yağmurlu bıgunde görmustum senı
ustunde cubuklu armalar vardı
bıanda tutulup asık oldum ben
hayatın anlamı SIYAH BEYAZdı
ölumle yasamı ayıran cızgı
SIYAHLA BEYAZI ayıramazkı
her yolun sonunda ölum olsada
sevenlerı kımse ayıramazkıııııııı:asigim:
ay yarın maça gıdıyomda sımdıden hazr edım bıde yağmur yağarsa ıste marsımızda hazır
anladım güzelim.bilginiz olsun diye bişey söyliycem kızlar...bu ünlülerde açık ayakkabı giydiklerinde burunsuz çorap varmış onlardan giyiyolarmış.bence penti gibi büyük çorap mağazalarına bir sorun bakalım.burunsuz derken burnu var ama hani bir izi varya uç tarafta farklı olan renk haniii,işte orası yok.
evet canım biliyorum o çorapları ben yerimseniben arkadaşım giymişti onda gördüm ama gene belli ediyor yahu garip duruyor açık ayakkbıda. ben anneme keseyim burnununu dedm nişanda :roflol: annem olmaz yırtılır yukarı doğur dedi:roflol:
kızlar bende bugün bu sosluktan aldım.ortadaki boyundan aldım.2,5 tl
Ben geldiiiimmm hihoyyyt Geçmişin hepsini okuyamadım daha. Hayatım, teşekkür ederim canım cicilerime yaptığın yorum için Şeniz Arsimam birileri bişeyler eklese demişsin ben eklicem şimdi yerimseniben
Burdayım ama canım kaç gündür yazmak istemiyor...
Kızlar bu arada nihayet misafir yemek takımımı bugün aldım bernardodan hihoyyyt. Çok içime sindi, annem ve nişanlım da çok beğenince aldık hemen. Ptesi teslim edilcek, hemen eklerim buraya yorumlarınızı merak ediyoum.
Kamera yokmuydu ?Bende video moduna alıyorum rahat rahat çekiyorum.Elimde tutuyorum düzgün bi şekilde kimsede çakmıyor kaydirigubbakcemile3
BEn düğüne kadar ince tiril tiril gömleklerle gezicem kafamada bi şapka kaydirigubbakcemile3 Balayında zaten ciroz gibin olurum kaydirigubbakcemile3
Sally hansenı bende duydum ama bacak spreyini vücut içindemi varmış :uhm:
Canım ben yeni inciden büstiyerli jartiyer takım aldım.Ama almasamda olurmuş.
Öff çok rahatsız edici -tatlicadiarzu- Ama karnı yandaki fazlalıkları olanlar için bire bir çok güzel toparlıyor ve haliyle dik olmanı sağlıyor.Çünkü eğilemiyorsun kaydirigubbakcemile3
Üst büstiyer+çorabı+altı hepsini 90 TL ye aldık canım yerimseniben
Ama süper duruyor üste :jeyyar:
İstersen aldığımın resmini paylaşırım..yerimseniben
Benim aldığım takımın arkası baya aşağıda sırtı açık bile olsa görülmez
Sende arsimanın koyduklarından kullan :1ninca: Aama çok tuhaf onlarda :uhm:
Gelinliğimi aldımm
yapabildim galiba kızlar resmi koymayı becerebildiysem bende yorumları bekliyorum .Beğendiğim gelinlik bu aysira marka ama bu krem kırık beyazını düşünüyorum
bugün perdelerimizi hallettik....
Günaydın güzeller, dün kadın doğum doktoruna gittim
meraba kızlar dün nikahım vardı söylemiştim artık evliyimhihoyyyt resimleri henüz almadık alınca hemen eklicem
yapabildim galiba kızlar resmi koymayı becerebildiysem bende yorumları bekliyorum .Beğendiğim gelinlik bu aysira marka ama bu krem kırık beyazını düşünüyorum
http://img24.imageshack.us/img24/7929/glnlk.jpg
canlarım güzel haberlerim var sizlerealkisalkisalkis
bugün perdelerimizi hallettik..gözümde öyle çok büyüyordu ki hamdolsun bitti ..
siparişler verildi..
salonum,oturma odam ,yatak odam mutfağım ,şark odamız hepsi tamam ..
şark odama delik işi storlardan aldım çok şeker oldualkisalkisalkis
mutfağıma da stor aldım..
inşAllah evim yerleşince resimlerini eklerim hemen..
Günaydın güzeller, dün kadın doğum doktoruna gittim
canım da sıkkın aslında ama yine de paylaşayım istedim,
olduğu gibi anlattım, yeni evlenicem doğum kontrol hapı ve pre. arasında kararsızım,
doğ.kont,hapı kullanmak istemiyorum ancak evliliğimin ilk yılında da hamile kalmak istemiyorum dedim,
doktor ,mümkün olduğunca doğum kontrol hapı önermiyorum illa ki bi zararı var ya karaciğere ya kilo almaya ya hormanlara ya baska biseylere dedi, pre. ile korunun hem rahim ağzı kanseri riskinden de kurtulursunuz hem enfeksiyon kapmazsınız çünkü cinsel hayatınız yeni başlıyo dedi
buraya kadar hersey güzel tam istediğim gibi,
sonra evlilik öncesi bütün tahlilerini isteyelim bi kontrol olur dedi,
kan, idrar ve ultrason ...
tahlilerimin sonuçları salı öğleden sonra çıkıyor ama ultrason da 6cm lik bi kist gördüm dedi
tomografi istedi. beklemiyordum korktumcanım fena sıkkın,
günaydın kızlar
bende düşündüm kesmeyi annemde aynı şeyi söledi :roflol:
sonra şey düşündüm ben :roflol:
ucu kessem ama sade parmak yerlerini diğer kesik olmayan yerlerde parmak aralarıma girse
ne yukarı gide çorap nede parmaklar çorapla kötü durur :jeyyar:
nasılım :lepi:
betam yaa ancak gecmişi okuyabildim ..iki gundur giremiyordum...gelinlik işini halletmene coks evindim..guzel jest yapmış gelinlikçi..ayakkabılarını da sabırsızlıkla beklemekteyimyerimseniben..bende platform isityorum seninkine bakayım eğer hoşuma giderse bende ordan alırım..
sülfat aldıgın renkli bardaklardan,kaşıklardan bende almıştım..ama senin kasıkların rengarenk ne guselll benimki tek renk(((
lhnzdly ben sinop merkezdenim..sanıırm esmynin kuzenisin..ayancıklısın sanırım..
sülfat rengarek çeyizlerin çok cici iyi günlerde kullanın tatlım
SULFAT aldıkların cok harıka ya renk renk cok guzel bu ay borcum sadece arcelık kalcak bende artık ceyıse baslıycam sutlac kalıplarından bende alcam fırında sutlac yaparım bardaklarsa süper yaa dıycek laf yok ı gunlerde kullan
SULFAT yemek takımınıda almışsın onuda ı gunlerde kullan
günaydın kızlar
sen eklemeseydin kıskanabiliyorum :)
iyi günlerde kullan cicim
renkli su bardakların, saplı çay bardakların ve renkli kaselerin bende de var kuzum
gözün aydın
hangi modeli aldın bende bernardodan aldım da
yoksa odamı aynı delikafadulden
iyi günlerde kullan sulfatcım
evet cnm esmanın kuzenıyımm ama türkeliyiz cnm
oyy kuzum benim ben kapatmışım sen yazmışsın evet haftaya bu gün benden mutlusu olur mu acabaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
beni unutun haftaya bu günler:jeyyar:
Herkese selam bi bakımm dedim kim var kim yok betam burdaymış sadece, canım gelinliğin son halini aldı demekki içine sindiyseproblem yok demektir allah en güzel günündünde giydirmeyi nasip etsin arkadaşım..
şükür kavuşturana yaaaaaaaa
günlerdir mahrum kaldıkkk
resmen özledim kızlar burnumda tüttünüz heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?