sinay eklesene kuzummm
neler aldınnnn delikafadulden
Ahhh sinaycım h.sonu ben de aynı dertten muzdariptim. Birkaç kez eklemeye çalıştım olmadı bıraktım, ancak sabah ekleyebildim a.s Neler aldın ekle bakalım
ben etmiyorum cnm nolduki???
bende senin gibiydim sulfatcim. Simdi benim girdigim magaza iki katliydi ve teshirdeki ürünlerden begendim.Bir cok modeli teshir de sergiliyorlardi. Modeli teshirde gordum sadece mobilyama uygun kumas begendim cok basit oldu boylelikle.. ama bende boyle olmasina ragmen yatak odamin tulunde supheliyim acaba güzel olcakmi nasil bisey cikcak diye suphelerim yok degil tatlim
biri bana benimi anlattı :roflol:
o kadar şey var ki eklenecek sipariş ettiğim sarev uyku setim geldi:teytey:mutfağıma deterjanlık-süngerlik almıştım geçenlerde bahsettiğim onun fotosunu eklicem:lepi:çerezlik aldım,rende aldım salonum için (aksesuar) 7'li fil sürüsünden aldım:sm_cool: mutfağıma bebekli poşetlik, bambu ekmeklik ve kalpli cips tabağı(sülfattan kıskanmadım:dilcikar:) aayyy akşam eklemeye çalışıyım fotolar evdeki pc'de -tatlicadiarzu-
o kadar şey var ki eklenecek sipariş ettiğim sarev uyku setim geldi:teytey:mutfağıma deterjanlık-süngerlik almıştım geçenlerde bahsettiğim onun fotosunu eklicem:lepi:çerezlik aldım,rende aldım salonum için (aksesuar) 7'li fil sürüsünden aldım:sm_cool: mutfağıma bebekli poşetlik, bambu ekmeklik ve kalpli cips tabağı(sülfattan kıskanmadım:dilcikar:) aayyy akşam eklemeye çalışıyım fotolar evdeki pc'de -tatlicadiarzu-
Ne güzel, umarım içine siner istediğin gibi olur hepsi. Bu arada ben de 4 ağsutosta evlenip ramazana yaklaşmış oluyorum. Haziran sonu olcaktı kısmet olmadı
Vala bazen sen bişeyler yazıyorsun aynı kendime benzetiyorum. Neyse sevindim tek manyak ben değilmişim :roflol: :roflol::roflol:Nişanlım diyor ben düğüne kadar hastalanmandan korkuyorum o kadar komik şeyleri dert ediyorsun ki
bendemi agustos desem acaba yaaa sende cekinmiyorsun ramazan 10 gun sonra sahuru var iftari var yeni evlisin o var misafirler her hafta sonu siraya gircekler yeni gelinsin herkes bekliycek iftara cagirilmayi benden baska kimse cekinmiyor ya bendemi var bi acayiplik acaba
bendemi agustos desem acaba yaaa sende cekinmiyorsun ramazan 10 gun sonra sahuru var iftari var yeni evlisin o var misafirler her hafta sonu siraya gircekler yeni gelinsin herkes bekliycek iftara cagirilmayi benden baska kimse cekinmiyor ya bendemi var bi acayiplik acaba
Vala bazen sen bişeyler yazıyorsun aynı kendime benzetiyorum. Neyse sevindim tek manyak ben değilmişim :roflol: :roflol::roflol:Nişanlım diyor ben düğüne kadar hastalanmandan korkuyorum o kadar komik şeyleri dert ediyorsun ki
şekerler ben kalktımmmirmirmirmir
o kadar şey var ki eklenecek sipariş ettiğim sarev uyku setim geldi:teytey:mutfağıma deterjanlık-süngerlik almıştım geçenlerde bahsettiğim onun fotosunu eklicem:lepi:çerezlik aldım,rende aldım salonum için (aksesuar) 7'li fil sürüsünden aldım:sm_cool: Mutfağıma bebekli poşetlik, bambu ekmeklik ve kalpli cips tabağı(sülfattan kıskanmadım:dilcikar:) aayyy akşam eklemeye çalışıyım fotolar evdeki pc'de -tatlicadiarzu-
gunaydın ozgemşekerler ben kalktımmmirmirmirmir
Sinayy
resim isteriz :enbuyukkk: resim isterizz:enbuyukkk:
Şeniz
benimkide çok kızıyor bana kafama takıyorum diye
dün nikahtaydım yengemle konuşuyorduk birinin nikahına gittim dedi
çocuk çok stres etmiş kına gecesinin olacağı akşam akciğerimi biyeri patkamış :1shok: sesten tam anlamadım
apar topar hastaneye kaldırmışlar
nikaha beliinde poşetlerle gelmiş bitkin fln
nikah kıyılmış hemen hastaneye gitmiş kızda gelinliği çıkartıp gitmiş
Allah korusun bizleri:Saruboceq:
Ayyyy allahım sen koru :Saruboceq:. Rahat olmak lazım aslında, bak korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?