Ayyyy buket 2 li aylardan bahsetmeyin korkuyorum senağlama Ya yetişmezse işler
Ctesi günü evimizin tullerinide hallettik kizlar çok şükür o yuktende kurtuldum sonunda insallah güzel birseyler çikar ortaya
olurdu, ama yarın evde olmıcam geldiğimde de kesin sen çıkmış olursun :çok üzgünüm: Eğer zahmet olmazsa ekle yeni halini de sonra isterim :roflol:
Bende gormek istiyorum arsimaacim bende kacirdim hihoyyyt
kız ağlama ben 1li aylara düşcemmm ağlamıom hiçç ağlama
Zeytinburnu perdeciler carsisina girdim ikinci dukkanda tam istedigim gibi modelleri buldum 1 saatte bitti isimiz hic bu kadar kolay olcagini dusunmezdim gozumde buyuyordu bu tul isi ama cok cok kolaymis meger yahu
bende sadece günlere düşücem
biz anadoludayız ya nişanlım gitmek istemiyor oraya
uyumlu bir sofra hazirlamissin ama daha yeni kurmaya baslarken cekmissin tatlim sabirsiz davranmissin keske en son haliyle bi kare cekseydin telastan aklina gelmemistir eminim
azra sizin 4 ay var ve perdelerde bitti öylemi
Maşallah arsimacım.Çok şekersin. Vala seni gördüğüme çok sevindim yaaa artık yüzün aklıma gelir sen yazdıkça. Teşekkür ediyorum kırmadığın için
arsıma ben senı hep sarısın hayal etmıstımm canımm bu arada masallaj
Tesekkur ederim buketcim sulfatcim cok zevkli islermis bunlar yahu keyfini cikarin o anın kizlar... kaydirigubbakcemile5
arsimacim massallahhhhhhh diyorum arkadasimsinayi kizdirmayalim degilmi :)
orda begenememe gibi bir luksun olmaz o kadar diyorum sana arsimacim cadde sagli sollu sadece magaza ne marka ararsan var ne fiat ararsan bulursunyerimseniben
Yaaa ben biraz garip bir insanım galiba azracım. Bişeyi seçiyorum sonra acaba iğeri daha mı iyiydi diyorum. Ya da yaptırılan şeyleri somut olarak görmediğimde bitince nasıl olcak diye içim içimi yiyor. Perde seçerken de eminim teslim edilip takılana kadar her gece rüyama girer. Acaba güzel olcak mı? Öteki renk daha mı iyiydi diye.
evet cnm baısnda cektım
arsima bende kacırdım
oncekı ekledıgımzıde eklmısmıydın ki
Yaaa ben biraz garip bir insanım galiba azracım. Bişeyi seçiyorum sonra acaba iğeri daha mı iyiydi diyorum. Ya da yaptırılan şeyleri somut olarak görmediğimde bitince nasıl olcak diye içim içimi yiyor. Perde seçerken de eminim teslim edilip takılana kadar her gece rüyama girer. Acaba güzel olcak mı? Öteki renk daha mı iyiydi diye.
4 AY 30 GÜN arsimacim... ramazanin agustos ayina gelmesi yuzunden ekime kaydi tarih. ama yine kesin bi gün diyemiyoruz kararsiziz ikimizde o agustos 1 olsun diyyor ben yeni evliyken ramazan ayina gircek olmaktan gozum korkuyor. bilemiyorum yani tarihte hala kesinlik yok tatlim belkide 2 kusur ay varCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?