nasılsın canım ? Yafs dünden beri problemli burası.Ondan kimse giremiyordur.
Evet gelinliği almaya gittiğimde söyledim.Şurasını beğenmedim diye saolsunlar çok ilgilendiler..Yüzümü güldürdüler kaydirigubbakcemile3 Teslim aldım evde şuan :asigim:
Sakladım kimseyede göstermiyorumm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…