kız bende zürafa gibiyim 1,78.. gelinlik 3 se sana 4 olur zararlıyız dio nişanlım..ahaha
bizimkiler de brillant ve taç canım..inşAllah sizde sıkıntısız halledersiniz..
eminim çok güzeldir cnm nişanlım burada olmadığı için ben daha o duyguyu yaşayamadımanca resimlerden gördü .benneyaptımkisenağlama
senağlama
Maşallahh sizin veletler epey uzun olacak desene yerimseniben Ben bugün bebekler için pumadan spor ayakkabısı gördüm almamak için zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3
burcişşş kızzz hafta sonuna da bişi kalmadı..sen şimdik yerinde de duramazsın..yerim seni ben yerim yerimmhihoyyyt
Günaydın güzeller, dün kadın doğum doktoruna gittim
canım da sıkkın aslında ama yine de paylaşayım istedim,
olduğu gibi anlattım, yeni evlenicem doğum kontrol hapı ve pre. arasında kararsızım,
doğ.kont,hapı kullanmak istemiyorum ancak evliliğimin ilk yılında da hamile kalmak istemiyorum dedim,
doktor ,mümkün olduğunca doğum kontrol hapı önermiyorum illa ki bi zararı var ya karaciğere ya kilo almaya ya hormanlara ya baska biseylere dedi, pre. ile korunun hem rahim ağzı kanseri riskinden de kurtulursunuz hem enfeksiyon kapmazsınız çünkü cinsel hayatınız yeni başlıyo dedi
buraya kadar hersey güzel tam istediğim gibi,
sonra evlilik öncesi bütün tahlilerini isteyelim bi kontrol olur dedi,
kan, idrar ve ultrason ...
tahlilerimin sonuçları salı öğleden sonra çıkıyor ama ultrason da 6cm lik bi kist gördüm dedi
tomografi istedi. beklemiyordum korktumcanım fena sıkkın,
burcuözge günaydın canım hayırdır bu arkadaşlık teklifi falan seni sıkan bişi yoktur umarım
hihoyyythihoyyythihoyyytgünaydınhihoyyythihoyyythihoyyyt
sevindim cnm
OKTARCIMM cnm bodrumda golden beachmerkeze(20 km uzaklıkta) ,sardunya petunya 10km,aquarıum(merkeze 18km) var.geç cvb verdim özürdilerimm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?