Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay eklesene kuzummm

neler aldınnnn delikafadulden

Ahhh sinaycım h.sonu ben de aynı dertten muzdariptim. Birkaç kez eklemeye çalıştım olmadı bıraktım, ancak sabah ekleyebildim a.s Neler aldın ekle bakalım

o kadar şey var ki eklenecek sipariş ettiğim sarev uyku setim geldi:teytey:mutfağıma deterjanlık-süngerlik almıştım geçenlerde bahsettiğim onun fotosunu eklicem:lepi:çerezlik aldım,rende aldım salonum için (aksesuar) 7'li fil sürüsünden aldım:sm_cool: mutfağıma bebekli poşetlik, bambu ekmeklik ve kalpli cips tabağı(sülfattan kıskanmadım:dilcikar:) aayyy akşam eklemeye çalışıyım fotolar evdeki pc'de -tatlicadiarzu-

ben etmiyorum cnm nolduki???

iki günden beri siteye girememizin sebebi aci cehre... olmusuz yorumlar yazilinca forumda
KK aci cehre tarafindan saliriya tutuldu siteyi cöketmeye calistilar.. bilmeyenler icin aci cehre zayiflama ilaci...

edidör kazen´i msn e ekleyebilisiniz nickinde
100.000 kisiye ürün nasil tanitilir bu gece izleyin yaziyor

Ne güzel, umarım içine siner istediğin gibi olur hepsi. Bu arada ben de 4 ağsutosta evlenip ramazana yaklaşmış oluyorum. Haziran sonu olcaktı kısmet olmadı

biri bana benimi anlattı :roflol:

Vala bazen sen bişeyler yazıyorsun aynı kendime benzetiyorum. Neyse sevindim tek manyak ben değilmişim :roflol: :roflol::roflol:Nişanlım diyor ben düğüne kadar hastalanmandan korkuyorum o kadar komik şeyleri dert ediyorsun ki

sinaycim cok güzel seyler almissin tatlim güle güle kullan bekliyorum resimlerini... ay bisey sorcam uzun zamandir hep kayniyor avatarindaki resim sanami ait

Kıskanç sinay alkisalkisalkis Hepsini iyi günlerde kullan tatlım benim. Yaaw resmini ekleyip de kaçırdıklarımdan biri de sensin. Sen de eklesen Diğer kızları görmüştüm allahtan

bendemi agustos desem acaba yaaa sende cekinmiyorsun ramazan 10 gun sonra sahuru var iftari var yeni evlisin o var misafirler her hafta sonu siraya gircekler yeni gelinsin herkes bekliycek iftara cagirilmayi benden baska kimse cekinmiyor ya bendemi var bi acayiplik acaba

kız delimisin sen asıl 10 günlük geline gidilmez hatta herkes çağırır sakın kafana sokma öle şeyler

Yaaa başta ben de ramazamn yaklaşıyor filan diyordum sonra 4 ağsutos bizim yıldönümümz 6. yılımızı doldurcaz o gün. Anlamlı bir günde olsun dedik. Hem biz ilk hafta balayında olcaz. Ordan dönüp belki 1 gün evde kalıp kayınvalidemlere taaaaa diyarbakıra el öpmeye gidicez. Zaten orda herkes bizi besler.:roflol: 1 hafta da orda kalcaz. Döndüğümüzde zaten çoğunlukla biz burda yemeğe çağrılırız, böylece yırtarız kaydirigubbakcemile3

Şeniz
benimkide çok kızıyor bana kafama takıyorum diye
dün nikahtaydım yengemle konuşuyorduk birinin nikahına gittim dedi
çocuk çok stres etmiş kına gecesinin olacağı akşam akciğerimi biyeri patkamış :1shok: sesten tam anlamadım
apar topar hastaneye kaldırmışlar
nikaha beliinde poşetlerle gelmiş bitkin fln
nikah kıyılmış hemen hastaneye gitmiş kızda gelinliği çıkartıp gitmiş
Allah korusun bizleri:Saruboceq:

şekerler ben kalktımmmirmirmirmir

günaydın

şekerler ben kalktımmmirmirmirmir
gunaydın ozgem
sinay sana yazmsıtımd ah aonce gormedım senın sipariş ettgıın sarevı bende alıcaktım yatak odama cok uyuor cunku kırmızı sıyah beyaz ya sorna annemler baska aldıdıye almadm ama bıttım omodele ben
eklede canlsını görelm

Ayyyy allahım sen koru :Saruboceq:. Rahat olmak lazım aslında, bak korktum şimdi

ben buketı bılıyorum sarısın sulfat kırmızı elbiseli olan kız sianyıda bılıyorum böcüğüde yolda görsem tanırım burcuyuda tanrıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…