Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyyy buket 2 li aylardan bahsetmeyin korkuyorum senağlama Ya yetişmezse işler

kız ağlama ben 1li aylara düşcemmm ağlamıom hiçç ağlama

Ctesi günü evimizin tullerinide hallettik kizlar çok şükür o yuktende kurtuldum sonunda insallah güzel birseyler çikar ortaya

cnm hayırlı olsun ne güzel erkenden halledion herşeylerini bir bir kalkıo önünden

Son düzenleme:
Vala maşallah azracım, sana özeniyorum. Erkecikten bitiyor, öyle rahat etceksin ki. Benim nişanlım da hala daha zaman var diye beni sinir etsin

Zeytinburnu perdeciler carsisina girdim ikinci dukkanda tam istedigim gibi modelleri buldum 1 saatte bitti isimiz hic bu kadar kolay olcagini dusunmezdim gozumde buyuyordu bu tul isi ama cok cok kolaymis meger yahu

Zeytinburnu perdeciler carsisina girdim ikinci dukkanda tam istedigim gibi modelleri buldum 1 saatte bitti isimiz hic bu kadar kolay olcagini dusunmezdim gozumde buyuyordu bu tul isi ama cok cok kolaymis meger yahu

biz anadoludayız ya nişanlım gitmek istemiyor oraya

Maşallah arsimacım. Çok şekersin. Vala seni gördüğüme çok sevindim yaaa artık yüzün aklıma gelir sen yazdıkça. Teşekkür ediyorum kırmadığın için

arsıma ben senı hep sarısın hayal etmıstımm canımm bu arada masallaj

Tesekkur ederim buketcim sulfatcim cok zevkli islermis bunlar yahu keyfini cikarin o anın kizlar... kaydirigubbakcemile5
arsimacim massallahhhhhhh diyorum arkadasim sinayi kizdirmayalim degilmi :)

arkadaslar editörümüzü takip eden var mi ?

uyumlu bir sofra hazirlamissin ama daha yeni kurmaya baslarken cekmissin tatlim sabirsiz davranmissin keske en son haliyle bi kare cekseydin telastan aklina gelmemistir eminim

evet cnm baısnda cektım
arsima bende kacırdım
oncekı ekledıgımzıde eklmısmıydın ki

Yaaa ben biraz garip bir insanım galiba azracım. Bişeyi seçiyorum sonra acaba iğeri daha mı iyiydi diyorum. Ya da yaptırılan şeyleri somut olarak görmediğimde bitince nasıl olcak diye içim içimi yiyor. Perde seçerken de eminim teslim edilip takılana kadar her gece rüyama girer. Acaba güzel olcak mı? Öteki renk daha mı iyiydi diye.

azra sizin 4 ay var ve perdelerde bitti öylemi

4 AY 30 GÜN arsimacim... ramazanin agustos ayina gelmesi yuzunden ekime kaydi tarih. ama yine kesin bi gün diyemiyoruz kararsiziz ikimizde o agustos 1 olsun diyyor ben yeni evliyken ramazan ayina gircek olmaktan gozum korkuyor. bilemiyorum yani tarihte hala kesinlik yok tatlim belkide 2 kusur ay varCADIARZU

Maşallah arsimacım. Çok şekersin. Vala seni gördüğüme çok sevindim yaaa artık yüzün aklıma gelir sen yazdıkça. Teşekkür ediyorum kırmadığın için

Şeniz

arsıma ben senı hep sarısın hayal etmıstımm canımm bu arada masallaj

üzgünüm hayallerini suya düşrdüm Şeniz

Tesekkur ederim buketcim sulfatcim cok zevkli islermis bunlar yahu keyfini cikarin o anın kizlar... kaydirigubbakcemile5
arsimacim massallahhhhhhh diyorum arkadasim sinayi kizdirmayalim degilmi :)

evet kızdırmayalım :)

orda begenememe gibi bir luksun olmaz o kadar diyorum sana arsimacim cadde sagli sollu sadece magaza ne marka ararsan var ne fiat ararsan bulursunyerimseniben

çok secenek olunca iyice kafayı yiyorum
hafta sonu perdecinin biri boğazlıcaktım zaten :1closedeyes:

bende senin gibiydim sulfatcim. Simdi benim girdigim magaza iki katliydi ve teshirdeki ürünlerden begendim.Bir cok modeli teshir de sergiliyorlardi. Modeli teshirde gordum sadece mobilyama uygun kumas begendim cok basit oldu boylelikle.. ama bende boyle olmasina ragmen yatak odamin tulunde supheliyim acaba güzel olcakmi nasil bisey cikcak diye suphelerim yok degil tatlim

evet cnm baısnda cektım
arsima bende kacırdım
oncekı ekledıgımzıde eklmısmıydın ki

eklemiştim

biri bana benimi anlattı :roflol:

hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…