Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız bende zürafa gibiyim 1,78.. gelinlik 3 se sana 4 olur zararlıyız dio nişanlım..ahaha

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi en olarak sorun yoksa çok gitmezde asıl sorun aslında ayakkabıda oluyor bazen beğendiğim ayakkabıyı bulamıyorum ben 40 numarasını 40 numara her yerde olmuyor maalesef.markalarda olunca o da tuzluya patlayabiliyor alkisalkisalkis

bizimkiler de brillant ve taç canım..inşAllah sizde sıkıntısız halledersiniz..

inşallah canım sağolasın...

eminim çok güzeldir cnm nişanlım burada olmadığı için ben daha o duyguyu yaşayamadımanca resimlerden gördü .benneyaptımkisenağlama
senağlama

oyyy kıyamam canım benimde nişanlım Ankarada Ben kayseride. o da gelinlik için geldi ve geri gitti senağlama onunla girmeye alıştığım yerlere onsuz girmek zor geldi.. Rabbim hayırlı ve uzun ömür versin sevdiklerimize :Saruboceq:

Maşallahh sizin veletler epey uzun olacak desene yerimseniben Ben bugün bebekler için pumadan spor ayakkabısı gördüm almamak için zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah :ecrin_bebek: ayyy herkes öyle ya bebek kıyafeti görünce herkes kendini kaybediyor anlaşılan hihoyyyt

kızlar günaydın dün girememiştim çok şey kaçırmışım beta gelinliğinin resminimi koydun görmeyi çok isterdim benim için belki koyar sonra silersin?

Günaydın güzeller, dün kadın doğum doktoruna gittim
canım da sıkkın aslında ama yine de paylaşayım istedim,
olduğu gibi anlattım, yeni evlenicem doğum kontrol hapı ve pre. arasında kararsızım,
doğ.kont,hapı kullanmak istemiyorum ancak evliliğimin ilk yılında da hamile kalmak istemiyorum dedim,
doktor ,mümkün olduğunca doğum kontrol hapı önermiyorum illa ki bi zararı var ya karaciğere ya kilo almaya ya hormanlara ya baska biseylere dedi, pre. ile korunun hem rahim ağzı kanseri riskinden de kurtulursunuz hem enfeksiyon kapmazsınız çünkü cinsel hayatınız yeni başlıyo dedi
buraya kadar hersey güzel tam istediğim gibi,
sonra evlilik öncesi bütün tahlilerini isteyelim bi kontrol olur dedi,
kan, idrar ve ultrason ...
tahlilerimin sonuçları salı öğleden sonra çıkıyor ama ultrason da 6cm lik bi kist gördüm dedi
tomografi istedi. beklemiyordum korktum canım fena sıkkın,

burcişşş kızzz hafta sonuna da bişi kalmadı..sen şimdik yerinde de duramazsın..yerim seni ben yerim yerimmhihoyyyt

oyy kuzum benim ben kapatmışım sen yazmışsın evet haftaya bu gün benden mutlusu olur mu acabaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
beni unutun haftaya bu günler:jeyyar:

glcnn geçmiş olsun cnm ya önemli bişi değildir inşlh.haplarla dağıtıyolar kıstı.ama ihmal de etme

burcuözge günaydın canım hayırdır bu arkadaşlık teklifi falan seni sıkan bişi yoktur umarım

canikom hiç dert etme muhtemelen adet döngüsünde kırılmayan bir yumurtadır. genelde kadınların çoğunda çıkar. bende de çıkmıştı hatta az daha ameliyat edecekti geçende anlatmıştım burda gamzeciğiminde başına aynı şey gelmiş. sonra başka hekime gittim kist mist yok o muhtemelen çatlamayan bir yumurtaydır genelde olur ama iyi bir hekim bunun ayrımıa varır demiştiyerimseniben güya öbür adam ççikolata kisti olduğunu iddia ediyordu. çok hızlı hareket etme patlar. eğer patlarsa çocuğun olmaz demişti. yaa düşün neler yaşadım. üstelik özel hastane özel doktor.
burcuözge günaydın canım hayırdır bu arkadaşlık teklifi falan seni sıkan bişi yoktur umarım

canım önemli bir şey değil ya.. yerimseniben
biri özel mesaj attı bana işte. zaten nickhide izmirlimavierkekti. düşün nickhinden bile belli. sizinle tanışmak istiyorum diyordu. bende profilini inceledim evli boşanmış 1 çocuğu olduğu yazan bir erkek. hemen modlar bildirdim gerçekten müthiş bir hızla olaya el koyup hallettiler sağolsunlara.s
hihoyyythihoyyythihoyyytgünaydınhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın şekercimmŞeniz

günaydın fıstıklarrr....

Dün sizden çok ayrı kaldım :çok üzgünüm:

gülcan geçmiş olsun ama burcununda dediği gibi kendini sıkma
çoğu kadında çıkan bişey bu a.s.

AYBIKE ZEHRA cnm yemek takımın cok guzel renklerın hastası oldum sıyah beyaz en buyuk bjk allah yarında mac var maça gıdıyom alkisalkisalkis
gule gule kullan cnm

SULFAT aldıkların cok harıka ya renk renk cok guzel bu ay borcum sadece arcelık kalcak bende artık ceyıse baslıycam sutlac kalıplarından bende alcam fırında sutlac yaparım bardaklarsa süper yaa dıycek laf yok ı gunlerde kullan

BETA gelınlığını halletmışsın cok sevındım yalnız hep aksamları resım ekleyıp sılınıyonus:mymeka: ben yokum dıe demı
MERVEBU hayrlı olsun nvresmın resmı yok mu

SULFAT yemek takımınıda almışsın onuda ı gunlerde kullan

Yine bir suru sey kacirmisim. Herkese günaydin kizlarrrr Betacim hayirli olsun gelinligin tatlim ama ben goremedim

yağmurlu bıgunde görmustum senı
ustunde cubuklu armalar vardı
bıanda tutulup asık oldum ben
hayatın anlamı SIYAH BEYAZdı

ölumle yasamı ayıran cızgı
SIYAHLA BEYAZI ayıramazkı
her yolun sonunda ölum olsada
sevenlerı kımse ayıramazkıııııııı:asigim:

ay yarın maça gıdıyomda sımdıden hazr edım bıde yağmur yağarsa ıste marsımızda hazır

OKTARCIMM cnm bodrumda golden beachmerkeze(20 km uzaklıkta) ,sardunya petunya 10km,aquarıum(merkeze 18km) var.geç cvb verdim özürdilerimm :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar. Baberko teşekkür ederim inceleyeceğim şimdi. Birde geçmişi okuyayım neler varmış.

günaydın kızlarr geçmişin yarısını okudum sonra bi baktım hepsini okumaya kalkarsam akşama anca biter ama okurken birinin ayancıklı olduğunu öğrendim :)) kim ayancıklıı ??? nedemek oktarcım geç cvb verebildim kusura bakma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…