Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaaaa mesela balayı işine çok üzüldüm. Bugün son gündü kısmen erken rezervasyon için. Peşin ödicektik. Ama bankadaki parayla ilgili sorun oldu nişanlım tüm gün okuldaydı parayı çekemedi vs. Terslikler oldu. Kartımın limiti de full taksit de yapamadık ve ben sinirimden ağlıcaktım. Zaten yeterince balayında kazıklandık, bir de fiyatlara yarın daha da artrsa biz ancak 2. 000 liraya 4 gece tatil yapcaz. Nişanlım da hiç üzülme sağlık olsun diyor ama üzücü

ben buketı bılıyorum sarısın sulfat kırmızı elbiseli olan kız sianyıda bılıyorum böcüğüde yolda görsem tanırım burcuyuda tanrıım

Kırmızı başlıklı kız gibi oldu :roflol: ayyy canım bak hatırlıyor beni yaaa

bket kız senode tanırım yolda görsem :) artık kazındı hafızama
hayatım yok bugun dımı

kızlarrr geldim doktordan herşey yolundaymış enfeksiyonda yokmuş boşuna paniklemişimhihoyyyt ama faranjit olmuşum oda pastil verdi. esmyy beni görsen tanımazmısın aşkolsunnnnnnnnn

Canım sevindim sorun olmadığına. İlacını kullan faranjitin de geçer. Ben seni yolda görsem tanırım kaydirigubbakcemile3

buketcım gormemıstımm yaa ii oldu cnm benım saolll bu arada cok tatlıymısın :1hug:

hayatım yok bugun dımı

sinaycim cok güzel seyler almissin tatlim güle güle kullan bekliyorum resimlerini... ay bisey sorcam uzun zamandir hep kayniyor avatarindaki resim sanami ait

teşekkür ederim canım hihoyyytfoto benim değil nette buldum kızın gözleri çok hoşuma gittiği için koydum ama herkes sen misin die soruyor en iyisi değiştiriyim a.s

onlar nedense hep böyle
benimkide böle bişi oldumu hayırlısı der
evet hayırlısı ama bişe yapmıo ben kendimi hırpalıom ya sinir oluyorum onun için :roflol:
hafta sonu bi konuda tartıştık çok üzüldük boşu boşuna günümüzü rezil ettik rahatsızlıklardan sonra takmamaya çalışıyordum şimdi iyice takmıyorum
yada böle diom içimden takıyorum bilmiyorum :1ninca:

Gamze ben de şu sıra tost makinesi bakıyorum, tefal alcam. Ama hem ızgara hem tost makinesi olsun istiyorum. Baktım seninkinden değilmiş. Umarım diğer modellerde sorun yoktur benim istediğim modelin plakaları çıkıyor.

Canım sevindim sorun olmadığına. İlacını kullan faranjitin de geçer. Ben seni yolda görsem tanırım kaydirigubbakcemile3

Canım ben seni hatırlamaz mıyım? Hele o gelinken olan güzelliğin

gamze bnm var frıtozum gamze senıde tarnırım
buarda hadı gecmsı olsn yokmus bişey
sulfat :asigim:
bak tekrar yazaayım kımler görsem tanırım
böcük-gamze-burcu-esrakaradenız-buket-sinay21-sulfat(ama elbısesı olacak)
minik-lhnzdly:dance:-

buketcım gormemıstımm yaa ii oldu cnm benım saolll bu arada cok tatlıymısın :1hug:

saol balımmm

hmm evet gamzecim haklısın çıkması lazım bende fritöz düşünmüodum ama almak lazımmış
bu arada geçmiş olsun cnmm sevindim bişi olmadığınaa

hayatım yok bugun dımı

kaydirigubbakcemile3 ayy doğru wallaa

teşekkür ederim canım hihoyyytfoto benim değil nette buldum kızın gözleri çok hoşuma gittiği için koydum ama herkes sen misin die soruyor en iyisi değiştiriyim a.s

hee benim de sende laelaelaelaelae

Hayırlısı :roflol::roflol::roflol:

sinayı da hiç görmedım ben azrayı sımdı buketı böcüğü gördüm sadece ama sinay sarısındır cocukluk albumune bakmıstım

sinay21 yatk ortunle ılgılısarev 2.yi yazıyom ya yazmıon bşey demınde yazıdım küs:)

gamzecim söyleyince aklıma geldi kipada 19,90 TL'ye fritöz var küçük birşey ama biz yeni evleneceklerin işine yarar diye düşünüyorum hemde yer kaplamaz tezgahın bir köşesine koyabilirsiniz üstelik rengide kırmızı (mandilin duydun mu nan:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…